Od pewnego czasu ( A dokładniej dwóch dni) na naszym forum mówi się o nowej parze, czyli Zuzi i Alexowi.
Napisałyśmy już historie ich spotkania (Temat ,, Tworzymy historie", opowiadanie pisane przez Ewe i Sarę), to
teraz czas przygotować ich ślub. Niby są już po nim, ale to nieważne. Ja, dobra siostra, postanowiłam się tym
zająć, pomińmy to, że oni o niczym nie wiedzą. W tym temacie piszemy wszystkie propozycje odnośnie daty,
miejsca itp. Możecie też pisać z kim przyjdziecie i kim będziecie na ślubie. W końcu potrzebujemy druhen,
księdza, osób do pieczenia tortu. Ja uprzedzam, że chcę być druhną. Jezu, ale ze mnie desperatka. Sama nie
mam męża, więc urządzam ślub siostry, masakra...
1. Nigdy bym Cię tak nie zdradziła. Posądzasz mnie o najgorsze.
2. Tak. Zawsze chciałam mieć siostry.
3. A co do hiszpańskiego. Umiem liczyć do dziesięciu. Powiedzieć proszę i dziękuje. I to chyba tyle.;)
4. Nie. Raczej nie. Nigdy czegoś takiego nie robiłam.
Poznaj swoje siostry: Izzie, KarolcialovciaDielari, Andrestociacho i Luu. Więcej informacji tutaj: http://2.bp.blogspot.com/-eFysogFPqfY/UwnuXYQT2QI/AAAAAAAACPw/4Y4xC4DRD14/s1600/ drzewo.png
niedługo dołączysz do drzewa :D Witaj w rodzinie ;3
Moje marzenie właśnie się spełniło:D Dołączyć do rodziny. I to jeszcze jako córka Sarry. ;)
3. Jak dobrze znasz hiszpański?
4. Czy umiesz zajmować się grafiką, wklejać napisy do filmików itp?
Ok. Monika ma czterech mężów, a ja i ty nie mieliśmy partnerów? Nie ma sprawiedliwości na tym świecie;)
Czyli tylko ja taka samotna:'(. No ale cóż fajnie, że przynajmniej mam z kim iść.xD
Do naszej rodzinki dołączył Alex i jest on mężem Zuzy, właśnie szykujemy im ślub:)
Jestem za wtorkiem, mam wtedy sprawdzian z angielskiego. XD
A tak w ogóle to ten ślub już był czy nie? Mam mętlik w głowie.
Jeszcze go nie było i koniec. Myślałam żeby w piątek zrobić, wieczorem albo w sobotę. Ale wiesz to decyzja twoja i Alexa, musicie się jakoś naradzić, a jeszcze księdza nie mamy. XD
Żeby tylko to nie była sobota! Bo w sobotę jestem zajęty i mnie nie będzie.
Nie odpisujcie bo nie mogę już sam odpisać xD
Tak... Napisałam to sześć godzin temu, więc wiesz. Poza tym ten temat jest już cały zagmatwany,
Ja przyjdę jako gość (oczywiście jak będę mile widziana no ;d),przyprowadzę ze sobą mojego Bercika oczywiście, jeszcze ten mogę w gotowaniu czegoś pomóc XD
Wiem, wiem :D "Powiedz Andzi, że ją zawsze kochałem" to klasyk, ale ty być fanka Beto - pamiętam :D
No ja uwielbiałam to.Z dziadkiem to oglądałam pamiętam,żadnego wtedy odcinka nie przegapiliśmy.
O jak miło,że ktoś o mnie pamięta...:D