Więc, na youtube było LatinoWebWideos i tam było wszystko o Violetta 2 i teraz tego nie ma czy ktoś wie co się stało ? ;)
Niestety zabije ją spadajacy but Olgi z ukryta pod obcasem dzialka heroiny, ktory zdjela w pospiechu zeby zalapac sie na najlepsze towary w dzikiej orgii na srodku ulicy przed domem Violetty, w ktorym to Ramallo zajadajac popcorn spokojnie przyglada sie calej scenie
francesca jednak przeżyła ten atak, a po narkotyku postanowiła, że zabawi się z Lisandro i Germanem.
angie jest zazdrosna o germana wiec zakopuje go zywcem, pare dni pozniej znajduje go Jade i probuje ozywic, w tym czasie Violetta rodzi wilkolaka, ktory wytropil cialo zmarlego ojca Jade trafia do wiezienia, jednak wychodzi za dobre zachowanie. ( czytaj noc w lozku komisarza) Jade pragnie znalesc prawdziwego zabojce. Dobra ja na dzis koncze oczy juz same mi sie zamykaja ;p
No, no, idź spać. Już i tak większość tego tematu to jakaś nasza rozmowa o niczym - ja takie lubię.
Jade po drodze natrafia na swojego ojca, w którym odkrywa, że jest prawdziwie zakochana. Spędza z nim noc, a następnego dnia budzi się bez niego, ale za to z mdłościami i okazuje się być w ciąży, jednak nie jest pewna czy to dziecko jej ojca czy trupa Germana.