Po prostu kocham ten serial <33 I co mam jeszcze napisać? Wybieracie się do kina na Violette?
Ja tam jeszcze nie wiem, ale może...
A spoko.
Wczoraj się uczyłam do kartkówki z fizyki i wgl tak jak pisałam wczoraj, a dzisiaj... źle się czułam od rana i nie poszłam do szkoły. Żałuję że nie poszłam, ale nie dałam rady... teraz jest lepiej XD
A ogólnie nauka, nauka, nauka XD
A u Ciebie?
A też spoko.
U mnie w klasie też sporo osób chorych, mnie jakoś nie bierze. Nawet nie mam tak dużo nauki, chociaż ja się ogólnie mało uczę, a moje oceny i tak są zbliżone do ocen klasowych kujonów:) Organizujemy półmetek i jak zwykle chętna ja zgłaszam się do organizowania takich rzeczy, a potem przeklinam dlaczego ja się zgłosiłam, bo dużo męki z tym:) A tak ogólnie to jakoś leci xd
O, widzę imprezka się szykuje! U mnie dopiero w styczniu, studniówka XDD
Uwierz mi, ja jak na moją klasę zbyt dużo też się nie uczę, a troszkę też nad lekcjami siedzę (ale niezbyt dużo). Ogólnie nie potrzebuję zbyt dużo nauki by się nauczyć, a nie jak niektórzy z mojej klasy, co się uczą, uczą, uczą i efektów zbytnio nie widać XD Co zresztą widać że niewiele nauki potrzebuję, bo przesiaduję tu często na filmwebie XDD
U mnie też niektóre osoby w klasie mówią przed sprawdzianem, że wszystko umieją, a potem i tak dostają banię. Ja nie wiem jak one to robią? Ja nawet jak nic kompletnie się nie uczę to na tą 2 czy 3 spokojnie wyciągnę;) A ty masz maturę niedługo to masz więcej nauki. Ja jeszcze o tym wcale nie myślę.
STUDNIÓWKA!! Fajne xd
No, nie mogę się doczekać studniówki XD
Mam maturę, ale też nie przesadzam z powtarzaniem tak jak niektórzy z mojej klasy XD
Zazwyczaj znajduję czas by pogadać tu z innymi ludźmi XD
Mogę w sumie zrobić to drzewo naszej rodzinki, tylko muszę to jeszcze wszystko ogarnąć. U mnie paint działa jak trzeba
Mi akurat, całkiem władanie paintem nieźle wychodzi, więc od jutra się za to biorę
No ja podobnie, tylko muszę prześledzić tematy, dokładnie kto kim jest, albo założę, zaraz o tym specjalny temat
A twoi mężowi to kto...
Ta, na tym forum nic nie da się znaleźć, stworzyłam temat, więc może będzie łatwiej
Ja tysz wyjadem do Krakofa na stótia :D Na chómaniztykem, to moie pszesnaczeńe :)
No tak bym zapomniała się przywitać z nową. Mam na imię Liliana, lecz mów na mnie Lulu, najczęściej udzielam się z mojego drugiego konta, na którym jestem LuLuComello, a to jest tylko gdy mi się limit skończy. Mam 14 lat, a me ukochane pary to Naxi, Marcesca, Fedemila, Leomas, Brodmi i Pablangie. A ty, jakie są twoje ulubione pary? Ogólnie powiedz coś o sobie. U nas filmweb to jedna wielka rodzina, szurniętych dziewczyn i kilku chłopaków. Nie wiem czy się na początku połapiesz, gdyż ja sama gdy tu przyszłam nie wiedziałam o co chodzi. Ale szybko powinnaś załapać
Witam<3<3
Tu LuLu, z trzeciego konta.
Właśnie nikim, a chciałabym być. Pisałam o tym w jakimś temacie, ale zapomniałam. Mogę być np. Twoją siostrą<3<#
To jak jesteś mi hermana to jesteś również siostrą Zuzki :) Witaj w rodzince! :D Jak coś to jesteśmy te zaczepiste siiostry, więc nie możesz się wyróżniać. Zawsze i wszędzie cudowna :P
Oczywiście przecież jestem zajebista ( Nie ma to jak być skromna)
Widzę, że będę miała wspaniałe siostrzyczki*_*
Witaj, siostro! W razie jakbyś nas nie rozróżniała, to ja jestem ta utalentowana pisarsko, inteligentna i piękna, noszę okulary i mam ciemne włosy, a Sara to ta piękna, inteligentna i utalentowana pisarsko, ma ciemne włosy i nosi okulary. Zapamiętasz? ;D
Oczywiście*-*
To ja jetem ta piękna, mądra, pięknie śpiewająca, trochę utalentowana literacko, o blond włosach i niebieskich oczach, z wyglądu w ogóle nie jestem do was podobna, ale to szczegół<3
zapomniałaś, że jesteśmy muzykami. Nie powinnaś :)
Można nas rozróżnić: Ja chadzam z Ruggusiem, ty z Horhem :P
Jesteśmy bliźniaczkami, jak mogłam wcześniej na to nie wpaść! Z różnicą, bagatelka, miesiąca i czterech dni.
Boże, powinnam się leczyć. Nie myślę przez tą matmę... Zaszaleję teraz: Nieważne zresztą :P
Co robisz ciekawego z matmy? Na pewno nic gorszego od równań kwadratowych z parametrem i wzorów Viete'a.
Ja mam referat z przyrody, mam go na pamięć umieć, a to jest jakieś 4-5 stron. Na szczęście u nas pani z matmy się zlitowała i nic nam nie zadała, bo mamy jutro test.
Funkcyje :D Jestem pewna, ze to nie jest gorsze. Ej, ja cale życie byłam ścisłowcem, piąteczki z matmy nawet u najgorszych nauczycieli miałam, poszłam do mat-fiz i odkryłam w sobie humanistę nieogarniającego matmy i fizy.... Cool
Ojojoj... To, o czym piszę, to też funkcja, kwadratowa, o zgrozo. Ja jestem jednym i drugim, to jest umysłem ścisłym i humanistą. Jedynie języki sobie odpuszczam.
Ja w ogóle taka mieszanina niejednorodna (huhu, takie chemiczne powiedzonko! :P)
Niby matma mi dobrze idzie (albo szła) z polskiego jako tako, historia wchodzi mi do głowy z wosem bez problemu, szybko uczę się biologii i geografi, grywam sobie na instrumentach i lubię grać w siatkówkę oraz PingPonga ( w tym ostatnim jestem niezła) i weź mi tu powiedz, kim ja jestem ^^
MUZYKOM!
Uwielbiam chemię i biologię, ogarniam fizykę (czemu już się ich nie uczę? Chlip, chlip), z geografią nie mam problemów. Historii najnowszej nie lubię, bo wojny mnie nudzą. Z polskim najlepiej, wypracowania the best z całej klasy, matematykę rozumiem dość dobrze. Dawniej grałam w piłkę nożną, ale jakoś już nie. Umiem rysować, malować, pisać ikony, oglądam czasem dramaty, a czasem pewną, hm, telenowelę; lubię teatr, muzea i oglądać mecze, i skoki narciarskie, słucham rocka, a lubię też klasyczną. I co? ;D
Tu LuLu z czwartego konta, nie wyrabiam z limitem. To ja jestem z Focundo, moim mężem. ja też jestem muzykom, może być nią każdy.