Więc, na youtube było LatinoWebWideos i tam było wszystko o Violetta 2 i teraz tego nie ma czy ktoś wie co się stało ? ;)
CO?! PORAŻKA!
Ja ich dorwę kurde. Mówię o Disneyu. Ona raczzej ich promowała jeszcze bardziej. Żal mi ich!
Ja też uważam, że to głupie u alexis, bo ona nic złego nie robiła, tylko wrzucała wybrane sceny, ale dużo osób mogło zamiast na Disneyu oglądać na LatinoWebVideos odcinki, więc pewnie im się to nie spodobało, bo przez to oglądalność mogła spadać Violetty, np emitują powtórki to wtedy dużo osób ogląda to na ich kanale i wzrasta dochód, a tak to mogli sobie kiedy chcieli oglądać całe odcinki na youtube'ie.
To disney jest glupi duzo by zyskali tworzac sami cos na wzor np tvn player powciskali bu tam reklamy kase zarobili a fani mogliby ogladac odcinki kiedy tylko zechcą
Wiem, że Disney jest głupi. To by było nawet dobre jakby coś takiego zrobili, bo mielibyśmy dostęp do odcinków Violetty i chociaż zawsze mielibyśmy pewność, że gdzieś znajdziemy odcinek, bo niestety często tak jest, że masa stron, na których są, a filmiku i tak nie można obejrzeć.
Ale ma być w poniedziałek 61, Disney tak pisze na facebook'u jak się pytają o to jaki odcinek będzie w poniedziałek.
No w sumie.
Ej, Madzia wiesz coś na temat rzekomego pocałunku Mercedes i Facu? Tu jest zdjęcie:
https://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&docid=B rCeBcqgPu9t-M&tbnid=ST9cjsP7qb1-9M:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fleaespatubanub ica3.blogspot.com%2F2013_02_01_archive.html&ei=i1r-UdeZL4aNtQav34H4Cg&bvm=bv.501 65853,d.Yms&psig=AFQjCNGPSKREupQlKzXqbKXXHbxu2ZZf-Q&ust=1375710213535559
Według mnie to nie oni, ponieważ:
1. Musieli by coś powiedzieć na ten temat, jeżeli by pojawiło się coś takie w sieci
2. Ten gość mi nie pasuje
3. Na jednej stronie znalazlam, że to niby Pablo...
Przepraszam, że tak w tym temacie, ale ja zawsze piszę nie to co trzeba, więc Bce Pabho... Szukam już od kilkunastu minut i nic nie ma ;/
ja też gdzieś widziałam zdjecie pocałunku tych dwojga i wyglądało dość wiarygodnie, troche sie zdziwiłam ale cóż Mercedes juz nie jest z Pablo wiec możliwe
Mi właśnie nie wygląda... Coś mi nie pasuje, ale jeszcze nie wiem co. Jednak SARA NA TROPIE! Dowiem się prawdy tak, czy inaczej, prędzej czy później ^^ Nie przeczę, że to MOŻLIWE, bo mają mnóstwo zdjęć razem, czyli coś tam miedzy nimi jest, ale jakoś wątpię, czy któreś z nich wrzuciłoby takie zdjęcie, jeżeli obydwoje zaprzeczają (a przynajmniej nie komentują) plotki jakoby byli razem.
Wspólne robienie sobie zdjęć jeszcze o niczym nie świadczy.
Mi ten link od Ciebie nie chce wejść, ale wpisałam sobie ich nazwiska w grafice google, wyskakuje wtedy taki jeden pocałunek, ale chłopak na nim jakoś mi nie pasuje do Facundo, a dziewczyna do Mechi.
Dużo osób tak uważa przez to właśnie, że mają dużo wspólnych zdjęć, ale ostatnio widziałam, że Mechi często pojawia się na zdjęciach Xabianiego i nie sądzę, by to miało coś znaczyć. ;)
Ona w ogóle najwięcej zdjęć ma z Rodrigiem, czy jak mu tam.co grał Napo. Ludzie piszą bzdury i mnie to wkurza. Niech sobie będą z kim chcą, ale fani powinni się ogarnąć.
takie ploty wśród fanó rodzą się czesto, raz widziałam filmik z koncertu na któym Leon i Viola sie całują (normalne odgrywają role) a fanki pod tym piszczały ze szczęscia ze Tini i Jorge są razem
Chyba akurat każdy wie o tym, że Jorge jest ze Stephie. To się nazywa być wielką fanką, jak się o czymś takim nie wie. ;)
No oczywiście ;) Widzę, że z moją siostrą pisaliście. Już mnie wymieniacie ;c
ooo... to Julka była? Boże... Nie da się was rozróznić! Weźcie mi idźcie :D
Do Julki: Wybacz, ale jestem chwilowo roztrzęsiona po rozstaniu z Magdą, jednak nie zmienia to faktu, że łączy nas głęboka emocjonalna więź i prędko do siebie wrócimy! Nie łudź się więc... Mówię od razu, bo jestem taka fajna, że wszyscy się pchają, ale ja jestem miła i asertywna i mówię NIE. No :D
Magdaleno: Jakżebym śmiała cie wymieniać? :D Kiedy będzie rozdział? - trzeba było mi nie podawać strony bo teraz cię będę męczyć :D
Do obu: Jak wam się podobają moje urocze komentarze pod waszymi opowiadaniami? :D
Nie wiem co piszesz Julce pod jej opowiadaniem, ale mi się bardzo podobają i czuję, że niedługo długością pobiją mój rozdział ;)
A wiesz, taki mam cel :D Jak go odkryłaś? :O
Julce dopiero dwa komentarze walnęłam z czego tylko jeden był na miarę moich możliwosci ;D
A nie wiem. Tak jakoś znam się na nikczemnych planach ludzi. Wreszcie dałam Ci komentarz pod rozdziałem ;)
Widziałam. Mam jedno zastrzeżenie. Od kiedy jesteśmy małżeństwem? I czemu ty jesteś mężem?
Nie wiem. Tak wyszło, miało być takie zaskoczenie, byś się zastanawiała (ile wypiłam, że nie pamiętam ślubu) i takie inne. A że ja jestem mężem to oczywiste przecież.
Aaa, to spoko :) Przepraszam, że tak późno odpisuję, ale pisałam mega poruszający rozdział. Ta, jasne.
Właśnie, ile ja wtedy wypiłam?! :O
A nie wiem. Nie odpowiem Ci, bo jeszcze wykorzystasz tą informacje przy rozwodzie.
Gdzie? Co? Jak? Na który blog rozdział?
Nooo... <wyczuj mój uśmieszek> Dopiero jutro będę pisać coś o Violce. Kurde, pierwszy rok studiów jest głównie o nich :D O Naxi jest na 3, na 2 jest o Andresie, 3 jest też o Marcesce, co dalej nie pamietam, ale mam ładną rozpiskę ^^ Dobra, nie ładną :D
U mnie Andres pomyli salę przesłuchań i pójdzie na przesłuchania w uczelni artystycznej na plastykę i w końcu zdecyduje się, że zostanie malarzem.
A ty tak serio? :O Myślałam, że żartujesz. Andreess... Pozna dziewczynę, spędzi z nią noc i zostanie pierwszym ojcem w gromadce :)
Nie. Aż tak źle nie będzie. On będzie uczył chłopaków jak zdobyć dziewczynę. To znaczy będzie chciał ich czegoś uczyć, ale Leon mu zwróci uwagę, że nie ma dziewczyny, a się wymądrza. To niestety będzie jak już będą miesiąc na pierwszym roku studii, czyli za jakieś 4 miesiące.
Ja mówię,c o u mnie. Z tą dziewczyną ^^ Może pięcioraczki będą... Muszę to przemyśleć. Tak! I wtedy zerżnę pomysł od tej dziewczyny, będzie: Diego, Biego, Tiego, Miego i może Diegila :D
Tak, cudownie, po prostu wspaniale. U mnie ulubionym zajęciem Andresa i Federico to będzie podsłuchiwanie pokoju, który będą miały razem Francesca i Lara :D Ale jak mówiłam to za cztery miesiące, czyli nie wiem ile rozdziałów... Mam pomysł na to co ma się dzieć podczas studii, a na wakacje pustka.
Wakacje to dzikie impezy, szaleństwa i nie myślenie o niczym innym.
Andres będzie w pokoju z Fede? :O
Nie, chyba nie, ale Camila będzie często przychodziła do dziewczyn, a u mnie zrobię, że będzie mu się ona podobać. Co za szkoda, że nie dostanie się do tej szkoły i będzie chodzić na ekonomię. Aż mi jej się żal robi.
Zdradzam Ci pół fabuły XDD
nie gniewam się, zdradzaj dalej.
Mi też jej PRAWIE szkoda. A nie, jednak nie. Głupi babsztyl. Chociaż to nie u Ciebie pocałowała kumpla. Czekaj, u kogo to było? Tam Maxi latał za Naty. To nie u Ciebie, nie?
Żartuję, wiem, że u Ciebie ^^ W kazdym razie nieznośne dziewczynisko! Ekonomia, tak widzę w tym jej przyszłość. Czemu ja ją zrobiłam tą dobrą? Następne opoowiadanie będzie o beznadziejności Camili o ile takie napiszę =D
Mam zdradzać dalej? Ale nie wiem co teraz. Że Federico będzie zazdrosny o chłopaka, z którym Lara w ramach pracy domowej będzie śpiewać w duecie, a dowie się od Andresa, że dziewczyny ciągle o nim gadają i dlatego zacznie podsłuchiwać?
No nie, to chyba nie było u mnie. Nie pamiętam.
Ojejku, cóż za urocza rzecz :D Niech jeszcze dziewczyny się domyślą i gadają specjalnie bzdury, zeby chłopaków wkurzać ^^