Po prostu kocham ten serial <33 I co mam jeszcze napisać? Wybieracie się do kina na Violette?
Ja tam jeszcze nie wiem, ale może...
Wow super sposób też go wypróbuję :D ja jak jestem na rynku w Krakowie i te gołębie zaczynają odlatywać to ja wtedy uciekam żeby na mnie nie narobiły :D
Też chcę tam iść na studnia ale chyba będę musiała zadowolić się Gdańskiem... ;d
Hehe, to znaczy, że jestem znowu jedyna kobieta wśród moich braci, ale mi to zupełnie nie przeszkadza <3
A dobrze, mężusie się dogadują XD Planowaliśmy jakoś wpaść do Ciebie na obiad, ale wiesz, ja i Pawełek mamy Studio, a Rafałek ma trasę koncertową... XD
A u Ciebie Mamo?
No właśnie zastanawiałam się kiedy przyjdziecie na obiad,bo dawno was nie widziałam. ;d
U mnie? Wieje nuda. Siedzę na kanapie i oglądam opery mydlane. ;d
I zastanawiam się kto jest waszym ojcem. ;d
Ooo, to możemy liczyć na duże zainteresowanie, bo kto by nie chciał wbić do naszej zarąbistej rodzinki z Tobą jako najlepsiejszą żoną i nami jako najlepsiejszymi dziećmi XD
Nie jedni nam jej zazdroszczą :d
Jak będzie pisać w kółko to słowo to sama będę miała na nią fazę :D
Nie zdawałam sobie sprawy że tak dobrze Ciebie wychowałam najlepsiejsza córko ;d
Toż to chyba oczywiste, najlepsiejsza Mamusiu?
I jeszcze nauczyłaś mnie wszystkich języków obcych, z których połowy nie pamiętam bo się zamyślałam (pamiętasz tamtą rozmowę o tym?) i wogóle XDD
Tak tak pamiętam ;d Przynajmniej dobrze,że chociaż połowę tych języków zapamiętałaś :D ja nie wiem czy by mi się udały gdybym miała takich wspaniałych mężusiów ;]
Nauka, nauka i jeszcze raz nauka XD
Piszę właśnie wypracowanie z ruskiego na jutro, nauczyłam się na kartkówkę z fizy, jeszcze ogarnę biolę... czwartek oprócz poniedziałku to mój najgorszy dzień w tygodniu :C
A, no i jeszcze powtarzać i powtarzać do matury, głównie powtarzam do chemii, bioli i matmy, trzaskam codziennie z nich zadanka. A potem oglądam Violkę XD
Dużo tego ogólnie XD
A Ty? Jak tam, co tam?
Nauka,nauka i jeszcze raz nauka ;d
Ale dzisiaj miała wolne popołudnie gdyż nie mam jutro dwóch rosyjskich i nam poprzenosili lekcje i wyszło na to,że mam na 11 i 3 lekcje- laboratorium magazynowe, angol zawodowy i biologia na które nie miałam nic do zrobienia ;d
Poniedziałek i czwartek to także u mnie najgorsze dnie ale jutro akurat mi się poszczęściło ;d
Matura...grr...Na razie obczajam jakie lektury przydadżą mi się do ustnej ;d
A aktualnie słucham orkiestry która ma zagrać u nas na studniowce. ;d
O, studniówka, trzeba kiecki szukać XD Co w moim przypadku nie jest łatwe, bo chcę by do glanów pasowała XD
Jaki temat wybrałaś na ustną? Tak z ciekawości pytam XD
Ruski... lubię, ale nasza sorka ma ostatnio takie fazy że ja nie wiem, drze się na nas bez powodu, wgl ostatnio aż przesadziła z tym. Aż się nie chce chodzić...
Nie myślę jeszcze o kupnie kiecki ;d Znając mnie kupie na ostatnią chwilę ;d
Portrety małżeństw w literaturze ;d A ty? ;d
Też lubię rosyjski ale kurczę niech ten nauczyciel mnie czegoś nauczy a nie...
O, u mnie już wszyscy zaczynają szukać, hehe, a studniówka dopiero w styczniu XD
Świat nadprzyrodzony w dramatach różnych epok :D
Taaa, ostatnio nas sorka z ruskiego pytała ze słówek które miały dopiero być na przyszłej lekcji XDD
Serio? U nas żadna z dziewczyn jeszcze o tym nie myśli ;d
Dobra jest ;d My dzisiaj mieliśmy spr z wosu i dała nam pytania z tematu którego nawet jeszcze nie zaczęliśmy ale jak 32 osoby na nią napadły to dała nam z tego ci mieliśmy ;d
HAHAHAH XD
Dobra jest, ale posłuchaj zakończenia tej historii XD Przeszła ostatnio samą siebie...
Ona nas pytała, my na twarzach wielkie WTF? i mówimy "Sorko, ale my jeszcze tego nie mieliśmy" i nie odpowiadaliśmy na pytania bo po prostu nie mieliśmy tych słówek. A ona się wydarła czemu się nie odzywamy wogóle, czy się na nią obraziliśmy czy co że się nie odzywamy (!) i w związku z tym potem powiedziała że tak tego nie zostawi że się nie odzywamy i poleciała do wicedyrektora, a że było zamknięte bo gdzieś wyszedł, to poleciała do naszego wychowawcy i się do niego wydarła XDD Potem na naszej lekcji zapytał co to było z sorką i jak się dowiedział to się zaczął śmiać XDD Normalnie WTF XD
Skąd oni wytrzasnęli tą nauczycielkę? :D Haha ;d
Z przykrością muszę stwierdzić,że muszę już iść bo zaraz me zacne siostry z pracy wrócą i będzie wojna o komputer ;d
Pisałabym przez telefon ale na moim mogę tylko czytać i nie mogę odpowiadać...
Pa najlepsiejsza córciu <3
Nie wiem, uczy już ze 20 lat czy tam 30, pewnie menopauzę przechodzi XD
Pa, najlepsiejsza Mamusiu <3
No nie nie wiem. Musze się zastanowić. Wiesz nie chcę,żeby Sarra się na mnie obraziła,że odbieram jej siostrę. ;d
Eeej, to zgadzasz się? Mam siostrzyczkę? Zresztą Zielona i tak by nią była, bo należy do naszej rodzinki ^^