PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Ech...

ocenił(a) serial na 10

Ubolewam nad tym, że polski DC nie robi dla nas takich cudów na Walentynki. No nie mówcie, że nie
jest słodki?
http: //www.youtube. com/watch?v=x2Bs7Zd3z2o

Mnie osobiście mega rozczulił. :))

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Można, ale nie dwóch tak samo. Zawsze któregoś bardziej:)

majka5454

skoro jednego bardziej, to znaczy ze tego drugiego nie kocha, przynajmniej według mnie

ocenił(a) serial na 10
karolina199

No pewnie tak. Zależy co kto bierze za miłość, a co za zauroczenie. Ale co to za miłość, gdy się ktoś ogląda za innymi?

majka5454

ogładac sie to pól biedy, nawet jak kogos sie kocha to mozna zdawac sobie sprawe że są ładniejsze dziewczyny czy przystojniejsi chłopcy ale mimo to jesteśmy z ta osobą bo ją kochamy nie tylko za wyglad.
wiec jakby Viola sie tylko obracała za chlopakami na ulicy od czasu do czasu to spoko, ale mówic ze sie kocha dwóch naraz no błagam.

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Oto mi chodzi, niech podziwia sobie innych facetów, Leon na pewno też podziwia inne dziewczyny, jak każdy facet, ale kochać dwóch na raz, tak samo? "Jej serce jest podzielone na dwoje" No błagam...

majka5454

i tak najważniejsze jest że ONA JEST MUZYKĄ

ocenił(a) serial na 10
karolina199

albo MUZYKA JEST NIĄ. Muszę to zobaczyć w dzisiejszym odcinku, podobno Jade się z niej śmiała:)

majka5454

tak kocham jak Jade to skomentowała, aż żałuje że tego sobie nie zapisałam :D ;d

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Będzie powtórka;) W końcu ktoś ją wyśmiał xxd

majka5454

I za to kochamy Jade xD

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Ktoś mądry powiedział (i to Magda w swoim opowiadaniu), że jeżeli jesteś zauroczona dwoma naraz to żadne z nich nie jest twoją miłością, ponieważ kiedy pojawi się ten jedyny to nikt inny nie będzie się liczył. <333

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Złotousta! Sama bym tego lepiej nie ujęła.

ocenił(a) serial na 3
tears_in_heaven

Tak, a więc to zapamiętałam :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja i te moje mądrości. To jest skrócona wersja całej historii mojej babci o tym jak to kobieta może się zakochać w dwóch naraz, ale nie zapamiętałam całej długości, tylko w głowie sobie to w skrócie zapisałam.

ocenił(a) serial na 10
Skailes

A po co Ci taki filmik?
http://www.youtube.com/watch?v=LWIvTxNvXQg
Zapraszam na mój filmik ze scenkami z Leonettą, Naxi i Marcescą

MagdaJulka

niezła reklama ;p szkoda tylko ze piosenka w wersji jak z Alvina i wiewiórek :p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Nudziło mi się w domu to bawiłam się moim programem i okazało się, że mogę robić wiewiórcze wersje.

MagdaJulka

haha xD a jakiego programu uzywasz?
brzmi powiedzmy ciekawie ale ja wole jednak oryginalną wersje ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Odkryłam, że mój program, który jest tylko wersją próbną, potrafi takie rzeczy. Teraz sobie włączyłam Aerosmith - I don't Wanna Miss A Thing i zmieniłam na wersje wiewiórek. Brzmi cudownie XDD

MagdaJulka

jezu błagam nie rób tego tej piosence, czesto sie na niej wzruszam i cos czuje ze w wiewiórczej wersji straci ten urok ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Nie, ale miałam ją akurat pod ręką i wrzuciłam i zmieniłam na wiewiórczą wersje. A teraz Alvin śpiewa najlepsza kicia i jakoś tam dalej to leci :D

MagdaJulka

hahah xD takie piosenki mozesz przerabiac xD co nastepne Ona tańczy dla mnie? ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Nie, nie mam tego na kompie, ale zawsze można pobrać.

MagdaJulka

to ze nie masz tego na kompie to akurat dobrze o tobie swiadczy ;p
ja znam to tylko dlatego ze leciało chyba na kazdym polmetku 2 klas na ktorych bylam xd

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ja to znam, ponieważ moi koledzy z klasy śpiewali to sporo czasu, no i na sylwestrze co chwilę leciało. Na szczęście zaprzestali to śpiewać i przerzucili się na Metallicę jak na angielskim mój genialny telefon włączył "Fade To Black", nawet nie wiem jak to zrobił. Wracałam z przerwy i jak porządny człowiek zatrzymałam muzykę, a tu środek angielskiego i zaczyna to lecieć. Mój telefon ma takie zdolności, że jak nie tak usiądziesz tyłkiem to się odblokuje.

MagdaJulka

haha xD chociaz ich dzieki temu nawrociłas na dobrą droge :D

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Co ja mówię, nie z klasy, tylko ludzie z mojej grupy na angielski, u mnie w klasie to są same "metale".

MagdaJulka

ważne ze nie miłośnicy disco polo :p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Nie no, to jest ważne, dzięki nim przypomniałam sobie nazwę piosenki, którą zapomniałam.

ocenił(a) serial na 2
karolina199

Weźcie, najlepiej brzmi metal w takiej wersji ;D

tears_in_heaven

hahaha nie mialam okazji słyszec ale potrafie sobie wybrazic xd

ocenił(a) serial na 2
karolina199

Ja sobie puściłam Unforgiven Metalliki i będę mieć traumę do końca życia ;D

tears_in_heaven

ciekawe jakby brzmialo cos ACDC, zwłaszcza biorąc pod uwage charakterystyczny glos wokalisty xd

ocenił(a) serial na 2
karolina199

Poszukam, ale trochę się boję xD

tears_in_heaven

tak nie jestem pewna czy chcesz to słyszec xD

ocenił(a) serial na 2
karolina199

http://www.youtube.com/watch?v=I73UPtTthtQ O matko...

tears_in_heaven

boze co oni zrobili z głosem Briana Johnsona :o

ocenił(a) serial na 2
karolina199

masakra... Ale tak na przykład Flo rida brzmi nieźle w takiej wersji

tears_in_heaven

kiedys natknęłam sie na Stronger Kanyego Westa i tez nie było najgorsze, bo to ACDC masakra ;o

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Tańczy dla mnie na rurze i znowu mruga okiem, jest taka piękna, te oczy głębokie?

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Tak, tak, tak. Z kuzynem, któregoś dnia to pobieraliśmy i śpiewaliśmy.

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Na każdej wycieczce klasowej porąbany kierowca autokaru to puszcza, rzygam tym. I jeszcze wracamy na przykład z teatru o jedenastej wieczorem, wszyscy przysypiają, a ten "Bawcie się! Co tacy drętwi jesteście?"

tears_in_heaven

moja wychowawczyni karze nam spiewac piosenki harcerskie jakbyśmy byli w podstawówce -.-

ocenił(a) serial na 2
karolina199

hahahahahah xD A lepiej, jak u nas byli Niemcy z wymiany, i puszczali niemieckie szlagiery ;D

tears_in_heaven

haha xD to pełna biesiada :D

ocenił(a) serial na 2
karolina199

Ale mistrzem mistrzów jest moja babcia. Otóż, w mieście był koncert zespołu Oberschlesien (śląski Rammstein). A babcia była pewna, ze to tacy właśnie śpiewający szlagiery, jodłujący, wiesz, skórzane spodnie na szelkach i kapelusz z piórkiem ;D

tears_in_heaven

i co poszła i się trochę zdziwiła :p
moja babcia to tam tylko Rysiu Rynkowski i Krzysiu Krawczyk xD

ocenił(a) serial na 2
karolina199

nie, nie poszła na szczęście xD Ja byłam, stałam przy scenie, po dwóch dniach dopiero odzyskałam słuch.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

U nas jak jechaliśmy na wycieczkę trzydniową to najpierw puścił coś "Straciłaś cnotę, bo co? Bo sama tego chciałaś", tyle z tego zapamiętałam, później "Wolność i swoboda"

MagdaJulka

U nas na wycieczkach panie o godzinie 2 w nocy ogladaja filmy....