Po prostu kocham ten serial <33 I co mam jeszcze napisać? Wybieracie się do kina na Violette?
Ja tam jeszcze nie wiem, ale może...
Ramallga zawzze spoko <3 Alex ich uwielbia tak btw. Zapamiętaj. I jeszcze Jade. Nie znosi Ludmiły.
Sebek uwielbia Cami, Magda Marcescę i Xabiego ofkors, Julka Xabiego i Naxi, Majka (a na imię ma Dominika) Leonettę i nie może znieść, że wolę Diegettę, Karolina wszystkie pary niczym ja, Ewcia też *.* razem podziwiamy sexy Antonia, Skailes jest fanką Germangie. Jak sobie jeszcze ludzi przypomnę to dopiszę. Pewnie połowy zapomniałam.
A! Julka II uwielbia Naxi ;D I Violetowa też (fanka Facu)
Marusia się nie ogarnie, on jest fanem swojego rumaka, a Moniczka jest fanką Enszi :P
O proszę bardzo nawet o mnie wspomniałaś ;d
Jam wielką fanką Facunda być i Naxi oczywiście ;]
No mówiłam, że połowy nie napisałam :D Za dużo nas. Nie, zebym o tobie nie pamiętała, Liliano :D
Rozumiem, wybaczam ci:P
Ale rzeczywiście jest nas dużo, trzeba zrobić jakąś listę
Cześć, jestem Magda, mam 14 lat i miło mi poznać nową osobę na tym forum, chociaż na razie anonimową, ponieważ nie znamy twojego imienia. Mam nadzieję, że czas z nami spędzisz... No... Cudownie, staramy się być przyjaźni i nie gryźć, więc chyba z nami przeżyjesz. Moje ulubione pary to Marcesca, Fedemila, Bromila, Naxi oraz Leonetta i Pangie. Moja żonka, Sara znając życie coś o mnie wspomnie (bo w końcu tak mnie kocha i z wszystkim jej się kocham), więc możesz się wtedy dowiedzieć o moich wadach, ale ich mało, ponieważ najcudowniejsza, najmilsza, najinteligentniejsza i najbardziej urocza [po Sarze] na tym forum. Dobra, to było taki żart na rozwalenie tego mojego drętwego opisu. ~M.
PS Xabiani jest mój.
Czy masz jakiś problem z tym, że o Tobie wspominam? Spoko, można to zmienić. Phi!
Ola-lat 14. Leniwa, upierdliwa uparta ale zarazem energetycyn a córka pierworodna Sary I Magdy :3 Kocham Leonette, ale tez Diega(ONJEST MÓJ WARA MI).JEstem chyba jedyna orobą ajtóra lubi Violke
Och, witamy w naszych skromnych progach, szybko się zadomowisz :D
Na imię mam Ewa, mam 18 lat, i na tym forum jestem siostrą Magdy i Marusia, czyli jestem ciotką Agatą Ewą (lub Ewą Agatą, jak kto woli XD)
Moje pary: Dieletta (taaak, wolę Diegusia od Leoona), Marcesca, Naxi, Femiła, Pablangie, Ramallga. Bromila też może być.
Ostatnio się zachwycam sexy Antoniem, co Sarra może potwierdzić XD
Ogólnie jawię się jako pozytywnie zakrrrręcona jak słoik (cytat z Enszi XD) osóbka :D
To, że jestem zakręcona jak słoik czy to że się zachwycam Antoniem? Kurczę,nie mogę wyjść z zachwytu nad nim, jego beret jest pro XD
Ach, będzie mi ciepło, mam nadzieję że to nie są stopnie Celsjusza bo bym się troszkę upiekła XD No chyba że to Farenheita... XD
Lubię Antonio i wiersze.
Załóżmy temat na cześć Antonio. będziemy tam umieszczać treści ku chwale Antonia, założyciela studia.
Możesz przerabiać istniejące klasyki.
Antonio, miłości moja, tyś jest jak zdrowie. jak smakujesz, ten się tylko dowie, kto cię straci. i tak dalej....