PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Po prostu kocham ten serial <33 I co mam jeszcze napisać? Wybieracie się do kina na Violette?
Ja tam jeszcze nie wiem, ale może...

Sweet_Raspberry

Aha
Sorki za taką krótką wypowiedź, ale nie wiem co napisać i nie, nie wybieram się do kina na Violette, mam wtedy wesele mojej cioci.

LiLiComello

HeHe ^^ . Wiem jak ja coś powiem, to nikt nie wie co odpowiedzieć. Przyzwyczaiłam się XD

ocenił(a) serial na 10
Sweet_Raspberry

Nowa w naszej społeczności? :D Jaka jest twoja ulubiona postać? Z kim widzisz Violettę, z kim Angie, a z kim Maxiego? :D No wiesz, to najlepszy serial Disneya :D

ocenił(a) serial na 3
Bangie

O Maxiego nie pytaj, bo jeszcze wyskoczy z Camilą i będę musiała coś z tym zrobić :P I tak ty chyba Caxi wolisz, nie? Jeżeli tak to specjalnie dla Ciebie zaraz po Sebku jest mój avek :)

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Avek masz cudny *.* te scene mogłabym ciądle oglądać

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

Mina Naty mnie rozpieprza za każdym razem :D Znaczy po pocałunku. Te oczy *.* Ale scena cudowna, zgodzę się <3

KeThA

Masz rację, mina Naty jest zajebista! : )

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Chyba wolę :D Ach dziękuję :D Będę teraz spoglądać na twój avatar inaczej z tą świadomością :D

ocenił(a) serial na 3
Bangie

Ależ proszę bardzo, zawsze do usług :)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ależ dziękuje, nawzajem :D

Bangie

Niestety, nowa :) Ulubiona postać to oczywiście Vilu i Fran. Violetta z Leonem! Angie z Germanem, a Maxi z Naty <3

Sweet_Raspberry

Mamy dużo wspólnego, tylko ja wolę Leomasa (Leon i Tomas) Ta to dziwne, w sumie całe to forum jest lekko dziwne

ocenił(a) serial na 10
Sweet_Raspberry

A tam niestety :D Już cię lubię :D Też kibicuję Leonetcie i Germangie :D Osobiście wole Caxi, ale to szczegół. Zaraz nas wszystkich ogarniesz :D Ja jestem B. :D

Bangie

Ooo... Dzięki ^^

ocenił(a) serial na 3
Sweet_Raspberry

Zgodzę się tylko z Naxi, mi amor, ale nie bierz tego do siebie :) I tak mogę cię pokochać (nie tak jak mojego męża i jak mojego narzeczonego i jak moją siostrę, córki i całą górę reszty rodziny, ale jednak :P) Jakież jest twoje zacne imię? Ileż masz lat?
Czemu niestety jesteś nowa? Masz możliwość poznać zaczepistych ludzi - w tym mnie! Sarrę :P

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Sarro, twoja skromność olśniewa nas jak urok Tomasa :D

ocenił(a) serial na 3
Bangie

Ja wiem... W końcu moja siostra jest jego żoną, coś musi w tym być. Ale ... Po co mam ukrywać swą cudwoność, jeżeli mogę nią uszczęśliwiać inncyh ludzi?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Ach dzięki za to szczęście, które oblało mnie niczym woda w Lany Poniedziałek :D

KeThA

Hahaha mnie zawsze uszczęśliwiasz swoją cudownością siostro :D

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

wiem, kochanie, wiem :) Jak wszystkich tutaj <3 A tak serio, jak leci?

KeThA

Spoko tylko dużo nauki :/ a u ciebie ? Jak w liceum? :D

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Porażka życiowa, chcę stąd uciec :( CO JA ROBIĘ W MAT-FIZIE?! :O To pytanie mnie dręczy na każdej lekcji fizyki cudownej i wspaniałej :D
Ej, pacz, to dopiero pierwszy miesiąc, a my już mamy dosć :P

KeThA

Wow! Fizyka? Podziwiam cię :D ale tak na serio to wspieram cię ponieważ jesteś moją siostrą i wierze że sobie dasz radę :)
Weź jeszcze 9 miesięcy nie wiem jak my to wytrzymamy...
Ale będzie spoko mój brat mi ciągle mówi : Kim jesteś? Jesteś zwycięzcą! Kim jesteś? Jesteś zwycięzcą! :D oglądałyście to na yt?

zielona1218

O, a ty nie jesteś przypadkiem Magdy siostrą? Do tej pory tak myślałam XDD
Fizyka.... taaa.... mam ją jeszcze niestety :C

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

A ja nie i to bardzo przykre <sarkazm>

majka5454

Ja też już nie mam :D przybij piątkę!

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

<przybijam piątkę> jaki masz profil?

majka5454

Humanistyczno-artystyczny :D a ty?

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Ekonomiczno-społeczny:) mieszanka różnych przedmiotów, gdzie jeden nie ma nic wspólnego z drugim:)

majka5454

Czyli tak jakby połączenie humana i matmy ? :)

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Wos, informatyka, angielski i geografia:) Każdy znajdzie coś dla siebie, uniwersalny profil:) Ja tam poszłam dla angielskiego głównie:)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

weźcie, wasze avatary są podobne kolorystycznie i myślałam, że jedna pisze tylko :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Dlatego lubiłam swój żółty avatar, tak się wyróżniał na tle innych:)

KeThA

Haha tak Saro bo my lubimy tak pisać same do siebie :D

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

co oznacza ten "artystyczny?" :D

KeThA

Że mamy takie coś jak kultura muzyczna i jeździmy na konkursy żeby śpiewać a tak to chyba niczym się nie różni od zwykłego humana :D kurcze skończę tak że nie będę miała pracy i będę musiała stać na kasie w mcDonald'sie :(

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

Dlatego nie chciałam iść na humana xd

ocenił(a) serial na 3
zielona1218

Równie dobrze ja po mat-fizie i studiach na polibudzie mogę stać na kasie w McDonaldzie. Dobra, nie wiem co będę studiowała tak właściwie...

KeThA

Ale zawsze pozostaje nam kasa w McDonald'sie :D

ocenił(a) serial na 10
zielona1218

McDonaldów nigdy za wiele:) Czekam, aż zrobią w moim mieście to się zatrudnię xd

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Ja nie wiem, gdzie będę pracowała na studiach :D Bo jak pójdę do Krakowa to innego wyjścia nie będę miała...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Idziesz do Krakowa na studia? Ja też chciałam, ale się zobaczy. Zależy na jaki kierunek się dostanę:)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Dominiczko, ty masz 17 lat, tak? :D ja chcę Kraków <3 Daleko od Wrocławia - primo, a po drugie pokochałam to miasto *.*
Wgl. na wymianie jak byłam to sobie przez okno z jakimś studentem gawędziłam. A raczej z trzema :D Było zabawnie!

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Bo nocowaliśmy w akademiku.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak, 17 wiosenek:) To, że daleko od domu to mój główny warunek hehe, ale w sumie jak zrobią autostradę to będzie bliżej niż do Warszawy ode mnie:) Po prostu uwielbiam to miasto, jego klimat i wszystko, Warszawa się nie umywa:)

ocenił(a) serial na 3
majka5454

Zgodzę się. Wiesz, że ostatnio będąc na rynku w Krakowie z koleżankami zrobiłyśmy... hm... małe zbiegowisko? :P Karmiłyśmy gołębie,a one na nas powłaziły i siedziały nam na ramionach, kolanach i jadły z rąk. Ludzie robili nam zdjęcia :D Było zabawnie ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

O jak fajnie:) Tam jest zawsze tyle gołębi. Też kiedyś karmiłam, ale na mnie nigdy nie usiadły:) Sarro jak ty to robisz?

ocenił(a) serial na 3
majka5454

sypiesz im chleb, coraz bliżej (one się nie płoszą) później jak cię zauważą to trzymasz chleb w ręce i kładziesz nisko, podchodzą, a później go podnosisz. Chleb. Gołąb leci za nim. Po raz pierwszy tak robiłam i było... wait for it... awesome!!! <3 (tak, ogladam HIMYM)

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Kurdę, muszę spadać, bo mój brat chce pogadać przez skypa ze swoją dziewczyną i ta laska nie daje mi spokoju, wkurza mnie, ale dobra, może potem jeszcze wejdę:) Bye Bye

ocenił(a) serial na 3
majka5454

pa, kochana :D