Nie ma co się okłamywać głos Diego nie jest katastrofą ale nie umywa się obok oryginału, a
chrypki to nawet z latarką w nim nie znajdziecie :P
Głos Jackie przypomina mi dubbing Rikki z H2O ale nie jestem pewna..
A swoją drogą albo w kinie te głosy brzmią tak dziwnie albo tak przywyklam do hiszpańskiej
wersji, że nie mogę tego słuchać :P
JAKIE NIE! Weź mnie nie irytuj. W rodzince musisz być i już.
Nie chcesz Zuzy, masz Olę. Zresztą Zuzka pierwsza cię nie chciała ... hmmm ^^
poza tym jesteś postawiony przed faktem dokonanym, facetów się o zdanie nie pyta.
Ja też nie pytam moich mężów o zdanie. Rafał i Paweł mają mało co do powiedzenia XD
No, może czasem, jak coś wybitnie już ich dotyczy XD
Rządzę w domu, przynajmniej tak mi się wydaje XD
Myślisz, ze Magda ma coś do gadania? Proszę cię :D
Dobra, mój avek mnie irytuje. Zdjęcie jest fajne, ale kolory mnie wkurzają ^^ IDę zmienić :D
Nie zmieniłam, zaraz zmienię :D
Nie wiem, czy na Ruggusia, zobaczę które z 600 zdjęć aktorów z Violetty dziś do mnie przemówi (tak, mam 600 zdjęć na kompie. Bardzo przydatne jeżeli uczysz się obsługi gimpa :P)
No tak :D
Gimp... jestem taką informatyczką, że pewnie jakbym otworzyła ten program to by się zepsuł XD
Eeej, cud! Już dawno nie odnotowałam zepsucia/zawieszenia się/innych problemów w moim kompem! O.O
Ja właśnie się w miarę nauczyłam, teraz ćwiczę CSSa - takie tam nowe hobby :D
A jak to ogarnę to przechodzimy do photoshopa - level up!
Gratuluję CI, jestem pod wrażeniem :D
Ja w sumie jestem klasa mat-fiz-inf, to zobowiązuje! Aczkolwiek gość od infy myślał, ze skoro my taka klasa to całą budowę kompa umiemy, a ja cóż... hehehe, nei :D Jakby znał mój poziom wiedzy to by się załamał.
Ładnego mam avka? Ach ta Lucia *.* Uwielbiam Lenę!
Czekaj, czekaj... W jakiejś bajce coś w tym stylu było, ale nie pamiętam w jakiej i co dokładnie. W sensie że podoba mi się cośtam, to na prawdę ładne coś tam.
Mnie też się podoba. Jak mówiłam - uwielbiam Lucię.
No właśnie z łba mi to wypadło. Powiedz proszę, bo będzie mnie męczyło do końca dnia.
Czyżby to Król Julian?
Pszeeż to Shrek jest. W zasadzie Osioł. "O! Tu jest pięknie! Cudownie wręcz! Ty wiesz, że masz talent? Taki efekt przy tak skromnym budżecie… Podoba mi się ten głaz. To naprawdę ładny głaz."
taaaaaaaaaaak! Dziękuję, uratowałaś mnie od rozmyślania na temat tego,z jakiej bajki pochodzi to coś, a nie powinnam teraz rozmyślać, bo piszę o Naxi. Moje kochane *.*
Uwielbiam Shreka, natomiast mimo wszystko nie widziałam 4 części - warto poświęcić czas? ;>
Nie warto. Byłam na tym w kinie i śmiałam się może z trzy razy. W domu to już w ogóle.
Pisz, pisz. Czyżby wreszcie coś na "Miłość nastolatki"?
Tak myślałam, sam opis mi wystarczył. A teraz wiem, że miałam rację :D
Nie, skądże znowu. Wątek Naxi na tym drugim.
Wgl. jak to brzmi "Miłość nastolatki" - zmieniłabym tytuł ale później jeszcze ludzie się pogubią, czy to moje czy nie i tyle z tego będzie :D
U mnie infa się skończyła dwa lata temu, w pierwszej klasie liceum :D Żebym to ja pamiętała połowę tematów co wtedy przerabialiśmy... XD
Lucia zawsze spoko! :3
Hm... ja mam w tym roku 2/tydz, ale w następnych latach będę miała chyba 2 razy więcje :D I tak to lepsze niż 6 fizyk i matematyk tygodniowo :D
Tak to na infie jak sor nie widzi można w internetach posiedzieć, ewentualnie w CS'a pograć, jak ja na infie z chłopakami XD
Myślałam nad tym, by też zmienić av, ale chyba nie. Uwielbiam mojego Hepi Wajkinga, a tak poza tym mój obecny avek chyba rzuca się w oczy kolorystyką...
Noo, jak widzę biało-pomarańczowe cos to wiem, że to ty :D Tak jak Dominika miała kiedyś taki charakterystyczny, a teraz zmieniła ;/ Twój hepi wajkang jest genialny :D
Teraz też ma taki fioletowo-niebieski, to wiem że ona :D
A, to nie zmienię. Skoro nie tylko mi się podoba i jest charakterystyczny dla mję to nie XD
Ja jestem na rozszerzonej informatyce i to jest masakra! Nic nie rozumiem z lekcji!
No właśnie też mam rozszerzenie. Na razie musiałam wykuć budowę komputera. Kogo obchodzi co to jest chipset? Jak byś nie wiedziała: układy scalone przeznaczone do wspólnej pracy. Mogłabym jeszcze dodać na co się dzielą, bo przecież wykułam to wszystko na kartkówkę (mostek północny i południowy) ale nie będę zanudzać :D
czyli najwspanialsze, co może być. Sarkazm. Ostatnio mam focha na matmę :D
Taki ze mnie ścisłowiec ^^
No ja właśnie to zdjęcie sobie z życzeń Xabiego z twittera dla Diego ściągnęłam :D Bo mu życzenia napisał i to zdjęcie dał pod spodem :D
O! Dobrze że mi przypomniałeś. Kim jesteś w naszej rodzince? Ewentualnie kim chcesz być jeśli chcesz w tej rodzince być? XD