Moim zdaniem to wspaniały blog, ze wspaniałymi informacjami na bieżąco. Wiolczur wykonuje
naprawdę świetne szablony,które są wręcz idealne. Zarówno zawartość postów jest ciekawa itd.
No paczcie, ma GG. Moje: 35740518 jakby coś. W takim razie - do jutra, będziemy kminić. Dobranoc. :)
Czytam to i nie wierzę. Mam normalnie wrażenie, że większość czternastoletnich dziewczyn ma więcej oleju w głowie i doświadczenia życiowego. Nie wiem, może mi się tak tylko wydaje, w końcu nie znam Cię. Ale czytając to mam wrażenie, że masz gównanie pojęcie o życiu.
Aha - każdy może się "jarać" czy tam chce, a to, że Ty takowego nie uznajesz, nie znaczy, że każdy będzie postępował tak samo.
Ja i moje gówniane pojęcie o życiu. Widocznie Ciebie raczej nie przekonam tak do bloga jak do siebie, więc pozostawiam to milczeniu ;3
Z serii B. mówi prosto z mostu: Cóż, co z tego, że ich blog jest niezły graficznie, skoro to jeden wielki klub podziwiaczy Tini, a ich informacje są często nierzetelne i pełne błędnych wniosków. Ostatnio przetłumaczyły artykuł z jakiegoś brukowca, nie sprawdziwszy wcześniej poprawności danych. A roiło się tam od pomyłek. OK, ponarzekałam sobie. :D
Tak szczerze to masz rację,ja napisałam wyżej swoją wypowiedź biorąc pod uwage szablon i jak dużo informacji dodały.
Każdy ma prawo do swojego zdania!
Benżi,jak możesz nie wiedzieć, że to Twoja córka? Kiedy się o tym dowiedziałąś poszłaś pisać wypracowanie z polskiego :D Nawet ja to pamiętam! :P
Serio? Mam kiepską pamięć do ważnych informacji. XD Wiem, że Goofy ma rozmiar buta 52, a nie pamiętam imienia córki....
Nie mów, że nie wiesz, iż Mickey miał się nazywać Mortimer, ale żona wybiła pany Disneyowi ten pomysł z głowy... :D
0.o I dodaj, że nie wiedziałaś, że Finlandia uniezależniła się od Rosji w 1917 roku...
Daj mi spokój. :D A Ty nie wiedziałaś, że Maria Skłodowska Curie miała alergię na mleko i co? xD
A Ty nie wiedziałaś, że często wybiegała z pracowni i leciała do parku, gdzie niania spacerowała z jej córką, gdyż nagle dopadało ją uczucie, że coś się stało jej dziecku :D I co XD
Ty serio nie masz co robić. :D Dobra, nie czepiam się. Jestem jej fanką. Też muszę przeczytać. xD
Marudź, marudź, ale sama przyznajesz jego wspaniałość. A co jest złego w poszukiwaniu głębszego dna w musicalu sprzed kilkudziesięciu lat? :D
No bo jest wspaniały. ;D Ale Mary jest dziwne i psychopatyczne. XD Znając życie mnie przekonasz. Skoro przekonałaś do "I like trains", Clara, Clara swimming in the ocean i tym podobnych to wiesz. :D
Taa, I like trains było trudne. :D Oj, przekonam :D Łaitinguj na linka na FB :D