KeThA zrobiła sobie spis ludności. No proszę. Postanowiłam wykorzystać jej pomysł i w tym celu
zakładam ten temat. Napiszcie mi proszę:
1. Swoje imię/pseudomin, którego używacie.
2. Ulubiona postać
3. Chłopak/mężczyzna z Violetty, który najbardziej wam się podoba/kochacie go xd
4. Ulubiony aktor/aktorka z Violetty
5. Ulubiona para
6. Jesteś za Leonettą czy Dieglettą?
7. Jesteś za Germangie czy Pangie?
8. Jesteś za Naxi czy Caxi?
9. Króciutko o sobie
Ja się modle żeby Clari wrócila w trzecim sezonie, nawet jeżeli będzie z Pablo czy z jakimś tam innym ważne, że będzie. Chociaż to i tak nie zmienia faktu, że ja tam wierzę w Germangie ♥ do końca.
Wiara czyni cuda... :D
Dla mnie może być starą panną z kotem, ale ma BYĆ.
Tak, Germangie. Every time. Everywhere. ♥
Wierzmy. :) Od pierwszego odcinka jestem przekonana, że będą razem. Ale jak teraz mam przed oczami chociażby 2 odcinek pierwszego sezonu, czy 10, czyli nawet 73 - Boże, jest zupełnie inaczej. A wszystko rozpadło się przez głupią gadkę Violki i Angie - przez co się Jade Mati dowiedzieli, że Angie jest im jest - powiedzieli Germanowi i po Germangie. Po tym tak naprawdę Germangie już nie było jako takiego.
Cierpię. ;c
A ja razem z tobą.
No fakt wszystko przez to :(. Mam jeszcze w głowie te słowa Germana, że nadejdzie dzień kiedy będą razem. Chociaż German raz mówi to, a raz tamto. Dla mnie to kompletny idiota i tyle w temacie.
Niestety muszę się zgodzić. Ostatnio to oglądałam i mi się przypomniało. Ech. :(
Wierzyłam mu. Wierzyłam w to do końca. :c
Witaj, jestem Monika o co po niektórzy wiedzą o mnie więcej.
Ale lubisz i marcesce i naxi i femile i leomaska. Nawet cię lubię.
Tak. Zakochałam się od momentu, gdy ujrzałam imię Angie w punkcie drugim. No i to serduszko. Jak mogłabym nie ulec jej czarowi. :P
Też mam na imię Karolina, kocham Clari i oczywiście Germangie ♥ no i jeszcze mam obsesje na Dielari (Clari y Diego D.) to tak na dodatek.
1. Lola
2. Francesca
3. Jorge
4. Mam dwie i nie potrafię wybrać: Lodo i Mechi
5. Fedemila/Femiła
6. Leonettą
7. Zmieniłam zdanie i chyba wybiorę Pangie
8. Naxi
9. Ambitna studentka ze "słonecznego" miasta Kraka z wysokimi aspiracjami na przyszłość :D O reszcie nie warto nawet wspominać xD