KeThA zrobiła sobie spis ludności. No proszę. Postanowiłam wykorzystać jej pomysł i w tym celu
zakładam ten temat. Napiszcie mi proszę:
1. Swoje imię/pseudomin, którego używacie.
2. Ulubiona postać
3. Chłopak/mężczyzna z Violetty, który najbardziej wam się podoba/kochacie go xd
4. Ulubiony aktor/aktorka z Violetty
5. Ulubiona para
6. Jesteś za Leonettą czy Dieglettą?
7. Jesteś za Germangie czy Pangie?
8. Jesteś za Naxi czy Caxi?
9. Króciutko o sobie
1. Skai.
2. Angie <3
3. Nie chcę sobie nagrabić, więc Jorge :D
4. Clara Alonso <3
5. GERMANGIE ♥
6. Leonetta
7. Germangie <3
8. Naxi
9. Mam świra. Ale łudzę się, że to taki pozytywny świr.
1. KeTha/fw, Carmen Elizabeth/blogger i reszta, w świecie realnym po prostu Sarra
2. Federico *.*
3. Federico! :D - vel Rugguś.
4. Alba
5. Naaaxi!
6. trudno powiedzieć.. Nie lubię Violki, lubię Diego, León mnie wkurzał cały sezon, ale koniec był uroczy. Więc nie wiem. Wolę Tomasektę.
7. Pablangie.
8. Naaaxi <3
9. Króciutko? Ja tak nie umiem. A więc proszę, daję linka: http://www.filmweb.pl/serial/Violetta-2012-668104/discussion/Poznajmy+si%C4%99+% 3A%29,2277212
A ty o sobie?
1. Ania
2. Angie, Ludmila
3. Federico i Diego
4. Clari, Flors, Mercedes
5. Germangie, Marcesca
6. Diegletta
7. Germangie
8. Naxi
9. Mam 14 lat. Uwielbiam lizaki. Znajomi twierdzą, że jestem nienormalna.
Chyba tyle w tym temacie. C:
wrzuciłaś? :D Chętnie przeczytam ^^ Jak zrobię lekcje, bo zdecydowałam je robić :D
Kecia nie chodziło mi o obrażanie Polski tylko że gówniażeria W polsce :> chryste panie, ludzie przestali widzieć żarty w moich wypowiedziach XD jak tam trzeci rozdział?
sorry nie sądziłam, że ktoś to wezmie na powaznie *-* ludzie mnie tu zapomnieli juz
do moich żarcików kosmonałcików trzeba się przyzwyczaić XDD kiedy powszechnie władała tu Milens Enterraz wszyscy byli zaznajomieni z moim specyficznych sens of hjumor :D:D
Wraca w teren, a nic się nie wypowiada. Aż zapomniałam jak kiedyś tu było pełno kłótni Tomasetta vs Leonetta, ale ty mi zawsze będziesz je przypominać, chyba dlatego, że najczęstsze wielkie obrończynie Leonetty to była Enterraz i MagdaJulka, kiedy wszyscy myśleli, że to jedna osoba. :D ~J
Po prostu nie pojawił się dość interesujący temat dla młodej, pięknej szlachcianki ;3333 poza tym już nie lubicie leonetty to co mam się odzywać. obnoszę się więc ze swoim obrażeniem ;3
Przecież ja tu sama jestem przeciwko wszystkim Dielettom, mogłaś udzielić mi wsparcia. ~M.
Ohohooo a kto tu bronił Diega? ;3 NIM ZAPIEJE KOGUT, TRZY RAZY ZAPRZESZ SIĘ GO, LEONA MĘŻA SWEGO, WBREW NAKAZOM KSIĘGI ŚWIĘTEJ LEONATOREK
No przede wszystkim KeThA, a ja jedyna podczas oglądania odcinków po hiszpańsku byłam za Leonem ;( ~M.
Ja też jestem za Leonetta zawsze i wszędzie. To była i zawsze będzie moja najulubieńsza para z Violetty :)
Moja najulubiensza para ever :3 przeżywam ich po prostu jak wariatka, jak cierpią to mi pęka serce. Masz fanficka? Bo o leonettcie powstaje dużo i gęsto xdd ja mam poniekąd o leonettcie, spotkał sie z ciepłą oceną czytelników, zapraszam; dzikiestory.blogspot ^^ boziu, chybabym pękła, gdyby nie było beso w tym sezonie XD
Tak, Madźka chciała Leonetty, ja psioczyłam na obydwoje, uwielbiałam Diego. To ja, w swojej osobie xD
Nie mam fanficka:(
Jeszcze nie miałam okazji czytać twojego bloga z chęcią się za to zabiorę, bo słyszałam, że jest fajny:)
Tylko dlaczego tylko jeden i w ostatnim odcinku? Mam nadzieję że nadrobią to w 3 sezonie.
no właśnie, dlatego to co chciałabym im zrobić jest zbyt niecenzuralne, żeby przeszło przez blokadę niecenzuralnych treści filmweba :333 słyszałaś? Gdzie słyszałaś? To coś słychać? XD hehehe los fejmos. ale wyświetlonek mało i sama też się reklamować wszędzie nie będę we mnie samej takie napychanie się ludziom budzi niesmak. To na czo czekasz, załóż jakiś ;p
A tak wgl wywnioskowałem, że León napisał Entre dos mundos dla Ciebie; D
Entre jak zamieni się e i r wychodzi Enter
zostaje "raz"- cyfra dos- cyfra :D
A mundos? Ty w Polsce, on gdzie indziej :D
Reina. Uwielbiam to słowo. :D
Clara es mi reina. :P
Skai polubia twoje polubienie. XDD
Zarażasz mnie dałnem. :D
Pierwszy raz słyszę o dziewczynie, która chciałaby zapasowy tyłek. Z reguły chcą sie pozbyć nawet jedynego. Fascynujące, zaiste
Lols a czy jest coś, czego NIE napisał dla mnie?
Mój skarbeniek <3<3<3<3<3<3<3
GENIUSZU XD geniuszu co jeden rozdział pisze 3 msc :D zaczęłam pisać czwórkę ale mam problem z dobrym pomysłem. Wymyślenie treści całości zajęło mi godzine a nad konkretnymi scenami myślę po kilka dni, bo nie wiem jaki element akcji wprowadzić do nich. Mogłabym pisać opisy na pierdylion stron ale nie samymi opisami żyje czytelnik ;3
Świadczy o tym, ze mam ładna zakładkę w ciekawych stronach na violettapl :D:D mehehe
Wy dopiero się dowiedzieliście, że ona ma spis ludzi. Dobra, więc Magda pisze. Julka może też napisze
1. Magda
2. Francesca, a zaraz za nią Marco/Ludmila
3. Marco, Federico... Oczywiście Tomi.
4. Lodovica Comello
5. Marcesca
6. Leonetta
7. Pangie
8. Naxi
9. Mam 14 lat, młodszą siostrę. Jestem dziwna. Podobno negatywnie dziwna, ale nie przejmuje się tym ;) ~M.