Więc, na youtube było LatinoWebWideos i tam było wszystko o Violetta 2 i teraz tego nie ma czy ktoś wie co się stało ? ;)
Bo Rugg chociaz dodaje takie fotki ze mozna poogladac i popodziwiac ;p nie to co Xabi widac ze jest dobrze zbudowany bo na rekach ma takie miesnie *.* ale jego brzucha tak w pelnej okazalosci chyba jeszcze nie widzialam ;p
Nie nooo... Pokazał kaloryferek ^^ Nie cały, bo miał koszulę, ale rozpiętą i było widać, co trzeba. Bosz, jak to brzmi w ogóle... I co ja piszę. Co ja robię... Co się ze mną dzieje?! :O
No to tak, ale tak zeby bez koszuli to nie widzialam xd spoko ja zaczelam ten temat, pozno jest ma prawo mi bic do glowy ;pp
Tak ale wraz z przyjsciem nocy sie nasila xd przynajmniej u mnie ;p kaloryferow na brzuchu mi sie zachcialo a co xd
No ba, a kto by nie chciał? Jak było pytanie, który chłopak jest najlepiej zbudowany w Violetcie to wszyscy że Horhe, a on przeca najbardzoej chuderlawe ma rączki z nich wszystkich! Klateczki zero, kaloryferka ni widu ni słychu :D
Najlepiej wedlug mnie chyba Rugg a Xabi zaraz po nim, bo po Jorge tez by sie mozna spodziewac a tam kiepsko, jest taka fotka wszyscy koszulki bez rekawow X. i R. taka rzezba na ramionach a Jorge slabo ;p
No wiimmm, albo pojedynki Horhe kontra Paplo i tam byli bez koszulek. Słabiuutko! Moja trójeczka za to ładnie wszyscy, trzymają formę :P I jest co podziwiać. Ach, takich trzech wziąć gdzieś nad morze <3
O tak mi by nawet tylko dwoch wystarczylo ;p jedyny problem to sie przy nich rozebrac na tej plazy do stroju przypomniala mi sie az scena z "kocha, lubi, szanuje" z Emma Stone i rayanem Goslingiem ;p
Cio, ja loffciam Facusia ^^ Sorry, to to opowiadanie. Powiem ci tak, jakbym miała z nimi na plażę jechać to rok wcześniej chyba bym musiała zacząć na siłownię chodzić ^^
No dokladnie, zeby sobie obciachu nie narobic xd haha opowiadanie miazdzy xd autorka juz pewnie dawno zafundowala by wam TO na plazy gdybyscie byli bohaterami jej powiesci xd
Z trzema na raz? Nie chcesz dołączyć? Matko, już sama nie wiem, co w mym łbie siedzi :D
Nie chcę wiedzieć, na prawdę... Tyle rozkoszy, tyle rozdziałów do przeczytania ^^
O kurczaczki, a ja tak koffałam ten muj krutki co prawda, ale ciekafy słowniczek. A on kylamie!
No tyle sie mozna nauczyc! Np po alkoholu kreci sie w glowie, jakies swinki lataja no nie wiadomo co sie dzieje xd
Oj nie chcesz xd te alkoholowe wizje bohaterow zapewne lepsze niz po LSD xd szalone zycie nastolatkow i takie tam ;d
NIE! Najpierw chcę komuś wyjęczeć przez telefon że jestem ostatnia która TEGO nie robiła. Tak btw. jedno opowiadanie a rozrywka na cały wieczór :D
Tyle wrażeń Wam przyniosło to opowiadanie Chyba muszę je w końcu przeczytać ;)
mnie to bawilo, ale mysle ze tylko za pierwszym razem :p
ale zastanawia mnie wciąż czy autorka robi sobie jaja czy naprawde jest dumna z tego opowiadania xd
Mnie bardziej zastanawia, czy ludzie którzy to komentują piszą na serio, czy robią sobie jaja...
Ludzie, którzy to komentują chcą być mili, a niektórzy z nich to poznaje nicki, że zawsze takie opowiadania czytają.
To jest zabawne, ale mnie to znudziło, bo nie robili tam nic więcej niż TO, wyznawanie sobie miłości i że ktoś komuś chce odebrać dziewczynę.
TO było chyba głównym wątkiem opowiadania, mnie zastanawia jeszcze (i aż kusiło żeby zapytać w komentarzu) czy autorka historie i pomysły czerpie z autopsji xD
Być może. Możesz nadal zapytać. Nie jestem tylko pewna czy mONdra osoba zrozÓmie o co Ci chodzi, ale próbÓj. Ja jednak postanowiłam dać jej drugą szansę i przeczytałam do końca.
UWAGA!
Ludmiła ledwo zerwała z Samuelem, bo ją zdradził, a już stwierdziła, że podoba jej się Andres i z nim spędziła upojną noc lub jak nazywa to autorka opowiadania - zrobiła TO.
Aż mnie korci, by na swoim opowiadaniu napisać "Mam ochotę pobzykać" lub poruchać. Takie jakieś oderwanie od tych blogów "Zrobiliśmy TO".
bo oni w tym jej opowiadaniu kopulują jak stado królików zamknięte w jednej klatce :o dzis Adreas jutro juz nowa kolejka ;p
rzeczywiscie kuszacy pomysł :P
Jeszcze by mnie nazwały bezbożnicą i spaliły na stosie za używanie zakazanych słów, które nie powinny pojawiać się w opowiadaniach o Violetcie, aczkolwiek fajnie by było jakby Tomas sobie postanowił wrócić do Argentyny, bo ma ochotę poruchać, a w Hiszpanii żadnej się nie podoba, a w Argentynie za nim tłumy latały (Violetta, Francesca, Ludmila, według moich i Sary dawnych spostrzeżeń również Leon).
hahah xD Leon? kto się czubi ten sie lubi, reszta w sumie niektóre spojrzenia które rzucał Tomasowi mogły byc dwuznaczne :P
tak Tomas porucha i znow do Hiszpanii odpocząć od niekończących sie w Argentynie orgii
Tak, przecież to od razu widać, że Tomas to taki playboy i może mieć każdą na swoje potrzeby, a jak jakaś by w ciąże zaszła to myk do Hiszpanii i mnie nie znacie.
Hyc przez ocean,wraca do domu zmienia imie nazwisko nowy czlowiek, zreszta w Hiszpani tez zawyje do gitary tlum dookola wszystkie chetne ;p
Niestety nie. Myślisz, że dlaczego nie chciał wracać do Hiszpanii? Bo Violetta? Daj spokój, taki ogier to dla jednej dziewczyny się nie poświęca, tylko dla całego swojego haremu (miał tylko trzyosobowy, ale wiesz... Dopiero zaczynał).
Trzy osoby jawnie a ilu ukrytych adoratorow ;p moze w Hiszpani jego urok nie dziala bo naprawde zmienia tożsamosc i imie a on tylko jako Tomas jest taki boski
Być może. Nigdy się nie dowiemy, jakie sekrety skrywa Tomas Heredia i gdzie jest ten jego ukryty sposób, że tak wpływa na kobiety.
Tak z innej beczki (o kurczaki, zmieniam się w dziewczynę z tamtego bloga) - Masz jakiegoś bloga o Violetcie?
Mi sie bardzi podobalo "o w morde". Nie, nie mam bloga, a teraz pod wplywem tego bloga lepiej zebym narazie nie pisala (jeszcze zainspiruje sie tą tworczością) . Mogli tez wyslac Tomasa do Hiszpani, no wszystkie kobiety z obsady domagaly sie pikantnych scen?? (Chyba juz ze mna źle xD)
Bardzo prawdopodobne to z tym Tomasem, sama nie wiem, czy ustałabym na nogach przy takim cudzie jaki jest rzadko jest widywany.
No właśnie, ja też się obawiam, co ja teraz mogę napisać u siebie w rozdziale po przeczytaniu tego opowiadania. Zaraz się okaże, że u mnie będzie napalony Federico (bo wszędzie jest Leon, a u mnie głównym chłopakiem jest Fede).