Nudzi mi się więc czemu nie stworzyć filmwebowej rodzinki Violetty, na razie tu chodzi o przydział
reszte w nastepnym wątku :)
Od razu uprzedzam iż narazie nasi mężowie nie wchodzą do rodzinki ( to może wyjaśni się
POTEM )
Więc proszę o kandydatów na babcie ,dziadków, ciotki i całą resztę rodzinnej sfory :D
Nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie. Nie jestem twoim ojcem, jesteś krzywym wyjściem Magdy i Sary, z których nie wiem czy nie przypadkiem obie są kobietami, tyle że jedna mężem, druga żoną.
No wiadomo, też nie lubię się ograniczać, dlatego tworzymy wolne związki - bez zazdrości i tych innych małżeńskich kłótni typu Saragda.
A bo to ona cię wychowuje kiedy twój tatuś się wyrzekł? Dobra, niech Sarra cię wychowuję, nie będę się domagać xd
Jakby to było moje dziecko to byśmy mogli je wychowywać, ale ja się nie zbliżam do zajętych. Jedyna zasada, którą Marek wyznaje. Nie odbijaj dziewczyny kolegom (bo wiadomo, że mi wyjdzie).
Czekajcie, że niby Ola jest córką Marka? Nie wiedziałam, że byliśmy razem!
Ale cóż... Nie pamiętam ślubu i urodzenia dziecka, które ma teraz 23 lata, więc to możliwe.
BĘDZIESZ PŁACIŁ ALIMENTY MARECZKU!
ONA NIE JEST MOJĄ CÓRKĄ! Mam swoich ludzi w sądzie, nie wygrasz ze mną i jeszcze raz powtarzam - NIE JESTEM JEJ OJCEM, nie biorę mężatek.
Do czegoś jeszcze się przyznasz? Chcesz powiedzieć, że dzoecko na którego wykształcenie harowałem nie jest moje?
A ja nie wiem, mówię ci, że naćpana byłam przez ponad 20 lat... Nie pamiętam xD
To dobrze, ustalaliśmy że żyjemy w otwartym związku, możemy być nawet małżeństwem, jeżeli byś chciała, ale żadno nie jest zazdrosne i mogę bawić się z którą chcę. W twoim przypadku trochę gorzej.... No dobra, równouprawnienie. Możesz zabawiać się z Sebkiem.
O, dzięki za pozwolenie, dobra ja też przymknę oko na twoje wyskoki, znaj moje miłosierdzie xxd
Nie no, aż tak poważnie to ja nie myślę, nie chcę płacić alimentów, co najwyżej........ Nie, nie mam żadnego dziecka na boku.
czyją? Jesteś córką Tears, a kuzynką Oli? (Izzie to moja córka, więc jak chcesz być jej kuzynką to tak wychodzi...)