Witajcie!
Chciałabym zrobić drzewo genealogiczne naszej filmwebowej rodzinki. Był już taki temat, ale jak na razie po drzewie ani śladu. Więc postanowiłam się nieco włączyć. Chciałabym tylko dokładnie wiedzieć kto jest kim, bo jeszcze trochę nie ogarniam. Czyli niech każdy kto jest np. siostrą, córką, niech napisze w tym temacie, bo na razie na naszym forum panuje niezły harmider. Jeśli ktoś chce jeszcze należeć do naszej lekko szurniętej rodzinki niech również napiszę.
Jak jakiś chłopak się zgłosi że chce być moim dzieckiem to może XD
Zresztą, tak jak pisałam wyżej, zastanawiamy się w trójkę czy nie chcemy mieć dzieci XD
HAHAHA XD Dzięki za radę, Mamusiu XD
A tak serio, to jeżeli się dogadamy, to czekamy na kogoś, kto zechce być naszym ewentualnym dzieckiem XD
Przeżyjesz XD Masz przecież dwie córki, dwóch synów, cztery wnuczki i dwie prawnuczki XDD
O, a jak idą poszukiwania mojego tatusia?
Kompletnie zapomniałam o tym,ze miałam szukać waszego ojca ;d dobrze,że czuwasz ;d
Hihi, to może długo potrwać to szukanie, w końcu szukamy kogoś z dokładnie 29% podobieństwem filmwebowym do Ciebie XD
Ale to może od przyszłego tygodnia zacznę go szukać ;d Na razie nie jest mi potrzebny do szczęścia ;d
Ponieważ pracuję w Studio, zakochałam się w Pawle - koledze z pracy, a potem moim adoratorem zaczął być Rafał, sławny rockman. Nie wiedziałam kogo wybrać, więc ohajtałam się z oboma. Czyim więc chcesz być dzieckiem? XD
Nie mam pojęcia :D Wiesz, sama chciałaś być moją córeczką XD
Paweł by Cię uczył muzyki i śpiewu, Rafał zabierałby Cię na trasy koncertowe byś obyła się ze sceną...
Jeżeli Paweł mnie nauczy śpiewać, to będzie to cud. Wtedy mialabym ojca cudotwórcę. Ale rafałem może by mnie poznał z miłością mego życia...
Za trudny wybór
Chyba jednak jesteś Pawła, bo Rafał był chyba wtedy w trasie. Ale nie przejmuj się, obaj będą kochać Cię tak samo mocno <3 Córeczko :D
Jest Was w sumie piątka - Ty i cztery córki Sarry i Magdy :D
O Muzach już właśnie gadałyśmy z jedną z moich siostrzenic :D
Sarra - żona Magdy
Magda - mąż Sarry
Zuzka (Tears) - siostra Sarry
LuLu - siostra Sary (Kethy) i Zuzy
Ewa (ja XD) - siostra Magdy, Marka i Zielonej, ponadto posiadam dwóch mężów: Rafałka, Pawełka.
Marek - brat mój, Magdy i Zielonej
Zielona - siostra moja, Magdy i Mareczka
Maja (Dominika) - żona Marka
Crazy - córka Marka i Zuzki z nieślubnego związku
Violetowa - mamusia moja, Magdy i Mareczka, Twoja babcia
LuLu ma córkę Sweet_Raspberry.
Córki Tears: Julia (Kornelia), Crazy i Bangie.
Córki Sary i Magdy: Luu, Izzie, Sylww, Andrestociacho
Córki Andrestocicacho: Zuzia i Mela.