Może to i dziwne, ale coraz więcej obsady z Violetty pisze np. tweety po polsku czy wspomina o
niej itd.
Pablo Sultani- tweet po polsku (z polskimi znakami)
Mirta- tweety po polsku, podanie dalej tweeta polskiej fanki, ustawienie tła z polskimi obrazkami
(ona to wogóle jest prawie polką)
Lodo Comello- niespodzianki, wiadomość po polsku, wygrana polskiej pracy w konkursie,
podanie dalej tweeta polskiej fanki
Tini- życzenia i film, który nie wiem czy jest prawdziwy xD
Facu- życzenia
Ezequiel- podanie dalej tweeta
Wiem, ze to nienormalne i ja jestem nienormalna, ale... Kurde no...
P. S.
Zamierzam założyć bloga o Dielari, opłaca się?
I gdzie tu sprawiedliwość?! Nie żebyś coś ten, ale no... To już ja potrafię lepiej. http://www.youtube.com/watch?v=nktEQZP6t94
Ja też. Żeby nie umieć wyciągnąć jednej głupiej frazy? Rozumiem, że po paru zwrotkach mogłaby się zmęczyć. Ale bez przesady.
Jeśli już, to Clara dostała się przez znajomości. Aktorka przeciętna, głos przeciętny, a uroda....nie ma urody.
Figurę ma świetną, twarz ładną - szału nie ma, ale też brzydką nazwać jej nie można.
Hahahaha. xD No, boki zrywać. Zapomniałam, że idealna figura według Sebastiana to nogi-patyki, biust na push-upie, szerokie ramiona i brak bioder. Cóż poradzę.
Po pierwsze, mój drogi jak zwykle nie masz racji. Chociaż nie. Inaczej. Masz swoje subiektywne zdanie, w porządku. Nic, że jest absolutnie odmienne co do zdania większości normalnych ludzi. To nic, to nic. Miej je sobie, żyj z nim i ciesz się, póki możesz. Nie zamierzam tracić czas na potyczki słowne z tobą tylko dlatego, że mam zupełne inne poczucie piękna.
I tak na przyszłość - wygląd to nie wszystko.
Ach no tak! Nasza cudowna Tini :D Jej zgrabne nogi, piękny, delikatny make-up i cudowne włosy. Jak jej nie kochać?!
Wyczułeś sarkazm? Czy dla ciebie prościej?
Wyczułem, ale mi się akurat to podoba. Nogi ma o wiele ładniejsze od takiej Clary, która wygląda jakby miała je wypełnione poduszkami. Ja tam lubię jak robi make-up. Ale bez niego lub z małą ilością jest równie śliczna <3 I to jest właśnie rzecz, dlaczego Cande nie jest ideałem- jak można publikować zdjęcia bez makijażu gdy jest się gwiazdą? To chore.
Włosy ma przepiękne <3
Aaaa no chyba, że tak. To zmienia postać rzeczy, ale z drugiej strony nie rozprzestrzeniać takiego ideału jakim jest Martinka. Ogromny błąd :D
Radzę ci iść na badanie wzroku...Skoro według ciebie Tini jest ładniejsza od Clary...
Chyba ty nie masz urody. Akurat Clara występowała w innych produkcjach, więc wiedzieli, że jest dobrą aktorką i umie śpiewać. I może miss Argentina z niej nie jest, ale dużo ładniejsza od Cande. ;3
Przynajmniej nie wygląda jak koń z tikiem nerwowym! Weź się uspokój, bo krytykujesz wszystkie możliwe aktorki z serialu, bez względu na to, że są i śliczne, i utalentowane. Lodo, Mechi, Alba, Clari... Wszystkie mieszasz z błotem, a wielka pani z krzywym zgryzem jest zawsze idealna. Idź do lekarza.
To źle. Wypij szklankę mleka, najlepiej 2,5 procentowego, a potem pokłóć się z Sebkiem. To pomaga. Wiem z autopsji.
Powiedz potem jak ci poszło! Zwłaszcza z tym mlekiem, to trudne do zrobienia, ale wierzę w ciebie.
Kawa, kawa... Pod warunkiem, że biała. Nie, żebym była rasistką, ale czarna kawa nie ma takiej psychologicznej siły oddziaływania. Wiesz, wapń uaktywnia sklejone neurony czy coś tam. Więc może być, ale tylko z mlekiem.
Kochanieńki, weź się ogarnij. Clara była wzięta akurat przez to, że jest dobrą aktorką. Śpiewa bardzo łądnie. A uroda... Nie będę tego komentować. To, że ma nieco pociągłą twarz nie ma znaczenia. Nie każdy moż ebyć tak piękny jak ty
HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA! HAHAHAHAHAHAHA!
się pośmiałam! Walnij jeszcze jakimś sucharem ;D
Tak samo zareagowałem, jak "biednemu" Rugerro walizkę ukradli. Jaką sierotą trzeba być, by nie umieć jej upilnować? ;D