Od pewnego czasu ( A dokładniej dwóch dni) na naszym forum mówi się o nowej parze, czyli Zuzi i Alexowi.
Napisałyśmy już historie ich spotkania (Temat ,, Tworzymy historie", opowiadanie pisane przez Ewe i Sarę), to
teraz czas przygotować ich ślub. Niby są już po nim, ale to nieważne. Ja, dobra siostra, postanowiłam się tym
zająć, pomińmy to, że oni o niczym nie wiedzą. W tym temacie piszemy wszystkie propozycje odnośnie daty,
miejsca itp. Możecie też pisać z kim przyjdziecie i kim będziecie na ślubie. W końcu potrzebujemy druhen,
księdza, osób do pieczenia tortu. Ja uprzedzam, że chcę być druhną. Jezu, ale ze mnie desperatka. Sama nie
mam męża, więc urządzam ślub siostry, masakra...
Nie przypominaj! Co on ze sobą zrobił! Wiesz... Gdyby miał loczki:D Brałabym xD
Właśnie oczka ma śliczne, tylko te włosy... Ma zapuścić do V3, ewentualnie zainwestować w perukę. :D
Mam zamiar o nich założyć bloga, ale to potem. Na razie muszę ogarnąć resztę blogów...
Ja muszę się goarnąć i napisać Skai ocenę, ale nie umiem się za to wziąć xD
I napisać wszystkim komentarze - świetny rozdział Ci wyszedł, dostaniesz dzisiaj komenta, uroczy był.
I napisać rozdział... umrę.
Ale o Falbie będę czytać - kocham ich *_*
Ja mam z trzy oceny do napisania, one parta, z którym męczę się miesiąc ( Właśnie się za niego zabrałam) i jeszcze komentarze... Za dużo tego, na szczęście mam ferie;)
Ja też chcę być druhną!
Wpadnę z moimi 3 mężami : Chuckiem Bassem, Adasiem Krajewskim i Finnickiem Samem Odairem!
Wiem, wiem---- mam to po mamie.
Ale oczywiście najlepsze ciacha, które pozostały wolne... ( od dawna marzyłam o Tomim... *.*)
Nie, no przystopuję z ślubami...
Może będziemy siedzieć przy jednym stoliku- ja, ty i moich 4 narzeczonych...
Zawsze jest jakaś nadzieja! Noo, Gwen też może, ewentualnie, być. Jeżeli zagwarantuje, że nie postanowi umrzeć w trakcie ślubu i wesela. Byłabym wdzięczna xD
Jakuuubie, na dole szukaj partnerki, sama jest... Pocieszyłbyś samotną duszę :D
Takim to dobrze. I jeszcze masz ADasia <3<3<3
Sorki że wzdycham do twojego męża :D
A nie wieeem... Ewcia zrezygnowała z Jerry'ego, to on jest wolny. I każdy aktor poza Tomem Feltonem bodajże :D