Nie ma co się okłamywać głos Diego nie jest katastrofą ale nie umywa się obok oryginału, a
chrypki to nawet z latarką w nim nie znajdziecie :P
Głos Jackie przypomina mi dubbing Rikki z H2O ale nie jestem pewna..
A swoją drogą albo w kinie te głosy brzmią tak dziwnie albo tak przywyklam do hiszpańskiej
wersji, że nie mogę tego słuchać :P
Faktycznie, głos w dubbingu pasuje do charakteru Ludmiły, ale ogólnie, głos Justyny Bojczuk oraz sama jej osoba doprowadza mnie do szału.
Rikki z H2O? Czy tylko mi on w ogóle nie pasuje do Jackie? Mam nadzieję, że się pomyliłaś. xdd Już lepiej dać go epizodycznej Anie. ~J
pewna nie jestem ale brzmiało podobnie, ogólnie głosy mi się nie podobają :P po oglądaniu hiszpańskiej wersji polski dubbing brzmiał wg mnie bardzo sztywno
jej głos brzmiał mi bardzooo sztucznie, sztywno i nieznajomo ale to raczej dlatego, że ostatnio oglądałam tylko po hiszpańsku i się odzwyczaiłam xD
Ja po polsku oglądałam ostatnio 80 odcinek, jak leciał po raz pierwszy (dwa razy, o 16 i od połowy drugi raz o 20 ^^). ~J
mi teraz jest smutno, bo mam pewne podejrzenie dotyczące postaci Francesci, ale na razie nie będę tu pisać, może wieczorem napiszę, bo nie chcę plotek wywoływać. ;p ~J
ah, lepiej ci że nie wiesz, ale ja mam dziwne pomysły, więc mam nadzieję, że to nieprawda (napiszę wieczorem, bo teraz jest dużo nowych tematów). ~J
Że na prawdę ją wywiozą w trasę koncertową po Europie i Lodo nie będzie w 3 sezonie?
Niestety mam kare na kompa a filmik jest na aparacie ;-)
Jest do dupy bo nagrywałam spod kurtki. Nie , nie moźna byĺo nagrywać :-D
A wiesz może kogo jeszcze dubbinguje gościu który podkłada głos Diego? Strasznie jestem ciekawa jak bardzo zbeszcześcili jego piękny głos ;
Ale mogłoby ci się skojarzyć z jakąś postacią z kreskówki itp. (np. Naty ma głos Ally z Austij&Ally;)) ;D
Dubbingi Lary i Jackie wspaniałe :3 Diega jest sztywny, dziwny trochę, ale nie jak dziecko. Nie skrzywdzili go tak jak Federico xdd
+Cami ślicznie wygląda w powiększonej wersji <3333
No wiesz co, taką dobrą partię odrzucać?
Ewentualnie możecie żyć w wolnym związku, to znaczy Ola będzie akceptować Cami/Cande XDD
Ola, nie ogarnąłeś tematu. Słuchaj chlopaczku, jesteś moim zięciem i nie pyskuj ^^