Może to i dziwne, ale coraz więcej obsady z Violetty pisze np. tweety po polsku czy wspomina o
niej itd.
Pablo Sultani- tweet po polsku (z polskimi znakami)
Mirta- tweety po polsku, podanie dalej tweeta polskiej fanki, ustawienie tła z polskimi obrazkami
(ona to wogóle jest prawie polką)
Lodo Comello- niespodzianki, wiadomość po polsku, wygrana polskiej pracy w konkursie,
podanie dalej tweeta polskiej fanki
Tini- życzenia i film, który nie wiem czy jest prawdziwy xD
Facu- życzenia
Ezequiel- podanie dalej tweeta
Wiem, ze to nienormalne i ja jestem nienormalna, ale... Kurde no...
P. S.
Zamierzam założyć bloga o Dielari, opłaca się?
Wybacz, ale to było ponad pół roku temu, to raz. Twój gust zmienił się z dnia na dzień. A po drugie, to kobieta zmienną jest, nie facet, Sebastiannie ;3
Byłam. I co? Do usranej śmierci będziecie mi to wypominać? To było w lipcu, bardzo dawno temu. I wtedy nie lubiłam Maxiego, zatem uznałam, że nie zasługuje na Naty. I z dwojga złego wolałam go z Camilą.
Dopiero się dowiedziałam, ale tak spoko, spoko, zawsze ci to wypominałam i wypominać będę i w ogóle wszyscy będą ci to wypominać do tej usranej śmierci i blask Tomasza już na ciebie nie spłynie i ogólnie przesrane.
No wiem. Takie życie.
Ja mówię o Bastianie, który nie omieszka przy każdej okazji wspomnieć o tej mojej jednej, jedynej wadzie. Bezczelny.
Weź mi nie mów... tak długo w nim nadzieje pokładałam a on mi wyjeżdża z naturalną pięknością Stoessel...
"Naturalna"."Piękność". Śmiechu warte. Biedaczek, słuch mu już padł, teraz jeszcze wzrok. Co dalej?
Ale wtedy smak też wysiada, a co jak straci... dotyk? Jak wtedy będzie pisał peany pochwalne na cześć wytapetowanego stracha na wróble?
HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHA :D Wygrałaś kilogram internetu tym komentarzem :D Aż nie wiem co powiedzieć :P Ale my jesteśmy złe, tak publicznie go obgadywać ;
Aż mi prawie go szkoda. A nie, jednak nie.
To dlatego, że mama z siostrą oglądają TVN Style, tak mi się skojarzyło. :D
Jak dobrze wyglądać nago? To jest jeszcze dziwniejsze od "ciąży z zaskoczenia" :D
Recepta na program tevałenstylowski: znajdź kobiety które wstydzą się swojego wyglądu i nie chcą się pokazać mężowi, przecież na pewno zechcą pokazać się w telewizji :)
Nie, lepsze są rozmowy w toku. Babka zdradza męża i mówi to na wizji, dodając poufnym tonem, że ma nadzieję, że on się nie dowie. Takie inteligentne istoty też chodzą po tym świecie.
Te wszystkie ukryte sprawy i szkoły życia też zwyciężają wszystko, teraz tam każdy jest transwestytą :P Ostatnio lałam się z babki jak powiedziała "sąsiadka ma nowy samochód, ja też potrzebuję nowego i nowych mebli". Nie wiem kto jest na tyle zdesperowany że grać w tych wszystkich produkcjach xd Może ludzie mają jakieś ukryte marzenia o aktorstwie... No zawsze się nad tym zastanawiam :P
Dostają za to kasę, ot i cała tajemnica. Przy tych aktorzynach nawet Tinka staje się artystką na miarę Oscara. :D
Oglądałaś może kiedyś tam ostatnio "M jak miłość"? No przy tych aktorach to nawet ci z trudnych spraw powinni dostać Oscara... No nie dość że i tak tam jest wszystko sztuczne, to jeszcze większość tych aktorów jest do odstrzału. A już najbardziej to mnie te bachory denerwują, rozumiem że to myszyn imposybul znaleźć wybitnego aktora-dzieciaka, ale jak już czasami dowalą pożal się Boże jakimś Kacperkiem z Rodzinki.pl, to aż ciężko się patrzy.
Bracia Mroczkowie, ach.... :D Co ty chcesz, Cichopkowa wybitną aktorką jest. Mucha dopiero.
Piotruś i Pawełek w akcji: "Tak dziadku, masz rację. Ale babciu... jest ciepło, nie ubiorę swetra."
Ale co ja tam wiedzieć mogę, biznes jest biznes, może takich się w branży ceni ;p
O castingu dowiedziała się od tatulka. Tatulek załatwił wszystko. Z tym "talentem aktorskim" gdyby nie miała znajomości byłaby nikim :) Nawet biorąc pod uwagę to, ze może i nie jest beznadziejną piosenkarką (mnie bierze na wymioty, ale to ja...) to za śpiew roli się nie dostaje.
Wszystko jasne :) Mój pies by lepiej zagrał płacz.
Piszesz dokładnie to, co ja myślę. Zakończmy ten temat, bo nie mam ochoty truć się Tincią. Jak mija wieczór? ;D
Słucham dziewczynę, która ma głos ładny, ale całkowity brak słuchu muzycznego.
I tak sobie myślę, że mogłaby mi oddać głos, nic by jej to nie zaszkodziło, bo i tak nie słyszy, że śpiewa w złej tonacji i wgl.
A co u Ciebie? ^^
No cóż i takie się zdarzają.
Aaa u mnie no w miarę. Powinnam zabrać się za odrabianie lekcji (których nie mam), w sumie chyba mam tylko jakąś pracę długoterminową. Mało nam zadają. Mama właśni wróciła z wywiadówki. Idę z nią pogadać o najgorszej średniej w całym moim życiu. xD
Dobra, jak sobie chcesz ;p ja miałam się zacząć uczyć od jakiejś... 4 klasy podstawówki? Nie wyszło :D
Ja się powiedzm uczyłam, ale takie lenistwo mnie teraz dopadło, że normalnie szkoda gadać. Od trzech godzin zbieram się do wstania z łóżka. Wstałam jakieś 10 minut temu - i znów jestem na laptopie - tylko, ż przy biurku. Zaszalałam.
Jesteś zawsze mile widziana :D
No wiem. Clara jest wyjątkowa i takie tam. Rozpisałabym się ale nie che Cie zamęczać. ( dobra ja)
Jakie to miłe, dziękuję *.*
Tak na nią patrzę to też tak sądzę. I jeszcze ta możliwość Dielari,... Mrrru *.*
Pamiętam, że kiedyś (daaawno) zobaczyłam to zdjęcie, co oni siedzą na jakimś murku, czy coś. On za nią, miał taką torbę. I tak se pomyślałam, że fajnie by razem wyglądali xD Czekam teraz tylko, ąż powiedzą, że są parą. I będę PRAWIE szczęśliwa ^^
A co takiego jest potrzebne, żeby zniknęło i to PRAWIE? ;D
Pamiętam, jak ja pierwszy raz zobaczyłam to zdjęcie na tym "murku". xD Z tym, że wtedy z B. jarałyśmy się Jorglari... :D
Tak szczerze to nigdy nie miałam fazy na Jorglari.
Bylo Clariego( Ramos + Clari ) , ale nie Jorglari. Jestem jakaś inna...
Ja miałam i to całkiem niedawno. I całkiem długo.
Clariego... Cóż, każda fanka Germangie musi przez to przejść. XD
Nie mogę być, kiedy wszędzie dookoła mi powtarzają, że Fande istnieje. Perdon, ale mnie szlag trafia ^^
A Falba zniknęła bezpowrotnie ;( Rozumiesz mój ból?! ROZUMIESZ?!
Też nie lubię Fande, cóż. :D Czekaj... On i byli razem? Jestem niedoinformowana. Zerwali?
Bo Fande się nie da lubić. To... to coś jest dziwne. Dziwniejsze niż Tinka i Lazania. A przecież Bufon tak ładnie wygląda z Albą, nie mogłaby tak koniowata wyjechać do Chin? Albo gdzieś?
Czuję,że Cande musi kochać tego gościa! https://twitter.com/loksx_violetta/status/418890248496496640/photo/1 :D
https://twitter.com/FalbaIsLove/status/417084603611250688/photo/1 - Dwa zdjęcia. Już zaraz się hajtną według pewnych standardów *.* Jestem za!
Ja też! Może to ich dziecko. Może już się hajtnęli. Może Facu był przykrywką. Opcji jest wiele!
Tak, też uważam, że to tylko przykrywka. To zdjęcie mówi WSZYSTKO xD Ślub był 9 marca, a dziecko ma pół roku. Na tym zdjęciu. Bez dwóch dni. Wszytsko wiem ze zdjęcia! JEEJ, ŻYCZĘ JEJ SZCZĘŚCIA
Jak się tak przyjrzeć bliżej tej fotografii, można jeszcze wydedukować, że: ukochany Camili jest marynarzem, nie ma rąk - co to za problem, jeśli się kochają - do tego miał w rodzinie jakiegoś Araba, a jego dziecko urodziło się bez lewego ucha. To wszystko, wszystko widać - wystarczy się przyjrzeć. Najlepiej "trzecim okiem".