PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

...ale czy zauważyliście że przebudzeniu się rano Violka zawsze wygląda świeżo, w dodatku w pełnym makijażu ze
szminką na ustach... A włosy ułożone jakby dopiero co wyszła pd fryzjera. Nie wiem jak wy ale ja gdy wstaję rano
wyglądam jakby mnie piorun trzasnął a makijaż zawsze przed snem zmywam (podejrzewam jak większość z was). Może
to i szczegół ale ta perfekcja wyglądu Vilu z rana szczerze mnie bawi. W wielu serialach aktorki są chociaż pozbawione
makijażu po przebudzeniu i wtedy jest to wiarygodne. Wiem że się może czepiam ale myślę że twórcy o takie szczegóły
powinni zadbać. Jaka normalna dziewczyna wstaje rano i wygląda tak perfekcyjnie? Co o tym myślicie?

Lola140392

Teraz sobie przypomniałam jak w pierwszym sezonie w środku nocy się wszyscy obudzili bo te robactwo czy coś tam (już zapomniałam) mieli w domu. I wszyscy tacy idealni byli.

ocenił(a) serial na 3
Sweet_Raspberry

Albo jak Fede tańczył po salonie w nocy, też Violka z fryzurką cud, pidżama prosta, jakby spod żelazka wyjęta i makijaż przecież MUST BE

Sweet_Raspberry

Wszyscy?Chm....
Olga - ona śpi w wałkach, więc wyglądała mniej więcej jak moja babcia, kiedy śpi.
Matias - jego pidżama była trochę pomięta, nie mówiąc o włosach.
German - on ma dwa kłaki na krzyż, nic nie zauważysz. A to w czym śpi jest tak obcisłe, że aż podejrzane.
św. pamięci Angie - jak Mati.
Jade i Viola - te dwie były nierealne. Jak zawsze zresztą.

Więc podsumowując, najlepiej w tej scenie wyszli Angie i Matias. Ciekawe....

Crazy12

Nie pamiętam dokładnie każdego odcinka minuta po minucie, ale pamiętam zakręcone włosy Violi i teraz mi przypomniałaś o wałkach Oligi.

Sweet_Raspberry

Za to ja, sceny z Angie pamiętam minuta po minucie. Wiem, dziwne...

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Nie tylko Ty. Ja mam świetną pamięć do kwestii filmowych, więc pamiętam nawet słowo po słowie. A filmy Harry'ego Pottera zawsze jak oglądam to mówię sobie zanim oni powiedzą i się śmieję jak głupia. Książki zresztą też już prawie na pamięć. Ostatnio się za oryginał wzięłam. ; p

Skailes

Ja filmów z Potterem nie widziałam, ale w 2 klasie (podstawówki) przeczytałam 2 część i obiecałam sobie, że kiedyś wrócę do tych książek. Obiecanki-cacanki XD

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Polecam serię Pottera. Przeczytaj, nie pożałujesz. ;) Ale radziłabym najpierw przeczytać książki, a dopiero później ewentualnie obejrzeć filmy. Ja zrobiłam na odwrót i muszę przyznać, że wyobraźnia już tak nie działa. :P

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

"A to w czym śpi jest tak obcisłe, że aż podejrzane" XDD

Skailes

No chyba nie zaprzeczysz? ;)

ocenił(a) serial na 10
Crazy12

Ależ skąd. XD
On czego by nie zrobił sprawia, że dostaje ataku śmiechu. Ewentualnie wściekłości. Ale zaraz potem wybucham śmiechem.

Skailes

Mam to samo kochana. Ilekroć go widzę, pękam ze śmiechu, tarzam się po podłodze. A zaraz potem wstaję na kanapę i wcinam popcorn. XD

Z innej beczki - How are you? Co porabiasz?

Sweet_Raspberry

I Violka miała idealnie włosy pokręcone, też się wtedy nad tym zastanawiałam że tam musi być wszystko perfekcyjne :)

zielona1218

A jakie ona ma naturalne włosy? Znaczy kręcone czy proste?

Sweet_Raspberry

Właśnie nie mam pojęcia ale jak oglądałam filmy z za kulis to raczej miała proste i jej kręcili prostownicą :)

zielona1218

To w takim razie Violka sobie kręci na noc włosy, a gdy wstaje w środku nocy ma je nadal idealnie zakręcone i cudem nie poczochrane. Następnie gdy rano wstaje ma je proste i poczesane. Magia!

ocenił(a) serial na 3
Sweet_Raspberry

Bo Violka na potrzeby serialu raz ma naturalnie proste a raz naturalnie kręcone, nie rozumiesz? :D

KeThA

Oj tak... XD

ocenił(a) serial na 3
Sweet_Raspberry

W ogóle cześć, jestem twoją ciotką :D Jak masz na imię, bo zapomniałam? ;P

KeThA

Jaka ty jesteś subtelna :D

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Ojej, walę prosto z mostu :D Zgadnij, co robiłam przed chwilą? :P

KeThA

Nie mam pojęcia, piłaś herbatę? :D

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Nie, przeglądałam temat Marrusia :D Ten pierwszy ^^

KeThA

O właśnie jakoś ostatnio tu nie zagląda, ciekawe co się z nim dzieje, zapomniał już o nas :(

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Prawdopodobnie tak... To smutne :( Ale ja o nim pamiętać będę zawsze!

KeThA

Ja tak samo, do tej pory pamiętam tę chwilę kiedy się u nas zjawił i te tematy kiedy nas witał i żegnał... :(

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

My o nim nie zapomnimy:)

majka5454

Nigdy w życiu :)

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Aż się wzruszyłam na samą myśl... Bardziej niż na Pamiętniku *.*

KeThA

i Szkole Uczuć...

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

I Gdyby jutra nie było - to chyba najbardziej wzruszający film jaki widziałam. Mało a zaczęłabym na nim płakać. A ja nie płaczę na filmach. NIGDY. No i jeszcze Now is good

KeThA

dziewczyny popiszmy o czymś bo jestem chora i mi się nudzi :)

ocenił(a) serial na 2
KeThA

I na Titanicu...
Sorry, nie mogłam się powstrzymać ^^

tears_in_heaven

i na Nietykalnych :)

ocenił(a) serial na 2
zielona1218

O Królu Lwie nie wspomnę ;>

tears_in_heaven

a no tak jeszcze Król Lew, bajka mojego dzieciństwa :)

zielona1218

Jesteś chora? Siostrzyczko, smutam się :C

esteckiewicz1

ja też :( strasznie mi się nudzi :/

zielona1218

Rozumiem...
O, na Titanicu nigdy się nie wzruszyłam XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Ja zawsze za każdym razem gdy oglądam ;p

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

I na Violettcie w 80 odcinku xd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Nie no, już nie przesadzajmy :D Możliwe, że nie zauważyłaś, ale wymieniłam jeszcze: Gdyby jutra nie było (film na którym mało brakowało, a bym się popłakała. JA. NIGDY. NIE. PŁACZĘ. NA. FILMACH) oraz Now is good

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ja też tak często nie płaczę na filmach w porównaniu np. z moimi przyjaciółkami, którym wystarczy byle co i już ryczą, ale zdarza się, na książkach też czasami ;p

ocenił(a) serial na 3
majka5454

na książkach prędzej niż na filmach... CHyba raz płakałam przy książce, ale przy filmie nigdy. Jestem niewzruszona :D Titanic też na mnie nie działa. On właściwie w ogóle na mnie nie działa :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nawet przystojny Leonardo?

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Taki on przystojny, jak ogolona lama. :D Nie no, przesadziłam, w Titanicu jest całkiem, całkiem :D

KeThA

Też nie pamiętam, bym się na filmie wzruszyła.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Dobry jest ;p

ocenił(a) serial na 2
KeThA

Jak byłam mała to płakałam na "Mój brat niedźwiedź" ;) A całkiem niedawno byłam dość blisko tego na "Siedem dusz". A przy książkach też czasem się zdarzy.