Od pewnego czasu ( A dokładniej dwóch dni) na naszym forum mówi się o nowej parze, czyli Zuzi i Alexowi.
Napisałyśmy już historie ich spotkania (Temat ,, Tworzymy historie", opowiadanie pisane przez Ewe i Sarę), to
teraz czas przygotować ich ślub. Niby są już po nim, ale to nieważne. Ja, dobra siostra, postanowiłam się tym
zająć, pomińmy to, że oni o niczym nie wiedzą. W tym temacie piszemy wszystkie propozycje odnośnie daty,
miejsca itp. Możecie też pisać z kim przyjdziecie i kim będziecie na ślubie. W końcu potrzebujemy druhen,
księdza, osób do pieczenia tortu. Ja uprzedzam, że chcę być druhną. Jezu, ale ze mnie desperatka. Sama nie
mam męża, więc urządzam ślub siostry, masakra...
Nie odpisałam, bo się śmiałam XD
Musiałam iść do kuchni, żeby mamy nie obudzić, tym śmiechem XDDD
A z czego tu się śmiać to ja nie rozumiem...
Naprawdę... Co z tą młodzieżą się dzieje!
Wyjdź!
Wiedz, że w poniedziałek, albo we wtorek idę do sądu złożyć pozew o rozwód, a jak wiesz sąd mam po drodze ze szkoły, to wejdę i załatwię tę sprawę raz na zawsze!
"nie no, dzięki za wsparcie
a ty mi wmawiałaś, że mnie kochasz
że mnie nie opuścisz, a teraz takie numery odstawiasz!"
Kto to kogo opuszcza xDDD
To ty mnie zdradzasz, a ja nie będę na ciebie harować, bo ty musisz mieć na tirówki.
Zrozum, że ja Cię kocham, a ty sobie zaciągasz do łóżka nie wiadomo kogo!
Ja nie będę żyła w takim związku!!
Ja się śmieję ze wszystkiego. Jeszcze niedawno miałam jakąś fazę na śmianie się z wykrzyknika !
A co jeśli tak całkiem przypadkiem Diego zginie w katastrofie samolotowej jak będzie leciał do Clari *-*
To by było świetne ^^
ZABIJĘ CIĘ WTEDY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZGINIESZ RAZEM Z NIM, ALE ŚMIERCIĄ BARDZIEJ DOTKLIWĄ.
Nie znajdziesz mnie! xD
Ja lubię uśmiercać ludzi, więc wiesz. Najbardziej teraz na śmierć narażony jest Fede jak będę pisała o Fedemile xDDD
Nad Diego się zlituję, niech sobie szczęśliwie żyje z Clari ^.^
Justyna mi pomoże :)
Femiła? Spoko, ale wolaałabym żeby zmarła Ludmiła... Trudno przeżyję. Może umierać, masz moje błogosławieństwo
Nie pozwalam ;-; A zresztą to kawał drogi xd
Ostatnio zabiłam Ludmiłę, teraz miałam się przerzucić na zabicie Fede, ale mam jeszcze dwa pomysły na prawie samobójstwo Lu, więc jest dobrze xD
Ja nadal się śmieję XDDD
A tak wgl to proszę mnie uprzedzić o zabiciu, bo jak już Ci Justyno wspomniałam, chcę ładnie wyglądać kiedy będę umierała ^^
A ja ci odpisałam, że powinnaś być przygotowana każdego dnia, o każdej godzinie, Agato.
"Agata 0:14 help me
Agata 0:14 nie mogę przestać się śmiać
Justyna 0:14 biedaczka
Agata 0:22 nie ma to jak publicznie umawiać się na zabicie mnie XDDD"
Większość rozmów tak wygląda: wyzywamy się -> ona się nie może ogarnąć ze śmiechu -> wrzucam jej albo udaję współczucie -> ona śmieje się jeszcze bardziej XD
Takie życie ;x A jak się śmieję to mam każe mi iść spać xd
Miałaś mi wysłać screeny moich tekstów jak mi odwalało! xD
Jak je ściągniesz to mi powysyłaj te najśmieszniejsze xD
A teraz spadamy na fb, bo tu wszyscy już poszli spać XD
Emm... Nwm kim mogę jeszcze być xD Może podawać obrączki? Albo... Hmm... ;P
Gdzie w końcu ten ślub? xD
Śmiej się ciszej, bo spać nie mogę, no! :D
A zaraz koguuut zapieje. XD Geniusz!
Nie wiem ja proponuję mój ogródek:D, a tak na serio... Może na plaży w Hiszpanii, zawsze o takim ślubie w plenerze marzyłam:)
Jak już mówiłam jestem desperatką, bez męża. Pamiętaj, że masz moje geny:D Mój ogródek będzie najlepszy xD
No właśnie xD Musimy ci jakiegoś poszukać :D
Mam Twoje geny i męża nie bd miała? ;c
Tak, najlepszy! ;D
Chodziło mi o..., aj nieważne. Będziesz mieć męża, spokojnie dopilnuję tego. Wiesz na ślub idę z Xabim, więc nie mam co narzekać. :)
Wiem xD
Ej, ja już w zasadzie mam mojego Freda, ale.. *-*
Uuu... Ooo...
http://25.media.tumblr.com/c0df1af1606cb369880388e69151c490/tumblr_mlrpqjIsnL1r7 6zz6o1_1280.gif
xD
A mogę być tylko gościem? xD nie wiem kto jeszcze został. Nie mam też z kim wpaść, a wczoraj do wiedziałem się, że jestem po ślubie! Moje życie jest dziwne.