Nudzi mi się więc czemu nie stworzyć filmwebowej rodzinki Violetty, na razie tu chodzi o przydział
reszte w nastepnym wątku :)
Od razu uprzedzam iż narazie nasi mężowie nie wchodzą do rodzinki ( to może wyjaśni się
POTEM )
Więc proszę o kandydatów na babcie ,dziadków, ciotki i całą resztę rodzinnej sfory :D
Ja żyję w wolnym związku z Marusiem, a ty chciałaś go wrobić w ojcostwo jednego ze swoich dzieci, więc mogę się wypowiadać xxd
ja tam nie wiem, bo nie ogarnęłam waszej rozmowy i nie wiedziałam o co chodzi, więc na wszelki wypadek napisałam, że jak to jego dziecko to będzie płacił...
Powiedzmy, że uwierzę w to że jesteś wierną małżonką i wszystkie twoje dzieci są Magdy xd
To dobrze, że wierzysz, chociaż wszystko mi jedno :D Ważne, żeby Magda wierzyła
Ewentualnie mogę być jakąś zaginioną siostrą którą gdzieś wywieźli i powracam po latach zatrudniając się w waszym domu jako guwernantka i ukrywając prawdę o sobie XDD
Hahahahaha to by było dobre. Tylko nic nie mów, najlepiej będzie jak dowiemy się o tym od kogo innego!
Albo od największego wroga ze szkoły jeden z sióstr, która dowie się o tym przypadkiem i przekaże w brutalny sposób.
Właśnie, niczym nie inspirowane pomysły.
Ale potem i tak wszyscy by mi wybaczyli (no, może z wyjątkiem taty, ale potem on też się do mnie przekona) a córki pokochały od nowa jako swoją ciocię ^^
Trochę byśmy musiały pozmieniać, bo w końcu wyjdzie, że Magda dla ciebie rzuci Sarę. A tego nie chcemy.
No nie, trzeba będzie zmienić XD Więc może przyjmijmy wersję, że pokocham i ohajtam się z najlepszym kolegą z pracy, który się we mnie podkochuje i wspiera w moim zmaganiu się z tajemnicą? XD Ale w sumie, jestem jej siostrą więc nie rzuciłaby Sary dla mnie XD
Wersja z kolegą z pracy (nazwijmy go Paweł) jest świetna, jak na to wpadłaś?
Dodałabym jeszcze jakiegoś innego adoratora, np. sławnego rockmana Rafała, co ty na to?
Jestę za XD Rafałek próbowałby za każdym razem wyciągnąć mnie na kawę czy kolację, a Pawełek byłby zazdrosny :3
Jak my na takie genialne pomysły wpadamy?
Pamiętaj, cokolwiek robisz, robisz dla nas, dla swoich siostrzenic!
Tak! Ukrywam swoją tajemnicę, bo chcę dobra siostrzenic i nie chcę żeby cierpiały XD
Jednakże ja potem będę cierpieć, bo będę z Pawełkiem a w studio pojawi się konkurencja - nowa blond nauczycielka tańca :C
W której zakocha się Robert, inny nauczyciel i Twój przyjaciel.
Musisz chronić siostrzenice, bo są muzyką xD
HAHAHA XD W końcu to ja odkryłam ich talent muzyczny XD
Ach, zapomniałam, że jeszcze wcześniej gosposia w domu będzie myślała, że zechcę poderwać jej miłość i najlepszego przyjaciela Magdy XD
No XD Tylko nie wiem czy ktokolwiek nimi zechce być XD A, musimy gdzieś jeszcze wcisnąć jakieś pazerne na kasę rodzeństwo, które walnie mnie w głowę lokówką czy tam prostownicą i mnie porwie, tylko gdzie je wcisnąć?
To trochę pomieszamy, może Mateusz będzie chłopakiem którejś z sióstr? A ty czując jego i Żanety złe intencje spróbujesz ich powstrzymać.
Tak, ale któraś z moich siostrzenic będzie w nim tak zakochana, a ten tak będzie dobrze udawał, mówił że ją kocha, nawet śpiewał jej piosenki na dobranoc, że nic ją nie przekona, nawet wtedy gdy jej były chłopak przyjdzie ją ostrzec XD Żaneta, o ile dobrze rozumiem, jest wrogiem publicznym numer jeden, tak? Złą koleżanką?
Żaneta to siostra Mateusza, on udaje, że jej nienawidzi, ale z nią knuje, żeby zdobyć kasę i jedną z sióstr, a potem wywalić ją ze szkoły. (udało nam się z czterech postaci zrobić dwie ;D)
A to dobra, bo wcześniej nie załapałam (myślę o tym, jak odebrać Pawełka tej blondynie XD).
I oni potem, by wścibska ciotka nie przeszkodziła w ich planie, porwą mnie XD
A później uratują cię Paweł i Rafał (imiona jak mojego taty i jego brata xD)
O,i dzięki Żanecie wszyscy dowiedzą się kim tak na prawdę jesteś!
HAHAHA XD Ale mam zawroty głowy, nie panuję nad tym co mówię! A tak poza tym ona nie będzie słyszała bo oni zgarną mnie ze studia i powiedzą jednej z moich uczennic i przyjaciółce mojej siostrzenicy ze wiozą mnie do lekarza XD