PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6689
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Może to i dziwne, ale coraz więcej obsady z Violetty pisze np. tweety po polsku czy wspomina o
niej itd.
Pablo Sultani- tweet po polsku (z polskimi znakami)
Mirta- tweety po polsku, podanie dalej tweeta polskiej fanki, ustawienie tła z polskimi obrazkami
(ona to wogóle jest prawie polką)
Lodo Comello- niespodzianki, wiadomość po polsku, wygrana polskiej pracy w konkursie,
podanie dalej tweeta polskiej fanki
Tini- życzenia i film, który nie wiem czy jest prawdziwy xD
Facu- życzenia
Ezequiel- podanie dalej tweeta
Wiem, ze to nienormalne i ja jestem nienormalna, ale... Kurde no...
P. S.
Zamierzam założyć bloga o Dielari, opłaca się?

tears_in_heaven

Od tamtego czasu zmieniła się <3 Znaleźć Ci Zuzkę wołającą "CAXI FOREVER!"?

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Wybacz, ale to było ponad pół roku temu, to raz. Twój gust zmienił się z dnia na dzień. A po drugie, to kobieta zmienną jest, nie facet, Sebastiannie ;3

tears_in_heaven

CZY TY BYŁAŚ CAXI!?

ocenił(a) serial na 2
paulina25174

Byłam. I co? Do usranej śmierci będziecie mi to wypominać? To było w lipcu, bardzo dawno temu. I wtedy nie lubiłam Maxiego, zatem uznałam, że nie zasługuje na Naty. I z dwojga złego wolałam go z Camilą.

tears_in_heaven

Dopiero się dowiedziałam, ale tak spoko, spoko, zawsze ci to wypominałam i wypominać będę i w ogóle wszyscy będą ci to wypominać do tej usranej śmierci i blask Tomasza już na ciebie nie spłynie i ogólnie przesrane.

ocenił(a) serial na 2
paulina25174

No wiem. Takie życie.
Ja mówię o Bastianie, który nie omieszka przy każdej okazji wspomnieć o tej mojej jednej, jedynej wadzie. Bezczelny.

tears_in_heaven

Weź mi nie mów... tak długo w nim nadzieje pokładałam a on mi wyjeżdża z naturalną pięknością Stoessel...

ocenił(a) serial na 2
paulina25174

"Naturalna"."Piękność". Śmiechu warte. Biedaczek, słuch mu już padł, teraz jeszcze wzrok. Co dalej?

tears_in_heaven

Jeśli patrzeć na kolejność to starci węch ale z tym można żyć ;)

ocenił(a) serial na 2
paulina25174

Ale wtedy smak też wysiada, a co jak straci... dotyk? Jak wtedy będzie pisał peany pochwalne na cześć wytapetowanego stracha na wróble?

tears_in_heaven

Będzie nam nagrywał filmiki :D Jestem ciekawa jak wygląda więc jak dla mnie spoko ^^

ocenił(a) serial na 2
paulina25174

Pewnie jak Gok Wan. Nie zdziwiłabym się.

tears_in_heaven

HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHA :D Wygrałaś kilogram internetu tym komentarzem :D Aż nie wiem co powiedzieć :P Ale my jesteśmy złe, tak publicznie go obgadywać ;

ocenił(a) serial na 2
paulina25174

Aż mi prawie go szkoda. A nie, jednak nie.
To dlatego, że mama z siostrą oglądają TVN Style, tak mi się skojarzyło. :D

tears_in_heaven

Jak dobrze wyglądać nago? To jest jeszcze dziwniejsze od "ciąży z zaskoczenia" :D
Recepta na program tevałenstylowski: znajdź kobiety które wstydzą się swojego wyglądu i nie chcą się pokazać mężowi, przecież na pewno zechcą pokazać się w telewizji :)

ocenił(a) serial na 2
paulina25174

Nie, lepsze są rozmowy w toku. Babka zdradza męża i mówi to na wizji, dodając poufnym tonem, że ma nadzieję, że on się nie dowie. Takie inteligentne istoty też chodzą po tym świecie.

tears_in_heaven

Te wszystkie ukryte sprawy i szkoły życia też zwyciężają wszystko, teraz tam każdy jest transwestytą :P Ostatnio lałam się z babki jak powiedziała "sąsiadka ma nowy samochód, ja też potrzebuję nowego i nowych mebli". Nie wiem kto jest na tyle zdesperowany że grać w tych wszystkich produkcjach xd Może ludzie mają jakieś ukryte marzenia o aktorstwie... No zawsze się nad tym zastanawiam :P

ocenił(a) serial na 2
paulina25174

Dostają za to kasę, ot i cała tajemnica. Przy tych aktorzynach nawet Tinka staje się artystką na miarę Oscara. :D

tears_in_heaven

Oglądałaś może kiedyś tam ostatnio "M jak miłość"? No przy tych aktorach to nawet ci z trudnych spraw powinni dostać Oscara... No nie dość że i tak tam jest wszystko sztuczne, to jeszcze większość tych aktorów jest do odstrzału. A już najbardziej to mnie te bachory denerwują, rozumiem że to myszyn imposybul znaleźć wybitnego aktora-dzieciaka, ale jak już czasami dowalą pożal się Boże jakimś Kacperkiem z Rodzinki.pl, to aż ciężko się patrzy.

ocenił(a) serial na 2
paulina25174

Bracia Mroczkowie, ach.... :D Co ty chcesz, Cichopkowa wybitną aktorką jest. Mucha dopiero.

tears_in_heaven

Piotruś i Pawełek w akcji: "Tak dziadku, masz rację. Ale babciu... jest ciepło, nie ubiorę swetra."
Ale co ja tam wiedzieć mogę, biznes jest biznes, może takich się w branży ceni ;p

ocenił(a) serial na 3
Skailes

O castingu dowiedziała się od tatulka. Tatulek załatwił wszystko. Z tym "talentem aktorskim" gdyby nie miała znajomości byłaby nikim :) Nawet biorąc pod uwagę to, ze może i nie jest beznadziejną piosenkarką (mnie bierze na wymioty, ale to ja...) to za śpiew roli się nie dostaje.
Wszystko jasne :) Mój pies by lepiej zagrał płacz.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Piszesz dokładnie to, co ja myślę. Zakończmy ten temat, bo nie mam ochoty truć się Tincią. Jak mija wieczór? ;D

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Słucham dziewczynę, która ma głos ładny, ale całkowity brak słuchu muzycznego.
I tak sobie myślę, że mogłaby mi oddać głos, nic by jej to nie zaszkodziło, bo i tak nie słyszy, że śpiewa w złej tonacji i wgl.
A co u Ciebie? ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No cóż i takie się zdarzają.
Aaa u mnie no w miarę. Powinnam zabrać się za odrabianie lekcji (których nie mam), w sumie chyba mam tylko jakąś pracę długoterminową. Mało nam zadają. Mama właśni wróciła z wywiadówki. Idę z nią pogadać o najgorszej średniej w całym moim życiu. xD

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Nie przejmuj się., jeszcze będą gorsze :P Ja - miszcz pocieszania :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Niet, ja się muszę zacząć uczyć. xD

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Dobra, jak sobie chcesz ;p ja miałam się zacząć uczyć od jakiejś... 4 klasy podstawówki? Nie wyszło :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja się powiedzm uczyłam, ale takie lenistwo mnie teraz dopadło, że normalnie szkoda gadać. Od trzech godzin zbieram się do wstania z łóżka. Wstałam jakieś 10 minut temu - i znów jestem na laptopie - tylko, ż przy biurku. Zaszalałam.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Jesteś zawsze mile widziana :D
No wiem. Clara jest wyjątkowa i takie tam. Rozpisałabym się ale nie che Cie zamęczać. ( dobra ja)

ocenił(a) serial na 3
KarolciaLovciaDielari

Jakie to miłe, dziękuję *.*
Tak na nią patrzę to też tak sądzę. I jeszcze ta możliwość Dielari,... Mrrru *.*
Pamiętam, że kiedyś (daaawno) zobaczyłam to zdjęcie, co oni siedzą na jakimś murku, czy coś. On za nią, miał taką torbę. I tak se pomyślałam, że fajnie by razem wyglądali xD Czekam teraz tylko, ąż powiedzą, że są parą. I będę PRAWIE szczęśliwa ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A co takiego jest potrzebne, żeby zniknęło i to PRAWIE? ;D

Pamiętam, jak ja pierwszy raz zobaczyłam to zdjęcie na tym "murku". xD Z tym, że wtedy z B. jarałyśmy się Jorglari... :D

ocenił(a) serial na 10
Skailes

Tak szczerze to nigdy nie miałam fazy na Jorglari.
Bylo Clariego( Ramos + Clari ) , ale nie Jorglari. Jestem jakaś inna...

ocenił(a) serial na 10
KarolciaLovciaDielari

Ja miałam i to całkiem niedawno. I całkiem długo.
Clariego... Cóż, każda fanka Germangie musi przez to przejść. XD

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Nie mogę być, kiedy wszędzie dookoła mi powtarzają, że Fande istnieje. Perdon, ale mnie szlag trafia ^^
A Falba zniknęła bezpowrotnie ;( Rozumiesz mój ból?! ROZUMIESZ?!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Też nie lubię Fande, cóż. :D Czekaj... On i byli razem? Jestem niedoinformowana. Zerwali?

ocenił(a) serial na 2
Skailes

Bo Fande się nie da lubić. To... to coś jest dziwne. Dziwniejsze niż Tinka i Lazania. A przecież Bufon tak ładnie wygląda z Albą, nie mogłaby tak koniowata wyjechać do Chin? Albo gdzieś?

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Czuję,że Cande musi kochać tego gościa! https://twitter.com/loksx_violetta/status/418890248496496640/photo/1 :D

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

https://twitter.com/FalbaIsLove/status/417084603611250688/photo/1 - Dwa zdjęcia. Już zaraz się hajtną według pewnych standardów *.* Jestem za!

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Ja też! Może to ich dziecko. Może już się hajtnęli. Może Facu był przykrywką. Opcji jest wiele!

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Tak, też uważam, że to tylko przykrywka. To zdjęcie mówi WSZYSTKO xD Ślub był 9 marca, a dziecko ma pół roku. Na tym zdjęciu. Bez dwóch dni. Wszytsko wiem ze zdjęcia! JEEJ, ŻYCZĘ JEJ SZCZĘŚCIA

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Jak się tak przyjrzeć bliżej tej fotografii, można jeszcze wydedukować, że: ukochany Camili jest marynarzem, nie ma rąk - co to za problem, jeśli się kochają - do tego miał w rodzinie jakiegoś Araba, a jego dziecko urodziło się bez lewego ucha. To wszystko, wszystko widać - wystarczy się przyjrzeć. Najlepiej "trzecim okiem".

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Oczywiście :) Wiedziałąm, że mnie zrozumiesz!

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Jak zawsze. To ta więź siostrzana :DD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Jasne *.* Ona miażdży system xD

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Według pewnych standardów... :D

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Żadnej aluzji tu nie było! Nie smiej się :P