PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Zniknęło ?

ocenił(a) serial na 10

Więc, na youtube było LatinoWebWideos i tam było wszystko o Violetta 2 i teraz tego nie ma czy ktoś wie co się stało ? ;)

MagdaJulka

jedno znalazłam tyle że tam były dwa, ale juz mniejsza z tym. W sumie ładna by z nich była para ale rownie dobrze to mogą byc fotoshopy ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

No ładna, by była, ale i tak zawsze jak widzę jakieś osoby, które grają w jakimś serialu razem i się schodzą to mnie skręca, bo takie związeczki zazwyczaj kończą się z końcem serialu.

MagdaJulka

To prawda a juz zwlaszcza jak graja pare a potem serio sa parą, takie najczestrze i bywa ze najkrotsze

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Takie związki są tylko do gazet, żeby było o nich głośno i by ich serial oglądano.

MagdaJulka

To tez, koniec promocji koniec zwiazku az chcialo by sie podac jakis wyjatek od reguly ale nic nie przychodzi mi do glowy akurat

ocenił(a) serial na 10
karolina199

No właśnie o to mi chodzi. Nienawidzę takich sztucznych związków typu ta dwójka ze Zmierzchu i ta Nina i Ian z Pamiętników Wampirów. W samej Violetcie był Pablo i Mercedes.

MagdaJulka

Tak ze zmierzchem to juz wgl nie moglam wytrzymac. Byl moment ze myslalam ze otworze lodowke i mi Pattison wyskoczy. ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Wyskoczy z lodówki? Czemu? Bałabym się zajrzeć i miałabym codziennie koszmary jakbym tak myślała. Zaszpanuje, że urodził się tego samego dnia co ja tylko kilka lat wcześniej, więc może będę wielką aktorką i zagram wampira.

Julka: A ja się urodziłam się tego samego dnia co Jorge, tyle że dziesięć lat później. Może za dziesięć lat to ja będę zachwycać swoim głosem.

MagdaJulka

Bo zmierzch byl wtedy wszedzie ;p uwierz ze sie balam xd

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Wiem, każda dziewczyna ode mnie z klasy piszczała na myśl o "Boskim Robercie"

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Sara: Julka, na pewno :) Wierz w siebie a za kilka lat zagrasz młodszą siostrę Horhe :D:D:D
Magdo: Nie graj wampirów, one sa passe, lepiej wciel się w wilkołaka ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie mogę. Niestety 13 maja urodził się wampir, więc ja też muszę się nim stać.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

NIC NIE MUSISZ! Nie dawaj ludziom wmawiać ci takich bzdur! Odkryj siebie, blebleble, nie mam już siły.

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Na co nie masz siły? Musisz żyć! <dramatyczna muzyka> Zrób to dla nas i dla naszego dziecka.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

To ci się udało. Ale ja nie jestem w ciąży! CZY TY COŚ SUGERUJESZ bezczelny chamie?! :O <odbiega z płaczem>

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie rób tego! Chyba, że... To nie moje dziecko! Zostań! Ja bez Ciebie nie żyje!

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

To nie Twoje dziecko, bo DZIECKA NIE MA, a ty sugerujesz, że jestem gruuba! Jesteś ookrutny!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie jesteś gruba, tylko mnie zdradzasz! Jak możesz! <płacze> A ja Ciebie kocham.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

o co ci chodzi? Ja CIEBIE zdradzam? Skoro takie ideologie wysuwasz to pewnie masz coś na sumieniu!
Ja Ciebie też kocham! I co z tego mam? Tylko ból, płacz i rozgoryczenie...
No i żarcie lodów ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tylko tyle masz? A moje cudowne oczy? Nie myślisz o tym? A nasze dziecko?

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

O co ci chodzi z tym dzieckiem? Ile ono ma niby lat/ miesięcy czy czego tak? Chyba za długo byłam nachlana...

ocenił(a) serial na 10
KeThA

24! Studia kończyło, a ty nie raczyłaś mu pogratulować.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

O, a to dziewczyna czy chłopiec? Wgl. w jaki sposób moje dziecko jest starsze ode mnie?KTÓRY MAMY ROK?!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Nie wiem. Nie liczę lat.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Aaa, to też możliwe. Nie ważne, mam dziecko nie określonej płci starsze ode mnie, ale najważniejsze, że z TOBĄ!

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No właśnie. Widzisz. Umiesz dostrzegać dobre strony sytuacji.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

no ba, a wątpiłaś w to?

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Tak, wątpiłam. Zajebisty avatar XDD

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Wiem, Ale Xabuś wyglądał trochę dziwnie to zmieniłam. Chociaż... Może jeszcze wrócę za chwilę do niego ^^Tyle, że ja bd miała twego kochasia, a ty mojego na avkach ^^

ocenił(a) serial na 10
KeThA

No niestety. Widzę, że jednak wróciłaś do tego zdjęcia XD

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Za bardzo mnie ciągnęło do siebie, przykro mi ;D Musiałam ^^ Następny będzie Rudzio z gołą klatą :D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Hahahahah, a może Tomas?

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Tsa, on ma klatę niczym León

ocenił(a) serial na 10
KeThA

A jaką ma Leon?
Boska mina Xabianiego.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Leon nie ma klaty ^^ Nie widziałaś pojedynku w basenie? Coś tam robili, bez koszulek. ;D

ocenił(a) serial na 10
KeThA

Widziałam pojedynek w basenie, ale nie zwróciłam uwagę na klatę Jorge, bo jak widać nie było na co patrzeć.

ocenił(a) serial na 3
MagdaJulka

Coś jak Paplo i Merc, on odszedł z serialu - end of love storyyy!

niewidzialna_3

W piątek 21 czerwca wydał ostatni rozdział pierwszej części Violetta 2 "All Re-start", i tak jak stało się w zeszłym roku Violetta seria będzie podzielony na 2 części 40 rozdziałów każdy. Tak więc wszyscy ci, którzy czekają na nowy rozdział 41 Violetta 2 muszą poczekać kilka miesięcy, aż wrócą Violetta, Leon, Diego i innych znaków.

Druga część Violetta 2, tj. z rozdziału 41, widzimy, że w końcu się głos Violetty (co wydaje się powoli utracone), a także plan, że Jade musiał ponownie podbić niemiecki wydaje się jeśli zamówienie przychodzi?. Ze swojej strony Franchesca ma osobiste powody, by wrócić do swojego kraju Włochy, czyniąc swoje relacje z Marco oraz ewentualnie także ukończył marzenie o aktorstwo, taniec i śpiew z przyjaciółmi w OnBeat Studio.

natkaheh

myślałam ze te nowe odcinki drugiego sezonu maja byc od 15 sierpnia czy cos kolo tego

ocenił(a) serial na 3
natkaheh

proszę o źródło, bo chcę to po ludzku przeczytać a nie z translatora :D

natkaheh

to to tlumaczyłaś prawda? drugi akapit? :>

El dia viernes 21 de junio se emitio el capitulo final de la primer parte de Violetta 2 “Todo Vuelve a Comenzar”, y al igual que sucedio el año pasado la serie de Violetta sera divida en 2 partes de 40 capitulos cada una. Asi que todos aquellos que estan esperando el nuevo capitulo 41 de Violetta 2 deberan esperan unos meses hasta que regresen Violetta, Leon, Diego y los demas personajes.

La segunda parte de Violetta 2, es decir, a partir del capitulo 41 veremos que sucedera finalmente con la voz de Violetta (que parece que poco a poco la esta perdiendo), ademas el plan que tenia Jade para volver a conquistar a German pareciera que llega a si fin?. Por su lado Franchesca tiene razones personales para volver a su país Italia, haciendo que su relacion con Marco posiblemente terminada como asi tambien su sueño de actuar, bailar y cantar junto a sus amigos del Studio OnBeat.

Como veran en el capitulo 41 de Violetta 2 comenzaran a pasar distintas cosas que cambiara el rumbo de Violetta y sus amigos.

¿Que te gustaria que pase en la segunda parte de Violetta 2?

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Gracias amiga :) Tylko kto to napisał? Chociaż w sumie od czerwca do sierpnia,c zy tam początku września jest kilka miesięcy :D

KeThA

ale im wczesniej tym lepiej zwłaszcza, że przerwali w takim momencie ! ;p

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Noo, oni chcą mnie chyba wykończyć!

KeThA

mnie tez, dostaje obsesji xd
nie no moze przesada ale przeszukuje cały internet zeby sie dowiedziec czegokolwiek o tym co sie moze zdarzyc

ocenił(a) serial na 3
karolina199

No właśnie, a na necie cisza... Nic ni ma. :( To takie bolesne.
Ja chyba się uzależniłam.. To ci R.XiF tak na mnie działają. Ja na serio mam obsesję ^^

KeThA

dokładnie, chce juz wiedziec co z nimi bedzie w serialu, chce juz i znow ich zobaczyc w nowych odcinkach :D a tu taka cisza, zawsze cos bylo jakies domysly przecieki z dalszych odcinków a tu nic
ja jak ogładam filmiki z nimi to az mi sie w brzuchu przewraca ;pp

ocenił(a) serial na 3
karolina199

http://prasemprevioletta.blogspot.com/2013/04/nova-foto-de-ruggero-pasquarelli.h tml

Patrz na 2 zdjęcie! Nie wytrzymam :D Jaka duma na twarzy jeszcze!

KeThA

Uuu jaki outficik xd ma z czego byc dumny ;p tym bardziej ze pod bluzeczką taki kaloryfer *.*

ocenił(a) serial na 3
karolina199

Nononono, wiem :D