Więc, na youtube było LatinoWebWideos i tam było wszystko o Violetta 2 i teraz tego nie ma czy ktoś wie co się stało ? ;)
Fede jako glowny bohater bardzo mi sie podoba, ale tak napalona wersja (zeby od razu gwalt xd) chyba mnie troche przeraza ;pp
To jest bardzo możliwe na opowiadaniach o Violetcie, aczkolwiek u mnie tego nie zrobię.
Fede, Fede, kocham Fede. No i nie jest główną postacią, ale z chłopaków to tam chyba go Maxiego i Leona sporo, i tak mi się wydaje, że z chłopaków go najwięcej jest.
Dla Tomasa. Ależ oczywiście. Tyle, że nikogo nie będzie gwałcił. Jestem człowiekiem, który twierdzi, że da się napisać opowiadanie bez gwałtu
No właśnie też tak uważam, ale w sporu opowiadaniach gwałci, wychodzi z więzienia, porywa, wychodzi z więzienia za dobre sprawowanie i tak w kółko.
Czytajac niektore opowiadania to mam wrazenie ze autorki odczuwaja jakies dziwne nie zaspokojone potrzeby ;o
Np. by pójść do faceta do domu w nocy i później następnego dnia narzekać, że Cię zgwałcił. Brakuje mi tylko seksu grupowego na tych opowiadaniach, ale może lepiej nie podpowiadam, bo się zaraz jakiś pojawi.
Tak, motyw zalania sie w trupa i wylądowania w lozku ( oczywiscie pozniejsze zdziwienie jak do tego doszlo) tez sie czasem przewinie
Słyszałam od koleżanki, ale sama nie czytałam, że na jakimś blogu Tomas kupił sobie psa i chciał mu się oświadczyć, ale on zwiał.
Też tak myślę, ale jak koleżanka będzie na gg to muszę zdobyć od niej linka do tego :D
Co musialo doprowadzic go do takiej desperacji? Czyzby znudzil sie juz podbijaniem niewiescich serc ;p
Chyba tak. Znasz link do jakiegoś dobrego bloga o Violetcie, bo już chyba nic mnie nie zaskoczy. Żadne gwałty, porwania, z rozdziału na rozdział Diego ma nowego brata bliźniaka?
Wlasnie dawno nic dobrego nie czytalam, za to takie historie sie mnoza coraz bardziej. O tym z blizniakami Diego juz gdzies slyszalam xd
No jasne, że słyszałaś. Z Sarą o tym pisałyśmy w którymś temacie. Diego, Biego, Miego, Tiego.
Niee.. W Francesce. Diego był chłopakiem Fran, Biego uratował ją przed potrąceniem przez samochód, Miego ją prześladował, a Tiego czyta książki.
Bardzo prawdopodobne, ale ja myślę, że to tylko taka zmyłka i niedługo on zgwałci Fran.
Nie, niestety na koniec pierwszej części okazało się, że to wszystko to był tylko sen Violetty jak spała, gdy ją Lara porwała.
Jestem tego stuprocentowo pewna. Leon to tam jak z Violą zerwał to postanowił Fran poderwać, zdradzić ją z Camilą, a Camile z Naty.
Ale nie wiedzial ze to Fran zdradzi go pierwsza z Adressem ktory tym samym zdradzi Naty, dlatego Naty w koncu zrobi TO z Leonem
Było trochę inaczej, ale to jest bardzo prawdopodobne.
W ogóle wyobrażam sobie ludzi w prawdziwym życiu tak gadających.
"Ach, jak było cudownie. Zrobiliśmy TO."
Tak, tak. Sama, gdyby mi się nudziło to bym zrobiła opowiadanie, że każdy sypia z każdym.
Dlaczego? Seks grupowy? Seks z roślinką? Przespanie się z kimś w rowie? Tyle jest możliwości, że aż głowa pęka. Tomas i Leon zabiją Violettę, by być wreszcie razem.
Dobra, dajesz - trzeba wymyślić więcej takich pomysłów, to później się zrobi takie wielki opowiadanie!
No nie wiem moze Maxi nie mogac wybrac miedzy Naty i Cami, zostaje kobieta i rozkochuje w sobie nieswiadomego Tomasa
A później, gdy dowiaduje się, że Tomas go zdradził z kotem postanawia zgwałcić Violettę, co nagrywa i wrzuca do internetu Ludmiła, którą w zamian przeleci Naty.
Jednak Ludmi chcialaby przeleciec Cami, dlatego Naty sie za nia przebiera, niestety w drodze do Ludmi gwalci ją kot Cami
Camila pod wrażeniem swojej boskiej urody także gwałci Naty, co zauważa Marco i postanawia dołączyć się do zabawy. Wszystko to zauważa Beto, ale postanawia ich nie ukarać, tylko dołączyć się do szczęśliwej grupki.
Po drodze zauwazaja to wracajacy z innej orgii Fede i Olga wola nie tracic czasu i rzucaja sie w ten wir milosci