PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Ech...

ocenił(a) serial na 10

Ubolewam nad tym, że polski DC nie robi dla nas takich cudów na Walentynki. No nie mówcie, że nie
jest słodki?
http: //www.youtube. com/watch?v=x2Bs7Zd3z2o

Mnie osobiście mega rozczulił. :))

ocenił(a) serial na 10
Izzie_

A u nas na wycieczce o północy pani nasza przyszła ze studentem, który był naszym czwartym opiekunem, ponieważ powiedziała, że słyszała, że o nim gadamy, więc przyprowadza go, by nam się lepiej spało.

MagdaJulka

"oddałas sie rudemu choc sama nie wiesz czemu" xD takie cos tez jest w tej pierwszej ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Tak, tak, to to! Dzięki Karolino, teraz znam dalszy ciąg.

MagdaJulka

znawca biesiad z wesel tak to ja :D ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

To to na weselach śpiewają? Nie pamiętałam.

MagdaJulka

nawet w ten weekend niedaleko mojego domu ktos robił wesele i przez dwa wieczory sie nasłuchałam pieśni tego pokroju :P

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ooo.. Jak super! Ja ostatni raz takich hitów mogłam posłuchać ponad rok temu, a i tak pamiętam tylko "Żono moja, serce moje" i "Mężu drogi mój... Coś tam coś tam i my we dwoje".

ocenił(a) serial na 2
karolina199

Ja też to znam. To było nocą, gdy księżyc jasno świecił, wiesz już na pewno - nie będzie z tego dzieci.

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Jak widać, tylko ja takie hity poznaje jadąc autobusem na wycieczkę.

ocenił(a) serial na 2
MagdaJulka

Albo coś takiego "jaki tu spokój, nananana, nic się nie dzieje, nananana" coraz szybciej.

MagdaJulka

takie hity niestety tez lecą na imprazch typu wesela, półmetki i studniówki.

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Ty masz niedaleko domu jakąś salę, gdzie są te wszystkie imprezy organizowane?

MagdaJulka

nie ale z tego co wiem i widzialam to stawiali taki wielki namiot jak cyrkowy na polu kolo ich domu i tam mieli impreze niestety ;p
wiec od tego weekendu mianowalam sie znawaca piesni weselnych :D

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Och, a już myślałam, wiesz... W sylwestra można się sporo nasłuchać, samemu się wtedy śpiewa.

MagdaJulka

jezu gdybym miała taka sale w okolicy mialabym jakies skrzywienie na umysle od tych biesiad xD

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Domyślam się.

karolina199

Ja jadąc do Londynu na wycieczkę siedziałam z Dominiką MEGAHIPER fanką Michaela Jacksona.Uwierzcie mi tyle się tego nasłuchałam że jak go słyszę w radiu mam ochote nim rzucic o sciane......

Izzie_

Jaksono to nawet moglabym słuchac, nie jestem jakas mega fanką ale Beat it czy Thriller to lubie ;p

karolina199

Co za duzo to niezdrowo :D

Izzie_

to tez fakt ;P

karolina199

Tym bardziej że miała jego wszystkie jego PIOSENKI na komórce i dokładnie znała każdej słowa i potrafiła powiedziec który numer na jakiej plycie ta piosenka ma :o

Izzie_

Fajny masz avek :D

Izzie_

dzieki :D takie nasze wspolne zdjątko :P oczywiscie jedno z wielu ;p

karolina199

A mi takie zrobisz , haha najlepiej słeet focie z martina i jorgem :D

Izzie_

zdradze ci w tajemnicy ze ta nasza fotka to taki troche fotomontaż, wykonany w najlepszym programie graficznym zwanym Paint : D

karolina199

Sory, ale ja nawet Painta nie umiem użyć :D
SERIO

Izzie_

Ola leci, ale za 40 minut wraca, ide ogladac odcinek 76 :)