Moim zdaniem to wspaniały blog, ze wspaniałymi informacjami na bieżąco. Wiolczur wykonuje
naprawdę świetne szablony,które są wręcz idealne. Zarówno zawartość postów jest ciekawa itd.
Redakcja tego bloga ciągle tylko pisze, jaka to Tinka jest cudowna i w ogóle. Wypowiadają się w sprawach, o których nie mają pojęcia. Podważają Dielari.
Pomyłka raz: Nigdzie nawet słowem na przestrzeni bloga nie podważyliśmy ani nie potwierdziliśmy istnienia Dielari. Na asku, facebooku i twitterze też nie rzypominam sobie.
Pomyłka dwa: nie adorujemy "Tinki" (ta, jad zawsze w formie), piszemy o niej najwięcej ponieważ jest, o niespodzianki - GŁÓWNĄ GWIAZDĄ VIOLETTY (dodałam bo mogłaś nie zauważyć, że odtwarza tytułową rolę), i to o niej jest najwięcej tematów. Kiedy jest coś o nich aktorach, zaraz pojawiają się pełne posty, z mniejszym lub większym poslizgiem, aby sprawdzić wszystkie info.
Wypowiadają się w sprawach, o których nie mają pojęcia
Ahahahahahahahhaha
Wypowiada się osoba, w których tłumaczeniach błąd goni błąd (z czego trudno wnioskować, że chociaż zrozumiałaś, co oglądałaś), bonusowo dodając fakt, że zaczęłaś się tu kręcić bite dwa miesiące później niż ja, jeśli nie później.
Pozderki
Odpowiedź: Nie wiadomo, wiele wskazuje na to, że to plotka.
Czego tu nie rozumieć? Tej części z "nie wiadomo", czy tej z "wiele wskazuje na to"? Odpowiedź jest dopasowana do warunków sytuacyjnych, dlatego pusty śmiech mnie ogarnia, jak to podajecie za dowód. Ale dobrze, jeśli macie z tym problem, za 15s pozostanie tam tylko "nie wiadomo". Osobiście, czuję się rozbawiona.
Pomyłka raz: http://violettapl.blogspot.com/p/faq.html Punkt 28. Czy ty, Milens, nie wiesz, co u Was na blogu jest pisane?
Natomiast "Facu jest najprawdopodobniej w związku z Cande" Czemu to nie jest plotką?
Sebek, nieoczekiwany sojusznik :DD dobrze wiedzieć, że niektórzy starzy znajomi jeszcze są po mojej stronie.
"Wszystko wskazuje na to, że to zwykła plotka", kiedy wszystko wskazuje na to, że oni są razem. Trzeba przemyśleć to, co się pisze. Nieprawdaż?
Czyli ich twitty, (niektóre nierozszyfrowane), wspólne zdjęcia, artykuły to plotka? Rozumiem... Nie ma co :P
pozwól że skopiuję, nie chce mi się tłuc jeszcze raz tej samej odpowiedzi:
Odpowiedź: Nie wiadomo, wiele wskazuje na to, że to plotka.
Czego tu nie rozumieć? Tej części z "nie wiadomo", czy tej z "wiele wskazuje na to"? Odpowiedź jest dopasowana do warunków sytuacyjnych, dlatego pusty śmiech mnie ogarnia, jak to podajecie za dowód. Ale dobrze, jeśli macie z tym problem, za 15s pozostanie tam tylko "nie wiadomo". Osobiście, czuję się rozbawiona takim argumentem.
Skupiają zbyt dużą uwagę na Tince i Leonettcie. Po za tym mówią, że Dielari to plotki, a Fande istnieje. Większość dziewczyn stamtąd nie ma bladego pojęcia o niczym i wypisują bzdury nie z tej ziemi.
Ciekawostka nr1: O Tini jest najwięcej tematów
Ciekawostka nr 2: kiedy tylko jest coś o kims innym z obsady, POJAWIA SIĘ OBSZERNY POST
Ciekawostka nr 3: Boże, duszę się z wciekłości jak ktoś, kto nie ma pojęcia o naszej pracy mówi że coś napisałyśmy czego nie było, PONIEWAŻ BYŁY DWIE WZMIANKI O FANDE - JEDNA W POŚCIE Z ROZWAŻANIEM, CZY TO MOŻLIWE, ŻE SĄ RAZEM, DRUGA JEDNOZDANIOWA NA TEMAT, ŻE TEŻ BYĆ MOŻE SĄ RAZEM W POŚCIE POTWIERDZAJĄCYM MECHIANI.
Mam pytanie, odnośnie tych bzdur - powiedz mi, co to za bzdury i czego nie wiemy, bo mam wrażenie, że więcej zrobiłam dla ruchu V-lovers w Polsce - już od samej jego kolebki, niecały rok temu, najpierw tu a potem pracując na Violetta Polska, niż 98% procent egzystujących tu osób.
Czekam niecierpliwie na odpowiedź.
~Milens
My jak widać wolimy siedzieć na naszych zacnych dupkach i patrzeć jak rosną. Nie gorączkuj się tak, skarbie. Większość cisków na Waszego bloga jest z dwóch prostych powodów - A. 99% tego forum nie znosi Martiny. B. Wiele osób załamałyście, rozjuszyłyście pisząc, że jesteście niemalże przekonane, że Clara nie pojawi się w trzecim sezonie. Nie sądzę, żebyście mogły mieć taką pewność, a my odbieramy to w następujący sposób - sądzimy, że uważacie, iż wiecie wszystko.
Ach, zapomniałam. W takim razie - C. Piszecie o Fande (mamy tu wiele przeciwniczek jego, czy też Caxi), a nie wspominacie o Dielari. Co więcej podkreślacie, że macie to za zwykłą plotkę.
Ale co ja tam wiem.
Cóż, robi się piękna trzecia wojna światowa - Filmweb vs. Violetta Polska.
Jak i również artykuł z którego przetłumaczyły domniemane odejście Clary było niczym nasze Bravo, czyli stek bzdur wyssanych z palca. Mogłabym się rozpisywać tutaj z ich postami, aczkolwiek nie mam zamiaru tracić czasu na taką błahostką, jaką to jest kłócenie się z dziewczyną, pochodzącą z bloga VP. Co do bloga - może i szatę graficzną ma świetną i wszystkie ich czytelniczki "wzdychają" na widok samej strony, ale informacje, które są zawarte w treści, śmiem wątpić, że są "z górnej półki", dlatego też go nie czytam.
Tylko to chciałam dodać.
To był akurat artykuł z ORYGINALNEGO magazynu Violetty, nie z nędznej polskiej podróbki, więc tu nie możesz mieć żadnych wątpliwości.
Hahahahaha ... Sebastianie .... Oryginalne jest też Bravo, Girl i inne nędzne młodzieżówki, ale ... Piszą w nich prawdę? Nie bardzo. Clara NIGDZIE podkreślam NIGDZIE nie wspomniała o swoim udziale w Violetta 3.
W Polskim magazynie "Violetta" też jest pełno nieścisłości. Po za tym jak sam mówi, ma magazyn z Hiszpanii, a obawiam się, że tam mają nie wiele rzetelniejsze informacje niż u nas. Jeżeli chodzi o gazety tego typu nie ma sensu wierzyć w to co, piszą nawet gdyby był to magazyn z samej Argentiny.
Dokładnie tak, to jest bezsensu wierzyć takim gazetom. Lepiej samemu poszukać informacji, a jak ich nie ma na dany temat, to nie ma i koniec - odpuścić.
Właśnie. Kierujmy się tym, co piszą osoby, których dane informacje dotyczą. A jak wspomniałaś wyżej, Clara nie odniosła się co do swojego udziału w "Violetta 3". Radziłabym więc nie sprzeczać się teraz, lecz poczekać aż Alonso sama coś na ten temat powie lub zwyczajnie zaczekać na opening trzeciego sezonu.
Chociaż osobiście chętnie bym się z kimś założyła. Ot tak, o przekonanie.
Nie ma co wojny prowadzić ... I tak ktoś kto się uparł, będzie się trzymał przy swoim. Do końca nie wiadomo, czy będzie Clara w V3, czy jej nie będzie, bo sama aktorka się do tego nie odniosła, więc nie ma co rozkminiać.
Wiem i, co więcej, pewnie masz rację, sęk w tym, że teraz będą to już dwa przeciwne obozy - VP vs. FW i nic z tym nie zrobimy.
Ale naprawdę, chętnie bym się z kimś założyła o to.
Zapewne tak ... Cóż, my tylko opinie wyrażamy, a to, że ktoś usiłuje je ... Zniweczyć ? Nie wiem, czy to dobre słowo, nie ważne.
Pewnie Alonso będzie w V3. :P Ale co do tego nie ma 100% pewności ;]
Nigdy nic nie wiadomo.
Hah, oglądam sobie pierwszy odcinek pierwszego sezonu po hiszpańsku, a tam Angie i Pablo w tym samochodziku i A. ma iść do domu Violki. Pablo drzwi trzyma, żeby nie wyszła (nie mam pojęcia po co), a ta go ugryzła. Jaka patola, nieee. xD
Ja tego wcześniej nie zauważyłam i teraz się z tego ryłam. W pierwszym sezonie to są takie sceny, o których bym chciała zapomnieć, bo mi psychę ryją. xD
Proszę bez protekcjonalizmu ;) vel Skarbie. Jestem skarbem, ale raczej dla osób, dla którymi chcę nim być.
Nienawidzicie Martiny, oj. W takim razie nie będziemy pisać o Martinie, czołowej gwieździe Violetty - cóż, gra tytułową rolę - superpomysł. A potem zeżrą nas żywcem za niepisanie o niej. Bombaaa ^^
B. Odpowiadamy na potrzeby i prośby czytelników. Czuję się zadziwiona tym, że powołujecie się na FAQ w kwestii związków, ponieważ zarówno w przypadku Fande i Dielari w moim mniemaniu porażająco wyraźnie napisałam, że nie jest to potwierdzone ani przekreślone. A na blogu nie wspomniałyśmy w postach nawet słowem o Dielari, bo 1) Główny powód waszego czepialstwa - nie daj Bóg pisać o plotkach, bo posypują się tego rodzaju hejty 2) miałam w planach post, który zapowiedziałam, ale zrezygnowałam, uznawszy właśnie że raz - powrót do punktu pierwszego, dwa - nie chodzę spać, nie jem śniadań ani nie śledzę ani Clari ani Diego, więc nie warto się nad tym rozwodzić. Nawet przy Mechiani podkreśliłam, że nie lubie pisać o związkach i nie lubię wchodzić z butami w to, co się dzieje między aktorami, ponadto - nie rozumiem, czemu tak jaracie się realnymi parami, to się ociera o jakąś obsesję na punkcie aktora, wystarczy wiedzieć co jest potwierdzone a co nie i stwierdzić "ładna para" "niedobra para" ewentualnie interesować się jakimiś wspólnymi projektami rzeczonej pary a nie kto z kim się przelizał.
Poza tym nie zapominajcie, PO CO JEST FAQ - odpowiada na najczesciej zadawne pytania na asku
Ja się jaram Dielari od 8 miesięcy albo i dłużej, przeżyłam wiele i wiem na 100 %, że są razem. Kocham Clarę i wielbię Diego i po prostu zależy mi na ich szczęściu. Tak mam obsesję na ich punkcie i jakoś żyję :D
Według mojej opini, jeżeli robicie post o Fande, a uważacie, że to plotka to dlaczego chociaż nie przybliżycie sytuacji Dielari. Większość fanów opiera wiedze na ich temat na podstawie ywiadu, który przetłumaczyliście.
Nie domyśliłabym się Twojej miłości do Dielari, zwłaszcza to twoim nicku ;D może być i post o Dielari, jeśli wiesz o nich dużo - byłabyś dla mnie na wagę złota. Napiszę, jeśli zechcesz mnie wspomóc w pisaniu czy znajdziesz kogoś, kto jest 100% obcykany i zechce wpsółpracować. Co ty na to?
Tak wiem, nie da się nie zauważyć :D
Wiem wszystko, od podstaw. Mogę pomóc, jeżeli chodzi o Dielari to zawsze.
Jasne : karolina1198@op.pl
Mi po prostu chodzi o uświadomienie fanek, które sugerują się jednym i tym samym.
Jeżeli będziesz jej wysyłała na maila Dielari to prześlij kopię do mnie. :D Czekaj, dam Ci jakiegoś maila... Dobra, tu: podemosvolar@wp.pl Dielari nigdy dość. :D
Bee. :c Ale ja chcę.
Ooo, to jest pomysł. Możemy razem pozbierać i poskładać na nich dowody, jeśli chcesz. :D Tak od początku. Może być fajnie.