Nudzi mi się więc czemu nie stworzyć filmwebowej rodzinki Violetty, na razie tu chodzi o przydział
reszte w nastepnym wątku :)
Od razu uprzedzam iż narazie nasi mężowie nie wchodzą do rodzinki ( to może wyjaśni się
POTEM )
Więc proszę o kandydatów na babcie ,dziadków, ciotki i całą resztę rodzinnej sfory :D
U mnie autor miał na myśli to, że jego bohaterowie są szaleni :D
Wiola w sensie Wiolczur? Nie czytałam jej opowiadania w sumie nigdy... Hmmm... Ale slyszałam :D
Pamiętam kiedyś na informatyce w podstawówce, rysowanie w paincie. Wszyscy mieli jakieś super ekstra prace, nie wiem jak oni to robili, dla mnie to czarna magia. Wszyscy 6, ja ledwo czwóry minus, spoko xd
Tak, też miałam coś takiego, dostałam 6, bo narysowałam czerwone jabłuszko na żółtym tle i podpisałam zielonym sprayem. Utalentowana ja.
Powinnaś przestać tak szaleć, bo innych ludzi peszysz! I pogarszasz im samoocenę :D
Ach, okej być może, bo wpisałam w tłumacz google i wyszło, że wykryty język czeski. I myślę sobie czego napisałaś po czesku? xxd
A bo ja wiem? To jest chyba zapis fonetyczny, bo w ukraińskim się pisze cyrylicą. Głowy nie dam, wierzę translatorowi ;D
A na razie napij się mleka. Lub ewentualnie wody, jeżeli masz nietolerancję laktozy niczym 25% polaków.
pijam mleko tylko lodowate, a smak płatków niszczą :D Płatki na sucho w moim wykonaniu są jedzone ^^
Śmiesz wątpić? Wiem, że najpopularniejszym hasłem do sieci jest "administrator" i wpisuję jak WiFi jest na hasło i zazwyczaj działa. Ja - haker :D
Była taka bajka: Disco robaczki xDDD Jakoś mi się teraz skojarzyła - byłam na tym w kinie ^^ Wspomnienia...
Jak to zwykłam mówić z moimi best kumpelami ever
wy też byłyście na tym w kinie- jeeeesteśmy sioostrami :D
Ola z bólem się żegna, ale muszę juz odstąpić od kompa ;( :(
Jutro wrócę około 7
Będę tęskniła :(((((((((((((((((((((((((((((
Jak któraś pani chętna to Maruś może być współtwórcą któregoś z dzieci, będę zapisany jako ojciec, ale nie mąż. Mogę być również w otwartym związku ;)