PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6694
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Rodzinka

ocenił(a) serial na 8

Witajcie!
Chciałabym zrobić drzewo genealogiczne naszej filmwebowej rodzinki. Był już taki temat, ale jak na razie po drzewie ani śladu. Więc postanowiłam się nieco włączyć. Chciałabym tylko dokładnie wiedzieć kto jest kim, bo jeszcze trochę nie ogarniam. Czyli niech każdy kto jest np. siostrą, córką, niech napisze w tym temacie, bo na razie na naszym forum panuje niezły harmider. Jeśli ktoś chce jeszcze należeć do naszej lekko szurniętej rodzinki niech również napiszę.

esteckiewicz1

Też niezłe :D A swoją drogą, jak ty się nazywasz? Wiesz pamięć już nie ta XD

Bangie2

Mam na imię Ewa :D

esteckiewicz1

Miło mi :D Co tam w ogóle u cb? :D

Bangie2

A spoko, wstałam o jedenastej, powoli się ogarniam, z lekcjami i lekturą też XD
Słucham sobie muzyki i piszę na takim jednym forum z samymi zarąbistymi ludźmi o takim jednym serialu - Violetta, znasz może? XD

Bangie2

A u Ciebie co słychać? XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Czy znam? Coś kojarzę, to to na Disneyu, o tej śpiewającej dziewczynie, tak? XD Ogólnie goście przyszli i dowiaduję się jak urosłam :D

Bangie

Ach, rozumiem, ja już chyba nie rosnę bo już nikt z rodziny nie mówi "Ale ty urosłaś!" XD
Taaa, jest taka niezdecydowana dziewczyna, chyba utalentowana XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

No podobno ma talent, ale z tego co widziałam na reklamie - głęboko ukryty :D Może już im się znudził tekst jak urosłaś. Teraz pozostaje ci czekać na "A kiedy poznamy twojego narzeczonego?" :D

Bangie

Już nie czekam, już o to pytają -.-

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

hahahahah :D Tylko czekać na pytania o ślub :D

Bangie

No jeszcze tych pytań nie ma XD
Ale to jest wkurzające, jak babcia pyta ciągle "A co z Tobą, Ewuniu, masz już jakiegoś kawalera?" -.-

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Hahaha :D To ja już wolę zostac przy moim wzroście :D

Bangie

Jestem wróżką, przepowiadam, że też będziesz miała takie pytania, lub podobne XDD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

O nie! Mój los jest przesądzony! Ze smutku chyba zaraz coś zjem XD

Bangie

Haha, zjedz naszą ulubioną filmwebową potrawę - racuchy XDD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Chętnie, ale nie wiem jak się je robi :D Moje zdolności kulinarne leżą :D

Bangie

A tu już Sebek jest ekspertem :D

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Zapytam go jak będzie :D

Bangie

Ja bym liczyła w pn w nocy/we wtorek, po jakiejś scenie z Cami :D

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

Racja, na pewno się wtedy zjawi :D

Bangie

Jak Cami będzie śpiewać to już na 100% XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

A może zwabmy go rozmową o Camili? Zauważ, że ilekroć ktoś o niej wspomnie - zjawia się. :D

Bangie

Teraz jakoś rozmawiamy i nie przychodzi XDD
Ale nie, większe prawdopodobieństwo że zjawi się podczas/po odcinku XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

A największe jeśli będziemy rozmawiać w czasie odcinka XD

Bangie

Podczas odcinka o Camili, wchodzę w to XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

OK :D Wywołamy Sebka z lasu. :D Bo czego się nie robi dla racuchów :D

Bangie

I wyskoczy jak Sebek z konopi XD

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

:D Niezłe. Dobra, na mnie już pora, bo mam jeszcze multum lekcji, a lada moment wyczerpie limit. A na drugim już wyczerpałam :D Do jutra. Po odcinku Sebek wyrośnie jak grzyba po deszczu XD

Bangie

Hehehe, pa pa :3

Bangie

Ah, dopiero przeczytałam, że B. Nie ma nic wspólnego z Twoim imieniem, spoko xd

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Oj Ewciu, Ewciu ;D

tears_in_heaven

Taaa, to właśnie moje zagapianie się xdd

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Też tak czasem mam ;D Typu : idziesz ulicą i nagle zderzasz się z latarnią xD

tears_in_heaven

To moja kolejna cecha: zawsze muszę w coś walnąć. Albo się walnę o kant ławki, albo o drzwi, albo o jakąś belkę, albo się potknę... jeżeli coś wystaje na mojej drodze, to może stanowić dla mnie zagrożenie. Aczkolwiek w latarnię jeszcze nie walnęłam xdd
A co jest najlepsze? Że na wuefie sobie radzę dobrze, nie wywalam się i nie potykam. I gdzie tu logika? XDD

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Nie mam pojęcia ;D Ja stanowię zagrożenie w grach zespołowych, przy piłce nożnej zawsze wszystkich kopię po łydkach i tak dalej...
A ostatnio jak wracam ze szkoły lub gdzieś idę, mam słuchawki, więc ryzyko zderzenia z kimś lub czymś wzrasta ;D Choć nic nie pobije mojej koleżanki, które wpadła pod rower. Kierowany przez staruszkę i jadący jakieś pół kilometra na godzinę XD

tears_in_heaven

Hahahahaha xd
Eee, z rowerem jeszcze nie miałam przygód. Z takich głupich to w tamtym roku szkolnym wychodząc z łazienki w szkole z całej siły walnęłam drzwiami mojego sora z matematyki. Nie wiem jak ja to zrobiłam, ale potem na naszej matmie się żalił że go ramię pobolewa i potem cały rok mi to w żartach wypominał xdd

ocenił(a) serial na 2
esteckiewicz1

Nie, to ja tylko zazwyczaj jak mijam jakieś drzwi, to zahaczam o klamkę rękawem, kieszenią bądź inną odstającą częścią garderoby ;D

tears_in_heaven

O, to też mi się zdarza xd

tears_in_heaven

U nas to rodzinne :-D

ocenił(a) serial na 2
Bangie

Tak myślałam ;D Czemu akurat B.?

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

Cóż... Przypadek. Chciałam się podpisać, gdy pisałam komentarz z anonima na jednym z blogów i niechcący wcisnęłam B. I tak zostało :D Spodziewałaś się fascynującej historii, matulo? :D

ocenił(a) serial na 2
Bangie

Taaak, na przykład, że nazywasz się Brunhilda, jak ta jędza, gnębiąca Anszi ;D

ocenił(a) serial na 10
tears_in_heaven

OOO! Znasz blogową Brunhildę? Czuję się zaskoczona. Ale z drugiej strony... "Pewnego razu tak właśnie uczyniła Brunhilda, najpiękniejsza z walkirii.". :D

Bangie

Ja się spodziewałam! Że np skakałaś na bangie (jak to się pisze?) i tak to przeżyłaś i tak Ci się podobało, że chciałaś to utrwalić w nicku xdd

ocenił(a) serial na 10
esteckiewicz1

A wiesz, że zawsze chciałam skoczyć na Bungee :D Ale do 18 potrzebna jest zgoda rodziców, a moi prędzej pozwolą mi pójść nago do szkoły niż na takie wyskoki :D

Bangie

Hahahahahahahahahaha xd A tak serio, to chciałabym skoczyć na bungee xd

esteckiewicz1

Ja też mówię absolutnie serio XD Gdzieżbym śmiała żartować :D A, zapomniałabym. To ja. B. Piszę, bo mogłabyś się nie domyślić XD

Bangie2

Domyśliłam się, ale to wymagało czasu, w końcu wiesz, ten nick z tym pierwszym ma w końcu tak niewiele wspólnego xd

esteckiewicz1

Ach, zmartwiłaś mnie. A tak się starałam je upodobnić XD

Bangie2

Hahahahaha xd W końcu to takie ciężkie zadanie xd
Ok, ja lecę, bo mój ukochany Indiana Jones się zaczął <3 Może przybędę na odcinek o 23.00. Pa pa :*