Nudzi mi się więc czemu nie stworzyć filmwebowej rodzinki Violetty, na razie tu chodzi o przydział
reszte w nastepnym wątku :)
Od razu uprzedzam iż narazie nasi mężowie nie wchodzą do rodzinki ( to może wyjaśni się
POTEM )
Więc proszę o kandydatów na babcie ,dziadków, ciotki i całą resztę rodzinnej sfory :D
<sory,że się wtrącam>
Za jakiś czas pocałujesz Magdę.Paweł z tobą zerwie a potem w waszej pracy pojawiła by się jakaś ładna blondynka,np Joanna i odbiłaby ci Pawełka,przez co ty będziesz zazdrosna.W międzyczasie Magda rzuci Sarę,która z zemsty naśle na nią szpiega w którym się zakocha.
Założyłyśmy wersję, że nie będę mieszała się w związek Magdy i Sary bo jestem siostrą Magdy i wymyślamy wątek bez krzywdzenia ich XD
Hmmmm... Wolałabym pozostać przy własnym a u was mieszkać jako Eve czy coś, ale Agata też może być XD
Jestę Ewa, ale na początku mieszkam u was jako Eve xD a zresztą jak tam sobie chcecie, ja się dostosuję XD
Izzie nazwała mnie Agatą, bo jestem naszym odpowiednikiem Angie, czyli chyba po polsku Agatą XD A tu używam swojego imienia, a jak na początku mieszkam u was to nazywam się Eve XD
Okay XD Ale wyjaśniam wszystkim zdezorientowanym: naprawdę nazywam się Ewa, nie Agata XD Agata na potrzeby naszej pokręconej historii XD
Trochę mi zajęło ogarnięcie o co wam chodzi :D Zresztą nadal nie wiem kto jest z kim itp. :D
Hmm kim ja bym mogła być dla was... Jak się zastanowię to wam odpowiem :P
Sara- matka
Magda - Ojciec
Sylwia-córka
Luu-córka
Ja - córka (pierwodna )
Andresttociacho-córka
Marek niewiem ale którejś z nas ojciec
Tears-ciotka od strony Sary
Ewa-ciotka od strony Magdy
Reszty nie pamietam xd
A może mnie by ktoś tak spytał o zdanie? Co to, dziewiętnasty wiek, że rodzina wydaje dziewczynę za mąż?
Ale po co mi mąż? Alimenty chcę! Dwunastoletnią córkę mam, na pisaniu za wiele nie zarobię!
Ojej, mamuuusiuuu <3 Będę ci się zwierzać z moich problemów sercowych - kogo wybrać: Pawełka czy Rafałka XD
Ojej, ale kogo wybrać? Jeden pomaga mi we wszystkim, a drugi mi śpiewa takie piękne rockowe balladki i robi takie pyyyszne kolacje... :'>