Witajcie!
Chciałabym zrobić drzewo genealogiczne naszej filmwebowej rodzinki. Był już taki temat, ale jak na razie po drzewie ani śladu. Więc postanowiłam się nieco włączyć. Chciałabym tylko dokładnie wiedzieć kto jest kim, bo jeszcze trochę nie ogarniam. Czyli niech każdy kto jest np. siostrą, córką, niech napisze w tym temacie, bo na razie na naszym forum panuje niezły harmider. Jeśli ktoś chce jeszcze należeć do naszej lekko szurniętej rodzinki niech również napiszę.
Teraz już to wiem, ale myślałam, że zahipnotyzowałaś go albo coś w tym rodzaju XD
Kto by nie chciał ;D Zawsze można przywalić delikwentowi przez łeb żelazkiem czy innym sprzętem AGD.
Albo użyć starego, sprawdzonego sposobu z zegareczkiem i "twoje oczy robią się coraz ciężż-ższe, robisz się baaardzo, baaardzo sennnny..." XD
Będzie dyndał! Znając mnie prędzej przywalę nim w łeb hipnotyzowanemu, ale w sumie na to samo wyjdzie ;>
A jak, świetnie powiedziane, trafiłaś w samo sedno XD
To co, Pawła i Rafała hipnotyzujemy? Jak zegarki nie pomogą, to dostaną ode mnie obuchem XD
No tak, ale potrzebujemy kogoś do pomocy, bo co będzie, jak ja zechcę gwizdnąć w głowę jednemu, a drugi mnie obezwładni? XDD
Sarro, robie to drzewo ( LuLu miała go zrobić na poniedzialek, ale mam wolne, wiec sie tym zajmę)i kilka rzeczy sie nie lepi, ale przede wszystkim żebyś ty ,zuza i lulu mogły być siostrami potrzebujecie jakichś rodziców, bo inaczej sie nie da, wiec jak byś mogła to znajdź kogoś na rodziców
po co mi rodzice? jesteśmy wystarczająco zajebiste, pochodzimy od bogów. Zaznacz nam na ojca Zeusa :D
matka to Tomaszek :D Albo wpisz nam na rodziców Leómasa - będziemy jeszcze lepsze niż jako dzieci Zeusa, w końcu otrzymałyśmy zajefajność po Tomaszku :D
Niestety... Nawet jego matka tego nie wie, za dużo poćpała sobie wtedy z moimi ojcami i tak wyszło... :(
nie, moi ojcowie nie ćpali, pamiętają tę sytuację, podobno ten facet to jakiś blondyn, ale go nie widzieli dokładnie :D
Ufffff, a już się bałam, bo która naćpana dziewczyna oparła by się urokowi Tomaska.
Do tego nawet nie trzeba być naćpanym, ach ten Tommi<3<3<3<3<3
Mhmm blondyn powiadasz? A może to Antonio lub beto lub gregorio w peruce? A jakiego koloru wlosy ma patryk lub Alex?
A skąd ja mam to wiedzieć? :O W życiu ich na oczy nie widziałam. Ich pytaj :D Zwalmy na któregoś z nich. Spoko, ucieszą się ^^ Więc, którego mianujemy moim teściem? ;>
Ej gdzie są wszyscy? Wczoraj o tej porze było mase ludzi, wszyscy się uczą czy jak? Tyko ja jestem takim nieukiem w tej rodzince:(
Bo ubzduralam sobie, ze w 1 liceum, a patrzę na zdjęcie a ty tak mlodo wyglądasz:)