KeThA zrobiła sobie spis ludności. No proszę. Postanowiłam wykorzystać jej pomysł i w tym celu
zakładam ten temat. Napiszcie mi proszę:
1. Swoje imię/pseudomin, którego używacie.
2. Ulubiona postać
3. Chłopak/mężczyzna z Violetty, który najbardziej wam się podoba/kochacie go xd
4. Ulubiony aktor/aktorka z Violetty
5. Ulubiona para
6. Jesteś za Leonettą czy Dieglettą?
7. Jesteś za Germangie czy Pangie?
8. Jesteś za Naxi czy Caxi?
9. Króciutko o sobie
Raija ze śnieżnej krainy:)
Swojego czasu jarałam się nią jak teraz Violetta.
Z reguly nie czytam sag, ale tą kiedyś znalazlam na półce i zaczęłam czytać. Potem dokupiłam resztę tomów i tak wyszlo:)
O takiej dziewczynie Raiji i jej romansach tak w skrócie:)
Ale nie tylko o niej, potem są jeszcze jej dzieci, nawet jej wnuki i w ogóle dużo by opowiadać. Fajnie jest opisana Skandynawia, naprawdę:)
Proszę:)
Zawsze do usług.
Ale ostrzegam główna bohaterka jeszcze bardziej wkurzająca niż Violetta:) Nie wiem czy to wytrzymasz.
Jeszcze bardziej? To tak się da? XD
Żartuję, pewnie kiedyś się skuszę choćby dla opisów Skandynawii :D
1. Ada, zielona
2. Można kilka? Leon, Marco, Francesca, Violetta,Fede
3. LEON
4. LEON, Marco, Fran, Violetta, Fede
5. Leonetta
6. Oczywiście że Leonetta, ale uwielbiam też Diego
7. Pangie
8. Naxi
9. A więc... kocham śpiewać i w tym kierunku się kształcę, uwielbiam schłuchać muzyki <all day, all night> , tańczyć, lubię też modę, jestem uzależniona od czekolady (ale na moje szczęście nie tyję, bo byłabym już strasznie gruba xd), lubię też piec babeczki i robić zdjęcia :) to chyba tyle, mam nadzieję, że nic nie pominęłam (choć na pewno pominęłam) ;>
1. Agata
2. León ♥
3. Jorge ♥ ♥ ♥
4. Jorge, Xabiani, Ruggero ^^
5. Leonetta ♥
6. LEONETTA ♥
7. Pangie
8. Naxi
9. Mam 13 lat. Być może jestem nienormalna (wczoraj dostałam napadu śmiechu z niewiadomego powodu, to chyba przez tą wodę cytrynową od Justyny, prawie się zabiłam pijąc ją) Mimo wszystko staram się nie okazywać mojego uzależnienia od Violetty, ale to nie takie proste. Mama twierdzi, że przesadzam z tą całą Violettą a sama ogląda ze mną i przeżywa...
1.Ala
2. Fran
3.Fedeeee/Leon
4.Lodovica/ Mechi
5. Marcesca
6.troche to troche to
7.Pangie
8.Naxi
9. Jestem Ala mam 13 lat jestem fanką violetty i nie lubię tego pokazywać i jestem trooeszeeeeczke nienormalna ;)
Z gory przepraszam za bledy, ale pisze z laptopa
1. Liliana/Lulu
2. Francesca i Naty
3. Marco- Dziewczyny mnie zabija
4. Lodovica i Mercedes
5. Naxi i Marcesca
6. Obojetnie, ale ostatnio uraczyla mnie Diegetta
7. Pangie
8. Naxi
9. Mam na imie Liliana, mam 14 lat. Uwielbiam pisac opowiadania. Jestem straszna romantyczka, gdy moja przyjaciolka mila klopoty z chlopakiem, nawijalam jej godzine o milosci o tp. Jestem uzalezniona od bialej czekolady, lecz gruba raczej nie jestem. Slucham metallici, popu i dobrego rocka. Ostatnio moj tata zarazil mnie miloscia do Nirvany. Gram na gitarze, troche spiewam i trenuje siatkowke.:D
1. Bella.
2. Francesca.
3. Federico.
4. Mercedes Lambre, Lodovica Comello
5. Fedemiła
6. Nie obchodzi mnie to zbytnio, kogo wybierze ta... lafirynda.
7. Pablangie.
8. Naxi.
9. Kaja, lat 14, moją pasją jest muzyka. Gram na gitarze i pianinie... słucham Mettalici xD
1. Swoje imię/pseudonim, którego używacie: kornelia80
2. Ulubiona postać: Maxi
3. Chłopak/mężczyzna z Violetty, który najbardziej wam się podoba/kochacie go: Maxi
4. Ulubiony aktor/aktorka z Violetty: Mercedes
5. Ulubiona para: Naxi
6. Jesteś za Leonettą czy Dieglettą?: Diegettą
7. Jesteś za Germangie czy Pangie?: Pablangie
8. Jesteś za Naxi czy Caxi?: Naxi! <3
9. Króciutko o sobie: Nazywam się Julia. :D
Co? Miało być króciutko. xD
1.Natka*.*
2.Francesca
3.Marco ♥
4.Lodovica
5.Marcesca ♥
6.Diegetta
7.Germangie
8.Naxi ♥
9.Mam na imię Natalia i ma 14 lat :D
Makrela. :3
Ty się nie liczysz, urwisie. Siebie i Ciebie liczę jako jedno. XD Jak moje znajome z podstawówki: "My to jedność". xdd
1. Paulina :D
2. Cami, Ludmi, Diego, Fede ;3
3. Diego ;3 Mam go ustawionego na pulpicie na kompie więc codziennnie mnie wita swoim uśmiechem ;3
4. Cande albo Mercedes lub Diego (ale nie Ramosek ;))
5. FEDEMIŁA <3
6. Raczej Leonetta :p
7. Germanangie, Pablo jest za fajny dla Angie ;)
8. Caxi <3 Nie przepadam na Naxi ;d
9. Piłka ręczna ponad wszystko wychowało nas boisko ! <3 + lubie kreskówki i strasznie dużo jem ^^
1. Martyna
2. Francesca
3. Nie wiem. Leon? Marco? Serio, nigdy jakoś się nie zastanawiałam.
4. Wszyscy XD
5. Marcesca, Fedemila, Leonetta, Naxi, Germangie. Nie umiem wybrać tej jedynej.
6. Leonetta
7. Germangie
8. Naxi
9. Hmm... Mam 12 lat. Kocham Harrego Pottera. Nie lubię szkoły. Mam urodziny 31 marca XD
1.Sylwia
2.Marco i Francesca
3.Marco <33333
4.Xabiani Lodo Mercedes
5.Marcesca ♥
6.Leonetta
7.Germangie
8.Naxi
9.Kocham konie jazde konno i wszystko co sie z nimi wiąże <333 A no i kocham Xabiego <3
1. Wiola
2. Federico and Francesca
3. Maaxi ;d
4. Mechi
5. Naaaaxi <3
6. eeee...
7. Pangie
8. Naxi
9. Nieważne ;d
1.Ania/Lilyanne
2.Tomas, Marco, Fran
3 Tomas/Marco/Diego
4.Flor/Mechi
5.Tomasetta/Marcesca
6.Tomasetta/Diegletta
7.Pablangie
8.Naxi <3
9. 18 - nastka niedługo, kocham seriale muzyczne takie jak Violetta czy Glee, kocham śpiewać, może kiedyś wstawię filmik z moim wyk., uwielbiam filmy sensacyjne jak i fantastykę np. HP,Capitan America ,Iron Man
Moje ulubione filmy to :Pamiętnik oraz Szkoła Uczuć
1. Wiktoria
2. Leon
3. Leon
4. Ruggero Pasquarelli, Mercedes Lambre
5. Leonara/Marcesca
6. Diegletta
7. Pangie
8. Naxi
9. Mam 13 lat. Mieszkam w Anglii. Lubie czytać, spiewac i pisać. Moja ulubiona piosenkarka to Selena Gomez.
1. Justyna
2. Angie ♥
3.Federico
4. Clara Alonso
5. Germangie :P
6. Leonetta
7. Germangie
8. Naxi!
9. Mam 13 lat i nie mam rodzeństwa. :D
Farciara. Zawsze chciałam być jedynaczką. Angie, Germangie, Clara Alonso. <3 Już cię lubię. :D
Ja też,witam w klubie jedynaczek :D Ale ja bym chciała mieć rodzeństwo,bo mi się trochę nudzi samej.
1. Swoje imię/pseudomin, którego używacie.
2. Ulubiona postać
3. Chłopak/mężczyzna z Violetty, który najbardziej wam się podoba/kochacie go xd
4. Ulubiony aktor/aktorka z Violetty
5. Ulubiona para
6. Jesteś za Leonettą czy Dieglettą?
7. Jesteś za Germangie czy Pangie?
8. Jesteś za Naxi czy Caxi?
9. Króciutko o sobie
1. Nje ma XD
2. Fran *-*
3. Marcoooo ♥
4. Mechi i Lodo :>
5. Marcesca, Fedemila i Naxi ^^
6. Dieletta!
7. Pangie ;3
8. Naxi!
9. Nieśmiała, zabawna, natrętna, uparta, niecierpliwa ^^ Interesuję się zespołem R5 i Laurą Marano ;] Dużo by pisać xD to najważniejsze ;d
1. Julia, MagdaJulka tu, na yt Magda Julka, na twitterze Julkeksik, na bloggerze Julia - Leonaxico.
2. Zawsze Ludmiła i Fran. ♥ Trochę dalej Marco, Fede i Naty. Trudno wybrać jedną.
3. Mój narzeczony Xabisiaczek - czuj się zaproszona na nasz ślub.
4. Moja Lodovica na zawsze. *-*
POR QUE VOY VIAJANDO EN EL UNIVERSO,
BUSCANDO LO QUE SE HA PERDIDO,
JURO Q LO HARE.
Aktor, mój narzeczony Xabiani.
5. W kolejności - Fedemila, Marcesca, Naxi (kiedyś byli pierwsi, ale spadło im się) oraz Pangie.
6. Zawsze Leonetta.
7. Zawsze Pangie.
8. Zawsze Naxi.
9. Julka, 12lat, stały siedziacz (XD) laptopowo-komputerowy, uwielbiam grać w simsy i robić tam domki, pisać opowiadania oraz oglądać kanał Magdaleny Marii Moniki z serią simową. No i montować filmiki do różnych par. ~J
1. Landrynka ( nwm czemu, ale w szkole moje przyjaciółki tak na mnie mówią)
2. Fran z dziewczyn, a z chłopaków Leona i Fede
3. Jak wcześniej wspomniałam Leon i Fede
4. Lodo i Jorge
5. Marcesca, Naxi, Fedemila i Leonetta
6. No oczywiście, że za Leonettą chociaż Viola mnie wkurza
7 Chyba za Pangie, bo German bawi się uczuciami Angie
8. Naxi forever
9. Kocham oglądać Violettę, gram także w siatkówkę i cenię sobie szczerość
1.Karaa
2.Angie <33 Francesce i Federico jeszcze lubię :3
3.Federico i Marco
4.Clara Alonso <3
5.Germangie,Fedemila,Marcesca,Naxi i Leómas ;D
6.Dieletta *-*
7.Germangie <3
8.Naxi *-*
9.Mam na imię Karolina,mam 15 lat,uwielbiam oglądać Violette i dopiero co założyłam konto na filmwebie,więc jestem nowa no ;)
Te same ulubione pary. Te same postaci. I Angie! <3. Już Cię lubię. ^^ Nowa? Witaj! :D
No przecież wiem. Wszystko jakkolwiek powiązane z Angie jest świetne. Widzisz, akurat trzy postaci, które wymieniłaś jako ulubione na moim avku. Przypadek? Nie sądzę. :D
A w ogóle, soy Asia. Lub po prostu Skai. :D
Albo właśnie przypadek albo przeznaczenie <3 XD Bo ja jestem pierwszy raz na forum Violetty,siostra mnie nakłoniła na wejście tu i założenie ogólnie konta na fw.
Miłomi Cię poznać.Aj em Karaa lub Anabell :D
Myślę, że nie będziesz żałować, fajnie sobie tu dyskutujemy o Violetcie. No i heloł, ANGIE. Już Cię kocham. :D Czuj się zaszczycona. (żartuję ;))
Najgorsze jest to, że przy nowym koncie będziesz miała dobowy limit wypowiedzi. :P
Przyjemność po mojej stronie. Oglądałaś odcinek? :D German w areszcie. Angie aresztowana. Awantura z Jade. Angie tłucze co się da. :D Z góry wiedz, że mam dzisiaj głupawkę. Pójdę napić się mleka.
Zapomniałabym, oglądasz Violkę w oryginale? Oglądałaś drugi sezon cały? Lub część? Wolisz masło czy margarynę?
Właśnie czytałam coś o tym w FAQ i mi chyba jeszcze 2 wypowiedzi zostały.
No jasne,że oglądałam.Trochę mnie zasmuciło,że Angie trafiła do aresztu prawie za nic i to jeszcze przez Jade ;-;A ta awantura mnie rozbawiła,teksty Jade typu"Nie rozmawiam z głupszymi od siebie " wymiatają xd No,czego się robi z miłości ... <3 XD No ok :D
Oglądam.Doszłam do połowy.Masło *-*
W takim razie pewnie trzeba będzie dokończyć rozmowę jutro. :D Chociaż w sumie możesz sobie drugie konto założyć. Nie, nie aresztują za to. xd
Prawie za nic. No tak. Za takie tam uderzenie funkcjonariusza policji, poparzenie go kawą, awantura na komisariacie, przytulanie więźnia. Przecież to jest nic! :D Zastanawiam się, czy Jade też aresztowali. No tak, tylko szkoda, że German jest takim idiotą i nie zauważa, że Angie go kocha. Chamstwo ze strony scenarzystów. Nasza cesarzowa nie powinna cierpieć!
Jade jest genialna. "Walnij głową w stół to dostaniesz punktów.", "Mówią po polinezjańsku". :D
Wybacz,że pisze dopiero teraz,ale wczoraj już iść musiałam,bo mi się laptop rozładował..
No dokładnie.A scenarzyści są niesprawiedliwi po prostu i za takie znęcanie się nad naszą kochaną Angusią powinni do więzienia trafić :D
A widziałaś dzisiejszy odcinek?Esmeralda mnie wkurzyła jeszcze bardziej niż zwykle;_;Nie mogę się doczekać aż German się dowie o tym jaka naprawdę jest i wykopie ją wreszcie ze swojego życia...
Oglądałam, oglądałam. Wychodzę z założenia - umrę jak nie obejrzę. ;)
Taa, esme i jej nieśmiertelna zielona bluzeczka. E, jak się dowie kim jest to i tak nic to nie zmieni. Angie wyjedzie i lipa. :(
No cóż. Cieszę się na razie z tego, co jest. Angie przy kolacji. :c Wywaliła się, jak uciekała rano z domu (czy co ona tam robiła). I poprawiała włoski przy rozmowie z Geremkiem. ^^
Właśnie coś słyszałam o tym,że Angie wyjedzie,a tak chciałam żeby byli z Germanem,a tu ... :( A Esmeralda kurde jakieś teksty z pamiętnika Marii gada.Przy ogólnie tej scenie nie wiedziałam czy mam płakać czy się śmiać.
Trzeba tej Esme coś zrobić,bo nie wytrzymiem normalnie ;-; xd Przez nią Angie cierpi i to widać,a kiedy ona cierpi to i ja też :C
Masakra. Jedyna nadzieja w trzecim sezonie, który rzekomo mają zacząć kręcić w kwietniu (czekają na Ramosa, który ma kontrakty :x). Oni muszą być razem! Zastanawiam się, że nie zdziwiło ich, że esme zna cytat z pamiętnika, który na jakiś czas zniknął i tajemniczo wrócił, przy czym esme ma dostęp do pokoju Violetty jakby nie patrzeć.
Ja też. :c
Ja się właśnie zdziwiłam,że oni tak jakby nie zwrócili uwagi na to,że Esmeralda ciągle jest w pokoju Violki(a w następnym odcinku ktoś ją chyba tam zobaczy,widziałam w zapowiedzi,ale już nie pamiętam kto xd).A Germangie to jest taka genialna para,te miny Germana,to jak się obydwoje stresują,kiedy są w kiedy są koło siebie i jeszcze ten pocałunek <3 Teraz to nie wiem co się z nimi porobiło,właśnie też liczę na ten trzeci sezon..
P.S Tak wiem jestem dziwna i dużo osób,ale mi to tak jakoś pasuje :D
Dziwne to jest.
Miny Germana są momentami... jakby był niedorozwinięty. Wkurza mnie teraz to, co się z Germangie dzieje. Jak on może nie widzieć, że ona go kocha? No ale skoro był w stanie uwierzyć, że Angie odeszła od stołu, bo się źle poczuła to się nie dziwię. Idiota. :P
Ale i tak ich kocham. <3
PS. Ja też, ale można się przyzwyczaić. ;D
Ja chce żeby Germangie było takie jak kiedyś :C Kocham ich i zawsze będę,ale niech to co się działo z nimi w pierwszym sezonie powróci:/ <3