Po prostu kocham ten serial <33 I co mam jeszcze napisać? Wybieracie się do kina na Violette?
Ja tam jeszcze nie wiem, ale może...
Nie widziałam tego ale mój kolega z klasy w kółko to powtarza :D Na początku nie wiedziałam o co mu chodzi ale mi wytłumaczył ;P
Ja mam 7 miesięcy nauki ale generalnie wolałabym już skończyć ;d
Taaa, a później zdradziłam i znacie prawie wszystkie szczegóły mojego życia. Nie ma to jak bycie anonimowym w internecie :D
Aha. Mam się bać? Mam na imię Martyna, mam 12 lat (wiem, mało). Jestem niestety nowa, ponieważ już dawno chciałam sobie założyć konto, ale jakoś mi nie wyszło :) Ale jestem! No to dla mnie przyjemność, że "wkroczyłam" do... sama nie wiem. Jak to określić, nazwać?
Jak to jak? Do...NAS :D Lub (jeśli wolisz) do Grupy Olśnionych Blaskiem Cudownego Tomasa :D GOBCD ( mało chwytliwy skrót) :D
Skoro jest sekta wyznawców Latającego Potwora Spaghetti, to my będziemy wyznawczyniami Tomasa Z Violetty.
Ale skąd ci to przyszło do głowy? Czy naprawdę sądzisz, że jestem zdolna do używania ironii?
Czegóż miałabyś się bać, sweety? :) Nie ma czego! Julia jest w twoim wieku, że tak powiem.A raczej obie są. Obie Julie w sensie. Nieważne (nadużywam tego słowa)
Wkroczyłaś do miejsca w którym od tego czasu będziesz traciła całe dnie. Wiem coś na ten temat :) Bo wiesz... Ja się teraz uczę :P
No ba...(ostatnio lubię mówić no ba) :D
Dominiczko a tak wgl to kim my jesteśmy dla siebie w naszej rodzince ? :)
Ja jestem żoną Marusia, a Maruś to brat Ewy i Magdy, a Magda to mąż Sarry, a Sarra to twoja siostra (jak ja to wszystko zapamiętałam??)
Jesteś żoną Marusia, który ma dziecko z Zuzą tak btw :) Zuzą czyli moją siostrą :P
To było za nim się pobraliśmy:) To dziecko to Crazy12? (jeśli coś pomyliłam to sorry);)
W tej rodzinie już niczego nie można być pewnym, ciągle odkrywamy nowe sekrety;)
Czyli moja siostra ma męża której bratem jest twój mąż??? :D taka jakby siódma woda po ósmym kisielu ale zawsze to rodzina :D a mareczek wie że jesteś jego żoną bo z tego co widzę ma już dziecko z Zuzą :D
Czyli ty przy tym byłaś a mnie ie było ? :( jestem przecież siostrą żony męża która jest siostrą jej męża ! Jak mogło mnie tam nie być ? ;(
Ja mogę być matką. Tylko czyją, bo trochę nie ogarniam? :D (Tu B. - piszę, bo mogliście na to nie wpaść) :D
Kto jest tym dzieckiem? Hmmm... tak w sumie to nie pamiętam XD
Zuzka jest siostrą Sarry, Sarra jest żoną Magdy, Magda jest bratem Mareczka i moim XD
W końcu ktoś musi zrobić drzewo genealogiczne, bo już trudno się w tym połapać:)