Od pewnego czasu ( A dokładniej dwóch dni) na naszym forum mówi się o nowej parze, czyli Zuzi i Alexowi.
Napisałyśmy już historie ich spotkania (Temat ,, Tworzymy historie", opowiadanie pisane przez Ewe i Sarę), to
teraz czas przygotować ich ślub. Niby są już po nim, ale to nieważne. Ja, dobra siostra, postanowiłam się tym
zająć, pomińmy to, że oni o niczym nie wiedzą. W tym temacie piszemy wszystkie propozycje odnośnie daty,
miejsca itp. Możecie też pisać z kim przyjdziecie i kim będziecie na ślubie. W końcu potrzebujemy druhen,
księdza, osób do pieczenia tortu. Ja uprzedzam, że chcę być druhną. Jezu, ale ze mnie desperatka. Sama nie
mam męża, więc urządzam ślub siostry, masakra...
Jestem świadkiem, jako cudowna (druga) siostra. Przybędę oczywiście z Ruggusiem :D
Ja myślę nad turkusową lub czerwoną, Xabi będzie miał krawat dopasowany do mojej sukienki, więc jeszcze nie wiadomo:)
Ewcia, to dopiero będzie party hard. Przyjeżdżamy na kosiarce z napędem na cztery koła? ;>
No wiadomo, półmetrowa grzywka Rugga by tego nie wytrzymała XD
A ja zrobię sobie taki fryz, by wytrzymał. XD
No, a ja się do swojej miłości dopasowuję. Myślę, że Arrturowi też by dobrze było w hełmie!
Teeeż. Właśnie sobie przypomniałam, że nie oceniłam żadnej części na filmwebku, Muszę to nadrobić :D
Jak pisałam poprzednio... nie jestem kreatywna i pomysłowa, a złożenie myśli w słowa jest dla mnie czymś zbyt trudnym. Dlatego pozostawiam to Wam.
Ja upiekę tort ^^chcę być cukiernikiem :)
Właśnie, trzeba ich potem zapytać. Właśnie tworzę listę gości, może potem stworzę zaproszenia. Ja chyba naprawdę się nudzę:)
Ach. W jakim obrządku ten ślub? Bo słyszałam, że można wyrobić sobie jakąś licencję czy coś na prowadzenie ślubu?
Przynajmniej w Stanach.
Nie wiem xD, z tym to już do Zuzy, jak ona woli. Podobnież można w Stanach, ale co do innych państw, nie wiem. Zobaczymy, kogoś się za księdza weźmie, tak trochę nielegalnie, ale spoko:D
ŁI NID FILMWEBOWY KSIĄDZ :D Proponuję Sebka: żyje w celibacie, gada bzdury (nie mówię, że każdy ksiądz tak ma, nie chcę nikogo urazić!) - nadaje się idealnie.
HAHAHAHA teraz wiesz co ja czuję jak mnie rozśmieszasz, gdy coś jem xD
Skąd ty w ogóle wiesz, że ja akurat wtedy jem?! XD
Co ty pieprzysz?! I ty jeszcze żyjesz słuchając mojego śpiewu? XDDD
Ej, ja miałam coś chyba robić.... Miałam pisać drugą część parta o Dielari, ups xD
MIAŁAŚ PISAĆ TO PISZ, GÓWNIARZU, A NIE MNIE WKURZASZ.
Sad endy,... Jeszcze czego *mruczy pod nosem*