Witajcie!
Chciałabym zrobić drzewo genealogiczne naszej filmwebowej rodzinki. Był już taki temat, ale jak na razie po drzewie ani śladu. Więc postanowiłam się nieco włączyć. Chciałabym tylko dokładnie wiedzieć kto jest kim, bo jeszcze trochę nie ogarniam. Czyli niech każdy kto jest np. siostrą, córką, niech napisze w tym temacie, bo na razie na naszym forum panuje niezły harmider. Jeśli ktoś chce jeszcze należeć do naszej lekko szurniętej rodzinki niech również napiszę.
OK :D Pasuję mi to :D Trzeba jeszcze Zuzce powiedzieć, że ma kolejne dziecko XD
Nie tylko ty, ja zaczęłam robić to drzewo genealogiczne i ciągle coś poprawiam
I odejdź tu człowieku na moment od kompa, a przybędzie ci z pół tuzina dzieciaków ;D To jak liczna ta moja gromadka już jest, że tak się spytam? Moniczka, Bangie (wybacz, ale za Chiny nie pamiętam jak się nazywasz, ty chyba nawet nam swego imienia nie zdradzałaś ;D), Zuzia i Mela? A każda z innym ojcem?
A widzisz, a ja w ogóle nie mam dzieci i chyba na razie na filmwebie poczekam.
I słusznie. Po co się spieszyć. Trzeba wprzódy skończyć szkołę, zdać maturę, potem studia, zrobić magistra, może i doktora, a potem można rodzinkę zakładać ;D
Właśnie, właśnie. Ja poza tym chyba najmłodsza z mych zajebistych sióstr jestem*-*
Możliwe, choć wcale nie mniej zajebistą ;) My z Sarrą mamy po 16, jako bliźniaczki.
Ja niedawno 14 skończyłam, to tylko 2 lata jesteście straszne, a co tam taka różnica:D
O jejku, klawiatura mi już szwankuje przepraszam.
* Starsze
Stary laptop i nie ogarniam.
Miła jak zawsze :D Daj mi być pojedynczą babcią zamiast podwójną... I tak mam 4 córki ^^
Sylwia jest moją córką. Jak Mela pójdzie do Sylwi to będę jej babcią, a ciocią Zuzi.
Nie pozbyłam się! Ona chciała być córką Wioli, więc postanowiłam jej nie powstrzymywać... Jeżeli kogoś kochasz pozwól mu odejść!
Wiem i nie mogę raczej powiedzieć, żebym szalała z radości z tego powodu. Poza tym mam nadzieje, że niedługo napiszesz coś więcej na ten temat :)
Nie pamiętasz, bo nie podawałam. Wolę używać litery B. jako imienia. +10 pkt do tajemniczości XD
Właśnie :D Kolejne + 10 pkt :D Zresztą mam zbyt nudne imię, by zwracać na nie uwagę :D
Żadne z tych. Litera nie ma NIC wspólnego ani z imieniem, ani z nazwiskiem :D
Okej, teraz przyszła pora na coś zaskakującego :D Może będzie prościej jak zadasz pytania a ja ci odpowiem w jakiś niezwykły sposób? :D
Serio? Masz taki wybór, a pytasz o to. Mogłaś zapytać czy lubię brukselki, czy mam skarpetki w grochy, a pytasz o to XD Nie mogę niestety odpowiedzieć, bo:
1. Moje imię ma juz kilka osób na forum. Nie chcę się powtarzać :)
2. A w sumie nie mam 2. Mam na imię Aleksandra :D
Ta odpowiedź jest tak pokręcona, że nie kumam.
Nie masz imienia, a masz na imię Aleksandra???
Nie kumata dzisiaj jestem, dopiero wstałam
Widzę, widzę :D Ale mówiłam, że odpowiedź będzie mega zwyczajna :D Ciekawiej byłoby nazywać się np. Konstancja :D