KeThA zrobiła sobie spis ludności. No proszę. Postanowiłam wykorzystać jej pomysł i w tym celu
zakładam ten temat. Napiszcie mi proszę:
1. Swoje imię/pseudomin, którego używacie.
2. Ulubiona postać
3. Chłopak/mężczyzna z Violetty, który najbardziej wam się podoba/kochacie go xd
4. Ulubiony aktor/aktorka z Violetty
5. Ulubiona para
6. Jesteś za Leonettą czy Dieglettą?
7. Jesteś za Germangie czy Pangie?
8. Jesteś za Naxi czy Caxi?
9. Króciutko o sobie
To Amela pisze.
1. Mela
2. Francesca
3. Federico, Marco a potem Leon
4. Lodovica Camello
5. Naxi<3<3<3
6. Leonetta, ale Dieletta tez jest fajna
7. Pangie
8. Naxi!!!!!!
9. Mam 12 lat, 2 starsze siostry, kocham horrory i thrillery, często mam świra i prawie każdy kto ze mną przebywa więcej niż 5 minut ma mnie dość, chyba że jest tak samo świrnięty jak ja.
1. Sebek
2. Cami <3
3. Serio? xd Ja zamieniam chłopaka na dziewczynę- Cami Torres/Cande Molfese- mi amor <3
4. Najlepsza gra aktorska? To Mirta. Aktorka jako osoba? Cande Molfese<3
5. O matko.... nie wiem xd Przepiękne Caxi <Naxi też lubię ;>>, romantyczna Tomaletta, tajemnicza Dieletta, słodka Marcesca, ciekawy Leómas, rozwalająca Femiła i tak dalej... xd
6. Dieletta ;3
7. W tej kwestii jestem niedecydowany niczym Violetta. Sam nie wiem. P
8. CAXI <3
9. Jestem Sebek, kocham Cami :D
1. Mona lub i_love_it17
2. Marco, Naty, Fran, Diego, Fede
3. Diego\Tomi\fede\ Braco\ Marco
4. Mirta, machi , Pablo, rodrigo
5. Leomas, Naxi, Fedemiła, Marcesca, Ramallga, Marian
6. Ani to, ani tamto. Leon moze byc tylko z Tomim, A Diego zasługuje na kogoś normalnego, kogo będzie
kochał tak, jak Maxi Naty.
7. Pangie
8. Naxi
9. Mam na imie Monika
1. Justyna, kislowa
2. Francesca
3. Marco/Xabiani :))
4. Mechi, Alba, Lodo, Rugg, Xabi
5. Marcesca c:
6. Leonetta
7. Pangie ^^
8. Naxi *u*
9. Uzależniona od opowiadań (:
1. Hania
2. Fede
3. Fede
4. Clara
5. Marcesca
6. Leonetta
7. Pangie
8. Naxi
9. Mam na imię Hania, mam 12 lat. Jestem z Gorzowa. Kocham taniec, aktorstwo i śpiew, chociaż to ostatnie nie wychodzi mi najlepiej. Bez przerwy słucham muzyki. Kiedyś przez sen obudziłam moją młodszą siostrę, bo krzyczałam po hiszpańsku...
RRRRAAAAAAAA WRACA ENTERRAZ
1. Enterraz, w bloggerze Milens, Milena
2. Oj matulu LEÓN
3. DUOBLE LEÓN
4. Jorge Blanco
5. Leonetta
6. Leonetta
7. Mogę powiedzieć Leonetta? XD a na serio, Pangie, są świetni
8. Naxi zdecydowanie
9. Nie do końca poukładana, zakochana w pisarstwie (dzikiestory.blogspot), blogerka, vilover pełną gębą, rysowniczka, pochłaniacz książek, imprezowiczka, po części też alkoholiczka chociaż jeszcze się nie znalazł taki, który by mnie upił, wolna od innych nałogów, Warszawianka vel Słoik (chyba że się liczy, jeżeli w Warszawie są odpłacane podatki), no i prawie maturzystka ;__;
Jak Tommi wróci w 3 sezonie to czemu nie. Ale tylko tak na chwilę, bo potem i tak ma być Leonetta. Leomas to będzie taka chwilowa komplikacja;)
1. Zuzanna, tu i ówdzie znana jako Tears, a na forum książkowym - Biedronka.
2. Dużo, dużo. Najlepsi chyba Fran, Naty i Fede, kolejność przypadkowa.
3. León, Fede, Braco, Marco, Maxi. Kolejność j.w.
4. Jeśli chodzi o ogólną sympatię, to Lodovica. Jeśli o grę, to zdecydowanie Mirta.
5. Naxi <3
6. Leonetta.
7. Pangie.
8. Czy to nie jest oczywiste? :D
9. Czytam. Piszę. Słucham muzyki. Mam manię rysowania po wszystkim, ołówkiem po kartce, patykiem po piasku i długopisem po piórniku koleżanki. Jestem uzależniona od kawy. Lubię: Metallicę, skoki narciarskie i - w małych ilościach - colę z orzechową Soplicą. :) Uwielbiam: gotować, wymyślać dziwne historie, nabijać się z drewnianej gry panny Stoessel i kłócić się z Sebastianem. I nie dam dziewięć serialowi ani ukochanej bajce ;D
A, i czekam na kogoś, kto skrytykuje moją pisaninę. Naprawdę. Im ostrzejsza krytyka, tym lepiej.
Piszesz beznadziejnie. - wystarczy?
Kiedy zaczyna się sezon skoków? Jakoś pod koniec listopada, nie?
Dziękuję! Zawsze umiesz mnie podnieść na duchu. Puchar Świata zaczyna się chyba 23.
Przepraszam bardzo, ale cały czas marudzisz, ze piszę ci pozytywnie! No to się zdecyduj! ^^
Oo, jak miło <3
Ja nie marudzę! Tylko chciałabym coś zmienić, ale nie wiem, co robię źle. :D
A już niedługo olimpiada w Moskwie, co za radość. ;D
No, najmłodszy tu on już nie jest. Znaczy, w porównaniu z dziadkiem Kasaiem tak, ale najlepsze lata ma już chyba za sobą ;D
No, on już chyba trzeci raz wraca XD Za pierwszym razem jak odchodził to się zarzekał że nigdy więcej, za drugim też XDD
Zrobi wejście smoka :D Do trzech razy sztuka. Zreszta do Ahonena nic nie mam, nie lubię jedynie Niemców i Austriaków, z wiadomych przyczyn ;D Z małym wyjątkiem Morgensterna.
Ej, mam tak samo :D Nie wiem czemu, ale Morgensterna jako jedynego lubię z Austriaków.
Już nie mogę się doczekać transmisji skoków i komentatorskich wyczynów Szaranowicza <3
Chyba na Nonsensopedii są nawet wypisane XD
Tak sobie czytam jego teksty i nie wyrabiam. "No i udowodnił młody Austriak, że jest kozakiem!"
Właśnie. Schlieri mnie denerwuje, np. tym że ciągle wygrywa, to już się nudne robi (chociaż ostatnio Norwegowie z nim wygrywają! XD).
Jakoś ostatnio nie interesowałam się skokami, bardziej gdy byłam młodsza i Małysz skakał. To byly emocje:)
Wiem, wcześniej był tylko Malysz, a teraz jest kilku dobrych.
Przynajmniej mamy jakieś szanse w zawodach drużynowych, a nie tylko Małysz dobrze skacze a inni walą i przegrywamy:)
Za Norwegami i Austryjakami, bo Finowie ostatnio kiepscy. Coś tam jednak kojarzę z tych skoków.
Haha xd
Ja też lubię Skandynawię. Kiedyś czytałam taką Norweską sagę i od tamtej pory się zakochałam.
Serio? Myślałam że jestem sama jedna z moim tym troszeczkę nietypowym zainteresowaniem, a tu taka miła niespodzianka ^^
W ogóle ten krajobraz, fiordy, zorze polarne jest cudowny:)
Muszę tam kiedyś pojechać:)
Ja też ^^ Jak ja kocham Skandynawię!
Ja już byłam, w Szwecji, ale na południu bardziej, zórz nie zobaczyłam :C
Chciałabym tam mieszkać, ale nie wiem w którym kraju najbardziej i w którym mieście/miejscu najbardziej, więc pewnie we wszystkich po trochu <3