Nie ma co się okłamywać głos Diego nie jest katastrofą ale nie umywa się obok oryginału, a
chrypki to nawet z latarką w nim nie znajdziecie :P
Głos Jackie przypomina mi dubbing Rikki z H2O ale nie jestem pewna..
A swoją drogą albo w kinie te głosy brzmią tak dziwnie albo tak przywyklam do hiszpańskiej
wersji, że nie mogę tego słuchać :P
Nie no, może nie będzie się czepiać XDD
Wieeesz, ja skrycie uwielbiam także innych chłopaków, ale tylko uwielbiam. Kocham Rafałka i Pawełka XD
A mówiłem! Nie bierz sobie na męża tego Sebka, on Cię zostawi dla Cande, ale mnie nikt nie słucha. Teraz będę musiał tą sprawę sam załatwić, bo mnie nie chciała słuchać, że będzie miała złamane serce. Skoro on ma to i kochaś, który to spowodował musi mieć. ~M.
Wiem, uczę dzieci, że problemy trzeba rozwiązywać dyplomatycznie, a teraz odsuń się muszę znaleźć tego cwaniaka i rozerwać mu serce ~M.
Dobrze, dobrze, najwyżej weźmiesz nasz supernowoczesny odkurzacz, który wygrałem w perfekcyjnej pani domu! ~M.
Mógłbyś też spróbować się opanować do czasu, aż wyjdziecie na zewnątrz, ale jak się nie uda... To trudno :)
Nie mam pojęcia xd Lara ma bardzo podobny do oryginału, ale tak bardzo się nie wsłuchiwałem, bo Cami była w tle xddd
Wlasnie, moze kogoś kojarzysz, bo rozgryzlismy ze Garry z taniec rzadzi to Diego:)
Ja się nie wtrącam! Wyrażam swoją opinię! To forum dyskusyjne! I nie krzycz na mnie!
Ja nie jestem fanem Alvina, oglądałem każdą część raz w życiu, więc fanem się nie mogę nazwać ;3
A jeśli wg Ciebie Cami ma głos jak wiewiórka, to tobie też polecam się wybrać na badania słuchu.
Byłam. Stwierdzono - bardzo dobry. Wystarczy, że raz usłyszę aktora w dubbingu, by potem go rozpoznać. A co ;D
Oj kochanieńki to się doigrałeś. Nagrywane było aparatem, zza kurtki, ale głosy porównywałam i są takiesame. Dźwięj jest dobry chociaż jakosć filmu dobra.
haha jak dla mnie Rikki ale też nie jestem pewna, jedno za to wiem, nie pasuje mi ten głos do niej (za bardzo bajeczny jak na jej charakterek :P)
A więc mamy 3 kandydatki- Rikki z H2O, Mary z muppetów, Lily z Hannah Montana. Na koniec się okaże, że to żadna z nich :D
Lara mi się podoba ! chyba jedyna z tych co pokazali :D Diego nie ma złego głosu, tylko jak nie on :P