PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Zniknęło ?

ocenił(a) serial na 10

Więc, na youtube było LatinoWebWideos i tam było wszystko o Violetta 2 i teraz tego nie ma czy ktoś wie co się stało ? ;)

MagdaJulka

Fede jako glowny bohater bardzo mi sie podoba, ale tak napalona wersja (zeby od razu gwalt xd) chyba mnie troche przeraza ;pp

ocenił(a) serial na 10
karolina199

To jest bardzo możliwe na opowiadaniach o Violetcie, aczkolwiek u mnie tego nie zrobię.
Fede, Fede, kocham Fede. No i nie jest główną postacią, ale z chłopaków to tam chyba go Maxiego i Leona sporo, i tak mi się wydaje, że z chłopaków go najwięcej jest.

MagdaJulka

Fede jest taki slodki ;D (dlatego taka napalona wersje zostawmy dla Tomasa ;pp)

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Dla Tomasa. Ależ oczywiście. Tyle, że nikogo nie będzie gwałcił. Jestem człowiekiem, który twierdzi, że da się napisać opowiadanie bez gwałtu

MagdaJulka

To nalezysz do waskiej grupy ludzi ;p zreszta Tomas nie musi nikogo gwalcic same mu sie nawijają ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

No właśnie też tak uważam, ale w sporu opowiadaniach gwałci, wychodzi z więzienia, porywa, wychodzi z więzienia za dobre sprawowanie i tak w kółko.

MagdaJulka

Czytajac niektore opowiadania to mam wrazenie ze autorki odczuwaja jakies dziwne nie zaspokojone potrzeby ;o

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Np. by pójść do faceta do domu w nocy i później następnego dnia narzekać, że Cię zgwałcił. Brakuje mi tylko seksu grupowego na tych opowiadaniach, ale może lepiej nie podpowiadam, bo się zaraz jakiś pojawi.

MagdaJulka

Tak, motyw zalania sie w trupa i wylądowania w lozku ( oczywiscie pozniejsze zdziwienie jak do tego doszlo) tez sie czasem przewinie

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Słyszałam od koleżanki, ale sama nie czytałam, że na jakimś blogu Tomas kupił sobie psa i chciał mu się oświadczyć, ale on zwiał.

MagdaJulka

Nie takie blogi to juz musza byc pisane dla jaj, nie chce mi sie wierzyc ze jest innaczej

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Też tak myślę, ale jak koleżanka będzie na gg to muszę zdobyć od niej linka do tego :D

MagdaJulka

Tak podrzuc jak nedziesz miala ;p to moze byc hit

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Też tak myślę. Skoro Tomas był z psem to co tam jeszcze musiało się dziać.

MagdaJulka

Co musialo doprowadzic go do takiej desperacji? Czyzby znudzil sie juz podbijaniem niewiescich serc ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Chyba tak. Znasz link do jakiegoś dobrego bloga o Violetcie, bo już chyba nic mnie nie zaskoczy. Żadne gwałty, porwania, z rozdziału na rozdział Diego ma nowego brata bliźniaka?

MagdaJulka

Wlasnie dawno nic dobrego nie czytalam, za to takie historie sie mnoza coraz bardziej. O tym z blizniakami Diego juz gdzies slyszalam xd

ocenił(a) serial na 10
karolina199

No jasne, że słyszałaś. Z Sarą o tym pisałyśmy w którymś temacie. Diego, Biego, Miego, Tiego.

MagdaJulka

Tak tak Diego, Biego, Srego, rozumiem ze wszyscy zakochani w Violi? ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Niee.. W Francesce. Diego był chłopakiem Fran, Biego uratował ją przed potrąceniem przez samochód, Miego ją prześladował, a Tiego czyta książki.

MagdaJulka

O najbardziej lubie tego ostatniego xd olewa system xd

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Skąd wiesz? Może to są książki o Francesce tylko nam tego nie powiedziano?

MagdaJulka

Moze to adoptowany blizniak (tak wszystko jest mozliwe) i dlatego nie podziela gustu z bracmi ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Bardzo prawdopodobne, ale ja myślę, że to tylko taka zmyłka i niedługo on zgwałci Fran.

MagdaJulka

Predzej czy pozniej ktorys z nich musi ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Nie, niestety na koniec pierwszej części okazało się, że to wszystko to był tylko sen Violetty jak spała, gdy ją Lara porwała.

MagdaJulka

A zmusil ją do tego Leon bo sam chcial zgwalcic Violette

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Jestem tego stuprocentowo pewna. Leon to tam jak z Violą zerwał to postanowił Fran poderwać, zdradzić ją z Camilą, a Camile z Naty.

MagdaJulka

Ale nie wiedzial ze to Fran zdradzi go pierwsza z Adressem ktory tym samym zdradzi Naty, dlatego Naty w koncu zrobi TO z Leonem

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Było trochę inaczej, ale to jest bardzo prawdopodobne.
W ogóle wyobrażam sobie ludzi w prawdziwym życiu tak gadających.
"Ach, jak było cudownie. Zrobiliśmy TO."

MagdaJulka

Ahaha xd takie wymiany doswiadczenia i w koncu dojscie do wniosku ze kazdy spal z kazdym ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Tak, tak. Sama, gdyby mi się nudziło to bym zrobiła opowiadanie, że każdy sypia z każdym.

MagdaJulka

To i tak by chyba nie przebilo sypiania z psem xd czy tam slubu z nim ;p

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Dlaczego? Seks grupowy? Seks z roślinką? Przespanie się z kimś w rowie? Tyle jest możliwości, że aż głowa pęka. Tomas i Leon zabiją Violettę, by być wreszcie razem.

MagdaJulka

Co do zabicia, az sam nasuwa sie watek z nekrofilia

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Wiem, mi też to wpadło do głowy, ale to zostawmy Germanowi.

MagdaJulka

Niby sie juz Angie pocieszyl a nie wiadomo co po nocach wyprawia

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Maria jest miłością jego życia i będzie z nią mimo trup.

MagdaJulka

Przysiegal do smierci, kocha i po niej

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Kocha? W jakim sensie?

MagdaJulka

I to dwuznacznosc pozostawie bez komentarza ;ppp

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Dobra, to trzeba wymyślić jakiś trójkącik np. Maxi, Camila i Naty.

MagdaJulka

Tak, genialne ;D

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Dobra, dajesz - trzeba wymyślić więcej takich pomysłów, to później się zrobi takie wielki opowiadanie!

MagdaJulka

No nie wiem moze Maxi nie mogac wybrac miedzy Naty i Cami, zostaje kobieta i rozkochuje w sobie nieswiadomego Tomasa

ocenił(a) serial na 10
karolina199

A później, gdy dowiaduje się, że Tomas go zdradził z kotem postanawia zgwałcić Violettę, co nagrywa i wrzuca do internetu Ludmiła, którą w zamian przeleci Naty.

MagdaJulka

Jednak Ludmi chcialaby przeleciec Cami, dlatego Naty sie za nia przebiera, niestety w drodze do Ludmi gwalci ją kot Cami

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Camila pod wrażeniem swojej boskiej urody także gwałci Naty, co zauważa Marco i postanawia dołączyć się do zabawy. Wszystko to zauważa Beto, ale postanawia ich nie ukarać, tylko dołączyć się do szczęśliwej grupki.

MagdaJulka

Po drodze zauwazaja to wracajacy z innej orgii Fede i Olga wola nie tracic czasu i rzucaja sie w ten wir milosci

ocenił(a) serial na 10
karolina199

Tak, tak! A za chwilę przyjdzie Fran z transparentem, ponieważ jedyna w tej grupie jest feministką i będzie uważać to co robią za znęcanie się nad kobietami.