KeThA zrobiła sobie spis ludności. No proszę. Postanowiłam wykorzystać jej pomysł i w tym celu
zakładam ten temat. Napiszcie mi proszę:
1. Swoje imię/pseudomin, którego używacie.
2. Ulubiona postać
3. Chłopak/mężczyzna z Violetty, który najbardziej wam się podoba/kochacie go xd
4. Ulubiony aktor/aktorka z Violetty
5. Ulubiona para
6. Jesteś za Leonettą czy Dieglettą?
7. Jesteś za Germangie czy Pangie?
8. Jesteś za Naxi czy Caxi?
9. Króciutko o sobie
1. Ewa, a tu esteckiewicz1.
2. Kolejność przypadkowa: Fran, Naty, Fede, Marco, Diego, Braco... trudny wybór.
3. Diego/Fede/Marco/Braco, także nie nie umiem wybrać :D
4. Diego, Lodo, Ruggero.
5. Dieletta/Naxi/Marcesca/Pablangie/Leomas.
6. Dieletta.
7. Pablangie.
8. Naxi.
9. Zwariowana wielbicielka Wikingów, Skandynawii, Słowian, Celtów, metalu, książek, nożnej/siatki/skoków narciarskich, uwielbiająca się śmiać, którą rozpiera energia i która chciałaby się w końcu nauczyć tego hiszpańskiego :D
1.Chinszyl 2.Wszyscy oprocz lary. 3.Leon i Federico. 4.Wszyscy. 5.Wszystkie oprocz lary i leona. 6.Leonetta. 7.Germangie. 8.naxi 9.Jestem Emila mam 13 lat , mieszkamw szczyrku i mam bzika na punkcie violetty i zwierzakow
1. B.
2. Angie <3
3. Jorge/Facundo/Braco/Ruggero :D
4.CLARA ALONSO
5. Germangie <3
6. Już sama nie wiem. Byłam za Leonettą, ale polubiłam Diego... Uznajmy, że po połowie :D
7. Germangie <3
8. Caxi, chociaż Naxi jest przeurocze :D
9. Gdybym miała określić kogo przypominam zachowaniem, to byłoby to skrzyżowanie Beto i Luny (HP <3) :D I jestem zawziętą fanką FC Barcelony :D
1. Paulina
2. Angie <333 Federico <3
3. Federico, Diego
4. Clari <3
5. Pablangie, Naxi, Marcesca, Femiła
6. Leonetta jest strasznie nierealistyczna, ale będę tradycyjna xd
7. Pablangie <3333
8. Naxi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9. Kocham Eminema, horrory i Barcę <333 (i jaram się wygraną z realem awww!)
Też się jarasz? Szkoda, że Messi nie wykorzystał jednej akcji :( Ale 2:1 to i tak świetny wynik :D
Jest takim... Odpowiednikiem Ronaldo. Gra dobrze, ale irytuje mnie jego... Medialność? Oszalałe fanki? Coś w ten deseń XD
W sumie to trochę bardzo... Czytac lubie tak sobie ,a bioli i chemii jeszcze nie mam bo jestem w podstawowce.
Ale Chemię, biole, geografie i fize mam na razie mam połączone w jeden przedmiot Przyrodę.
Ja też szczególnie Kurka i Bartmana :D nożna to już wiemy barca rządzi a Neymar to kataloński odpowiednik Ronaldo xd za skokami nie przepadam ale jak Małysz był to oczywiscie oglądałam :3
Ja Kurka i Winiara *.*
Ja też kiedyś Małysza oglądałam, a teraz oglądam głównie dla Polaków (szczególnie Żyły, Stocha i Kota), Finów (choć niestety są ostatnio w słabszej dyspozycji, aczkolwiek ciekawi mnie forma Ahonena) oraz Norwegów *.*
Ja jeszcze tenis hmmm Rafa, Roger
Zimowe ogólnie: biathlon, narciarstwo alpejskie, skoki itp.
Noga wiadomo nieodłączna w szczegolnosci: Barcelona, Borussia, Totenham and moj Ruch Chorzów ♥
Zasadniczo kocham wszystkie sporty. No może parę wyjątków...
Tenis też spoko XD
Z zimowych to ja skoki najbardziej, ale resztę też staram się śledzić :D
Ah, zapomniałabym: kocham hokej na lodzie! <3
No i gała :D