...ale czy zauważyliście że przebudzeniu się rano Violka zawsze wygląda świeżo, w dodatku w pełnym makijażu ze
szminką na ustach... A włosy ułożone jakby dopiero co wyszła pd fryzjera. Nie wiem jak wy ale ja gdy wstaję rano
wyglądam jakby mnie piorun trzasnął a makijaż zawsze przed snem zmywam (podejrzewam jak większość z was). Może
to i szczegół ale ta perfekcja wyglądu Vilu z rana szczerze mnie bawi. W wielu serialach aktorki są chociaż pozbawione
makijażu po przebudzeniu i wtedy jest to wiarygodne. Wiem że się może czepiam ale myślę że twórcy o takie szczegóły
powinni zadbać. Jaka normalna dziewczyna wstaje rano i wygląda tak perfekcyjnie? Co o tym myślicie?
A zapomniałam jakoś o wiadomościach prywatnych :D Czyli że zasmucasz mnie wieścią iż nie masz gg? Ostatnio pokochałam ten komunikator ^^ Ja się zaraz wszystkiego wywiem od sióstr F, ponieważ sama nie wiem o cóż chodzi z tym wszystkim i dam ci znać. Naty dalej aktualna?
Miałam gdzieś tam gg, aczkolwiek nie pamiętam numeru, a wrodzone lenistwo nie pozwala założyć nowego konta. Z tym jest tyle roboty... :D
Może być ta Naty, chyba najpewniej bym się czuła w jej roli.
Zawsze wolny jest jeszcze Fede i ... zasadniczo każdy poza Fran, Marco i Diego :D
To możesz dyskutować na ten temat z Julką :D Ale nie sądzę, by się to udało, bo Magda też chciała Fran ;P Ale żeście się rzuciły na dziewczynę :D
A Violcia... Ona też będzie miała ciekawego partnera/partnerkę :D Dla niej ktoś ekstra!
nie wiem, skąd ty masz takie szalone pomysły, nikt normalny by na to nawet nie wpadł!
Nie wątpię XD Chociaż znowu mam coraz więcej wątpliwości, szczególnie czytając niektóre moje wypowiedzi na forum XDD
Ale dzięki za wysiłek!
nie, nie Antonio, chciałabyś :D Wgl. to napisałam rozdział! :D A w następnym będzie "mega romantic scena" a raczej dwie...
Ktoś fajniejszy od Antonia... :D
Widziałam, nie dalej jak minutę temu przeczytałam ;D Czemu znowu taki krótki? No czuję niedosyt, no!
Kto może być fajniejszy od Antonia? Chyba tylko ojciec Jade i Matiasa...
Dzisiaj może około 22 będzie duuuzo dłuższy :D Żartuję, nie tak dużo ;p
Nie, nie ojciec Jade i Matiasa, ale trzeba mu znaleźć parę, masz racje!
I tak bym czytała, bo już Diego z pamiętnikiem mnie zachęcił.
Ale teraz po tych zapowiedziach świetnych partnerów Diego i Violki to już nie wytrzymam! XD
Mam zachęcać dalej, żebyś wybuchła? Dobra... Jak myślisz, co będzie z Tomasem? ;>
Haha, ale cię Leómas męczy... Zobaczymy, co się zrobi... ^^ O, jeszcze parring Andresa ma być ciekawy. Ale starczy, bo ja mam rozdział pisać :D
Dałoby się... Może. Spróbujemy ^^ Tylko nie licz na cudy ^^ Ja w ogóle długich rozdziałów nie piszę, a na tym blogu to już całkiem ^^
No ssooo ty, nie zauważyłam ;D Za to komentarze masz, no nie powiem, całkiem przyzwoite. Ale żeby komentarz był dłuższy niż rozdział... XD
Wiedziałam, że nie zwrócisz na to uwagi :D Ile dajesz mi czasu na napisanie? Innymi słowy: do której będziesz na kompie?
Ja pojawiam się i znikam, bo mam tu obok grupę zainteresowanych przejęciem laptopa, taka wiesz, mini gra o tron ;D Zaraz muszę iść z psem, ale pewnie potem jeszcze będę, gdzieś do 22, raczej nie dłużej.
Zepsułaś wszystko. Miałam motywację, a ty mi z takim czymś wyskakujesz ^^ Fede i Lena w ciemności...
Właśnie robię mega romantyczną scenę i się z niej śmieję xD Nie umiem pisać takich głupot ^^
Weź, sobie ułatwiłam zadanie, jak zwykle. Zgadnij jak?
Oczywiście, pisząc oczami narratora! ^^