Ostatnio, co wchodze na filmweba, to zauważam coraz więcej waszych zdjęć na profilowych. Czy to przypadkiem nie twoja wina/ zasługa Sarro?
Mi nie potrzebny chłopak na razie. :P
Daj link do niego. :D Masz już jakieś zdjęcie? Zaobserwuję cię. <ja mam aż 1 obserwatora!> ~J
http://instagram.com/magda5012
Jeszcze nic tam nie zrobiłam, nie chce mi się dzisiaj :P I dałam Cię do obserwowanych
A właśnie piszę sobie na gadu i gram w simsy i moja simka piszę książkę o nazwie "Koniec.", a na instagramie jestem już fejm - do jednego zdjęcia mam aż 2 polubienia i cztery komentarze. I zakochałam się w "ke kaka", a u ciebie? Jak tam? Masz jeszcze jakieś fajne przekleństwo? ~J
Dawno nie grałam w simsy :P Mi przybyło followersów :P A przekleństw sobie niestety nie przypominam ale za to się pochwalę, że już zrobiłam zadania na hiszpański !
Coś Ci powiem.. popraw sobie na 'años' na instagramie, bo inaczej to zdanie znaczy, że masz 12 odbytów ; )
aaa, ale mi się nie chce, zazwyczaj nikt nie zwraca uwagi, że piszę bez znaczków. Myślałam, nawet nie wiem czemu, że chodzi ci o brak 's', ale to by wtedy znaczyło "rok", albo "odbytnica"... Nikt mi na to uwagi nie zwróci, a ja nie mam na kompie możliwości tak pisania. xd ~J
W konkursie Disneya wygranemu wyjazd do Włoch dają też 500 euro kieszonkowego, ale wasi fajniejsi. xd ~J
wiem, to jest genialne. :D:D HOJ SOMOS MAS! NOWA PŁYTA, która spodoba się nie tylko fanom serialu bla bla bla ~J
A co do skrótów to polecam książeczkę 'Mów jak rodowity hiszpan' tam są jakieś skróty i przekleństwa są haha :P
ja umiem powiedzieć ku*wa, idź w c*uj, wku*wiasz mnie' :P
Ja skrótów jeszcze nie znam, jakoś łatwiej mi się uczy długich wyrazów niż skrótów hahha :P
Jeśli chodzi o typowo sms'owe to znam tylko:
q - que
x - por
xq - porque, por que
tmb - tambien
Ale wciąż się nowych uczę!
Ooo! WEŹ POWIEDZ! Wykorzystuję cię. :( ~J
ku*wa - !joder!
idź w c*uj - !vete a la mierda!
Wk*wiasz mnie- ! me estas tocando los ovarios! - dziewczyna, chłopak zamiast ovarios mówi 'cojones'
Pi*dol się - !Jódete!
Co za g*wno - !Que caca!
Czego ja uczę dzieci... :P
a2 - adiós
bboo- besos
dnd- ?dónde?
k acs? - ?que haces?
lg - lugar
q tpsa- ?que te pasa?
Są jeszcze inne skróty w tej książeczce ale nie chce mi się przepisywać:P
tak fajnie się to mówi. :D
Brzuch mnie od czipsów boli, a dalej mnie do nich ciągnie. Napiję się coli. :D ~J
Dobra uciekam, jutro czeka mnie matma, angielski, gotowanie, paznokcie i może jakieś zdjęcia :P Miłej nocki ; *
Możesz obejrzeć moje zdjęcia na facebooku, masz ich tam od cholery :D Miałam kiedyś moje zdj na profilówce ;d
Babciu, powiem ci cos. Myslalam, ze dostane wyjasnienia, dlaczego wszyscy sie ustawiają na avku. Ja wcale nie zrobilam żadnej akcji. W każdym razie nie mialam takiego zamiaru.
Też sie ustawiłąm na avka,a co mi tam xd Jedyne zdjęcie,na którym jakoś wyszłam.Tylko nie przestraszcie się mojej brzydkiej twarzy.