Witajcie!
Chciałabym zrobić drzewo genealogiczne naszej filmwebowej rodzinki. Był już taki temat, ale jak na razie po drzewie ani śladu. Więc postanowiłam się nieco włączyć. Chciałabym tylko dokładnie wiedzieć kto jest kim, bo jeszcze trochę nie ogarniam. Czyli niech każdy kto jest np. siostrą, córką, niech napisze w tym temacie, bo na razie na naszym forum panuje niezły harmider. Jeśli ktoś chce jeszcze należeć do naszej lekko szurniętej rodzinki niech również napiszę.
Napiszę niektórych:
Sarra - żona Magdy
Magda - mąż Sarry
Zuzka (Tears) - siostra Sarry
Ewa (ja XD) - siostra Magdy, znana również pod imieniem Agata Ewa. Ponadto posiadam dwóch mężów: Rafałka, Pawełka. (Jakby ktoś nie wiedział, ja jestem zaginioną siostrą Magdy, która odnalazła się po latach. Pracuję w Studio, zakochałam się w koledze z pracy o imieniu Paweł, potem moim adoratorem zaczął być Rafał - sławny rockman. nie wiedziałam kogo wybrać, więc wybrałam obu i się z nimi ohajtałam XD)
Marek - brat mój i Magdy
Maja (Dominika) - żona Marka
Crazy - córka Marka i Zuzki z nieślubnego związku
Violetowa - mamusia moja, Magdy i Mareczka.
Reszta niech się dopisuje, a ja już nawet nie ogarniam kto jest moją siostrzenicą tak do końca XD
O boże, Marusia będzie trzeba ustawić w dwóch miejscach drzewa genealogicznego.
Nie, namawiam mamę, by zapisać się do takiej akcji, że co miesiąc wysyłasz 16 euro na szkołę, ubrania i jedzenia dla twojego podopiecznego w krajach afrykańskich + jest Brazylia.
Aaa, rozumiem. A coś konkretnego trzeba zrobić, by móc uczestniczyć w takiej akcji? Trzeba spełnić jakieś wymagania?
Tzn. muszę być pełnoletnia, by móc mieć swojego podopiecznego, dlatego muszę namówić na to rodziców. Po prostu przesyłam pieniądze na wybrane dziecko, którym się opiekuje - 16 euro, a misjonarze, którzy się nimi opiekują na miejscu mają na szkołę, ubrania i jedzenie dla nich. ~M.
Hejj jak mogliście zapomnieć o mnie.??
Jestem córka Sary i mam narzeczonego Andresa a mój ojciec jest MI NIE ZNANY.!! :D
To dobrze mamusiu. A wiesz, wczoraj dostałam 5 z historii.!!!
Bądź ze mnie dumna. :D
No niech ci będzie ;D
Tak w ogóle wiesz ze między nami jest 71% podobieństwa? tak przynajmniej twierdzi filmweb ;d
Chyba dużo :D Czyli pozostaje tylko 29% na potencjalnego ojca XDD
W tych 29% są zawarte wszystkie moje wady XD
To teraz muszę przejrzeć wszystkich użytkowników fw i zobaczyć u kogo wyskoczy mi 29 %. I w końcu znajdę wam ojca ;d
No dobra, więc mam siostry: Lulu, Teras, kto jeszcze?
Lulu ma córkę Sweet_Raspberry
Mój mąż: Magda
Tears ma: Julię (Kornelię), Crazy i Bangie z Mareczkiem wszystkie? ;D
Moje córeczki: Luu, Izzie, Sylww, Andrestociacho
Moje wnuczki: Zuzia i Mela, córki Andrestocicacho
O kimś zapomniałam?
Poza tym że mój mąż ma siostrę Ewę, zieloną i brata Marka
Jego matką jest Violetowa
Że Majka vel Dominika jest żoną Marka
Ewa masz jakieś dzieci?
Jak się nie pojawi do poniedziałku to ją w trakcie oglądania odcinka przyhaczymy, czemu jej w rodzince nie ma.