Witajcie!
Chciałabym zrobić drzewo genealogiczne naszej filmwebowej rodzinki. Był już taki temat, ale jak na razie po drzewie ani śladu. Więc postanowiłam się nieco włączyć. Chciałabym tylko dokładnie wiedzieć kto jest kim, bo jeszcze trochę nie ogarniam. Czyli niech każdy kto jest np. siostrą, córką, niech napisze w tym temacie, bo na razie na naszym forum panuje niezły harmider. Jeśli ktoś chce jeszcze należeć do naszej lekko szurniętej rodzinki niech również napiszę.
Obaj są tu strasznie rzadko. W sumie jak każdy chlopak z tego forum, wyjątkiem oczywiście jest Sebek.
Alex nawet nie ocenił violki, a patryk lubi ludmi, violke, leonette i naxi. Mają jeszcze jedną wspólną cechę- nie odpowiadają na moje zaproszenia!Chamy
To twój i sarry teść, zdecydujcie .mi miedzy ta dwójką trudno było wybrać, a co dopiero miedzy trójką?
nie doszedł, on się pojawia raz na jakiś czas :D Poza tym lubi udawać marchewkę :D
No fakt, bylby dziwnym dziadkiem. Chcialas alexa na zięcia, chcesz go na teścia, czy spróbujesz go ohajtnąć z jedną z twych muzyczek?
Przepraszam! Nie ogarniałam was... przepraszam jeszcze raz xd
Wiesz, ciocia ma dużo na głowie ogólnie, wiem że to nie tłumaczenie. Przepraszam :(
Spokojnie, nie gniewam się ;P
Teraz mi się te cztery muzyki skojarzyły z 9 (czy tam siedmioma) muzami, pomocnicami Apolla xD
Haha, trafne porównanie xd
Jakby było was dziewięcioro, drogie Muzyki, to już wogóle wasza ciocia by was nie ogarnęła, chyba że mężowie by jej pomogli xd
Podzielilibyście się. Pawełek zajmuje się trzema, Rafałek trzema i ty trzema ;P
Ooo, dobre! Akurat pasuje xd
A chyba jest jeszcze parę osób które nie należą jeszcze do naszej rodzinki, więc może te dziewięć Muzyk się uzbiera xd
Od razu zróbmy zupełnie inny temat, gdzie będziemy się przydzielać do różnych postaci z mitologii greckiej. Ja zajmuje Afrodytę, jakby co xD
Haha, jak chcesz to zakładaj xd
O marko, kim ja mam być? XD Moje ulubione greckie boginie to Atena i Artemida, ale mogę być też kimś innym xd
Nie chce mi się teraz, internet mi się zacina i nie będę mogła za bardzo pisać. Lubię Atenę, ale zawsze możesz być jakimś satyrem, np. tym co wymyślił syringę, taki starożytny instrument.
Ale wiesz, jego historia jest dość smutna. Dziewczyna wolała się zamienić w trzcinę niż z nim być xD Poza tym był satyrem, czyli jakby pół-kozłem.
Chyba tak, nie znam się na tych Muzach za bardzo xD
Bądź lepiej Ateną. Ona była mądra i w dodatku to jedna z ważniejszych bogiń, nawet kiedyś miała taką fajną świątynię! Chociaż ładniejsza by była jakby była w stylu jońskim, ale zawsze możesz kazać ją od nowa budować właśnie w takim stylu xD
Haha, ona była uosobienie mądrości, a mi czasem tej mądrości i logiki trochę brakuje xd
A co, walnę sobie świątynię w stylu jońskim, jakbym chciała to elementy gotyckie też bym dodała xdd
A jakże! Może zaczerpniesz trochę z każdej epoki? Świątynia będzie oryginalna.
Masz świetne pomysły xd
Na razie wiem tyle, że z Bizancjum wezmę sobie trochę mozaik, z Egiptu wezmę i sobie obok świątyni trzasnę jakąś piramidę, z baroku trochę malowideł, z gotyku sobie wieże walnę, a z rokoko wyroby porcelanowe jakieś. Co do reszty się zastanawiam xdd
http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Filmwebowa+rodzinka +Violetty+%28obsada%29,2281526
zapraszam do lektury :D
Decydujcie kim chcecie być :D
dO OBU WAS :)
Mówiłam ogólnie xd Sylwia też jest moją siostrzenicą i nie ogarniam ile moje siostrzenice mają lat że już chcą adoptować xd