No cóż, jest to kiepski serialik dla kiepskich ludzi. Wyjątkowo denny, choć od czasu do czasu zdaża się usłyszeć jakiś śmieszny tekścik. Postacie i fabuła - przewidywalne do bólu. A no i jeszcze słynny Czesio, którym wszyscy się tak bez powodu zachwycją. No bo czym się tu podniecać? Tym, że powie "Dzień dobry"? Czy to jest aż tak zabawne? Czy jego buracki głos? Wytłumaczy mi ktoś? Bo jeśli to jest śmieszne to wspóczuję... ociężałości umysłowej. Ogółem to prymityw, dno i porosty. Fakt, mówiąc o "Strasznym Filmie" też można stwierdzić, że jest prymitywny, ale przynajmniej ma klasę i trzyma poziom (z wyjątkiem 4 części). Póki co, "Włatca móch" dobry jest raczej dla uczniów nędznych gimnazjów, tzw. "trudnej młodzieży" i szaraków pozbawionych własnych poglądów.
"I kto to mówi? A ty co żeś takiego sensownego napisał? Oprócz pieprzenia głupot i pustego śmiechu, wynikającego z własnego nieokreślonego samozachwytu, to nic tu żeś nie wniósł."
Co?, może obrażanie ludzi jest sensowne? Właśnie, obrażanie ludzi to jest wynik tego, że niema się nic na swoją obronę...udowodniłeś to wiesz?
"Ty... ;-))"
Tam była mowa o dwóch osobach, a nie trzech. O lol.
"Cwelem to jest twój stary, ale przygotuj się, bo niedługo przejmiesz po nim schedę i niebawem ty będziesz zabawiać jego kolegów z więziennej pryczy ;-)). Dla mnie zawsze będziesz pieskiem sabą :), także trzym się pieseczku, mam nadzieję, że coś jeszcze tu odszczekniesz. Trzymam za ciebie kciuki, nie zawiedź mnie i zaszczekaj coś jeszcze.
Liczę na ciebie ;-))."
Jeśli już tak bardzo niemogłeś wytrzymać, i poruszyłeś temat starych, to zapewne, treść tego tematu czyli Dziadostwo, to chyba aluzja do twojego. Chyba za dużo oglądasz amerykańskich filmów, trzeba mieć dystans do umieszczonych na forum tekstów, ty chyba niemasz. A ty zostaniesz dla mnie zawsze zbzikowanym Sidim bez dystansu.
A twoje teksty w stylu "...coś jeszcze tu odszczekniesz..." są odzwierciedleniem twojej "forumowej" głupoty.
Sajonara, chłopcze malinowy.
Seba taaaa.Sora ale twoja ksywa kojarzy się z psem uwiązanym do budy.Pytasz sie kto jest głupszy?Nie uważam sie za jakiegoś tam inteligenta,ale też nie jestem na tak niskim poziomie żeby zachwycać sie wlatcami moch,czasem wydaje mi sie że scenariusz do tego pisał 8 latek z zespołem downa.Wybaczcie ale wezcie spójrzcie na fabułę zupełnie bez sensu ,żałosny humor,denne dialogi,uposledzone postacie i te literówki czeko oni uczą dzieci(są najczestrzymi odbiorcami tego nędznego shitu).
Sorry Codyweed, ale twoja ksywka kojarzy mi się z ciotą ;/, całkowita powaga, tylko się nie obraź ok.?
"Seba taaaa.Sora ale twoja ksywa kojarzy się z psem uwiązanym do budy.Pytasz sie kto jest głupszy?Nie uważam sie za jakiegoś tam inteligenta,ale też nie jestem na tak niskim poziomie żeby zachwycać sie wlatcami moch,czasem wydaje mi sie że scenariusz do tego pisał 8 latek z zespołem downa.Wybaczcie ale wezcie spójrzcie na fabułę zupełnie bez sensu ,żałosny humor,denne dialogi,uposledzone postacie i te literówki czeko oni uczą dzieci(są najczestrzymi odbiorcami tego nędznego shitu)."
A na jakim trzebz być poziomie żeby oglądać "Nianię"? Przecież ci scenarzyści którzy piszą scenariusz do "Niani", to właśnie też oni piszą od niedawna scenariusze do Włatców Móch. Fabułę bez sensu, to ma "Moda na sukces" i "M jak miłość", każdy lubi inny humor, i każdy serial ma swoje postacie z charakterami, może się wydawać że są upośledzeni, ale to ich własne charaktery.
"Co?, może obrażanie ludzi jest sensowne? Właśnie, obrażanie ludzi to jest wynik tego, że niema się nic na swoją obronę...udowodniłeś to wiesz?"
Albo ku*wa jesteś większym tumanem niż mi się zdawało, albo nie umiesz czytać, chociaż bardziej jestem bliski wniosku, że jedno i drugie... ;-))
Tak się składa, że przedstawiłem wystarczająco dużo argumentów na temat tego serialiku, codyweed to zauważył, a ty nie. Ty natomiast wolałeś odnieść się do moich ostatnich postów do łosza zamiast do tego co napisałem wiele wypowiedzi wcześniej, może były za długie dla ciebie, nieważne...
"Tam była mowa o dwóch osobach, a nie trzech. O lol."
NO COMMENTS...
"...o to właśnie chodziło scenarzystom, żeby tacy byli."
Do tego też już się odnosiłem, ale jak zwykle nasz umysłowy inwalida saba tego nie obczaił...
codyweed, saba jest pod pewnym względem wyjątkowo posłusznym pieskiem, zawsze coś wyszczeka jak się mu wyda komendę ;-)). Jestem pewien na bank, że odpisze ;-))
PS - tępactwo zawsze będę obrażał...
Niemartw się Sidi, odpiszę i to jeszcze nieraz.
"No cóż, jest to kiepski serialik dla kiepskich ludzi."
Ktoś ci coś kurwa zrobił, że na samym początku, umieszczasz takie teksty?
"NO COMMENTS..."
Nie rozumiesz? Nie kumasz o co mi chodziło powyżej? W takim razie, zostawiam to bez komentarza.
"Do tego też już się odnosiłem, ale jak zwykle nasz umysłowy inwalida saba tego nie obczaił..."
Niby do czego? No przypomnij mi!
"codyweed, saba jest pod pewnym względem wyjątkowo posłusznym pieskiem, zawsze coś wyszczeka jak się mu wyda komendę ;-)). Jestem pewien na bank, że odpisze ;-))"
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHA!!! Ale ty koleś jesteś śmieszny! Naprawdę! Pojdź do psychologa, Sidi, naprawdę jak czytam te twoje gatki-szmatki o pieskach, to brzmi to trochę niepokojąco.
Zawsze mnie bawisz, tymi tekścikami. Cody, uciekaj z ramion Sidiego(niebierz tego tak dosłownie ;/), bo jeden, nieprzyzwoity tekst i możesz go obrazić, wtedy Sidi się wkurwi, i będziesz miał kłopoty, to straszny koleś.
Oczywiście żartowałem...
Amigos,
i po co się męczzysz seba? Sidi i tak tego nie zrozumie.. widocznie tak jak napisałem w porzednim poście ma jakis problem i wyzywa sie na kim popadnie ;/
po co marnowac zycia na takich ludzi????? Sidious, WYLUZUJ!
No proszę.Oto mamy na tym forum kolejną zażartą kłótnię między fanami
i przeciwnikami włatców.Dla mnie jest ona zupełnie bez sensu.Fani włatców i tak nie przekonają swoimi tłumaczeniami do tego serialu antyfanów,bo ci albo nie rozumieją tego serialu, albo nie trafia do nich ten typ humoru zawarty we włatcach.Lepiej by było gdyby i ci i ci pogodzili się ze sobą, nie obrażali się wzajemnie i nie stosowali wulgarnych wyrazów bo tym tylko pokazują się na forum z jak najgorszej strony.Tak czy inaczej pozdrawiam wszystkich fanów i antyfanów włatców.Mam nadzieję że dożyję kiedyś dnia w którym na takich forach internetowych jak to będą prowadzone tylko przyjemne i sympatyczne rozmowy.I mam nadzieję że mój post będzie już ostatnim w tym temacie,bo kontynuowanie tej jałowej dyskusji nie ma jakiegokolwiek sensu.
Seba taaaaa
"Sorry Codyweed, ale twoja ksywka kojarzy mi się z ciotą ;/, całkowita powaga, tylko się nie obraź ok.?"
Może ci sie kojarzyć nawet z dwiema ciotami wali mnie opinia człowieka na poziomie krawężnika,który w dodatku kopiuje teksty oponentów bo sam takowych nie ma zbyt duzo
"codyweed, saba jest pod pewnym względem wyjątkowo posłusznym pieskiem, zawsze coś wyszczeka jak się mu wyda komendę ;-)). Jestem pewien na bank, że odpisze ;-)) "
Swiete słowa seba to jest posłuszna psinka
A tak wogole seba ładnie pachniesz jak kiełbaska.
Gobdium masz racje, i tak tego nie zrozumie, może ma jakiś problem, ale pamiętaj poradziłem mu pójść do psychologa.
" Może ci sie kojarzyć nawet z dwiema ciotami wali mnie opinia człowieka na poziomie krawężnika,który w dodatku kopiuje teksty oponentów bo sam takowych nie ma zbyt duzo"
HAHHAHHAHAHHAHAHAHAHA!!! Krawężnika?! HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA!!!
Człowieku zerknij na lustro i zobacz, na jakim poziomie widisz człowieka. Powiem krótko: Spierdalaj cioto!
"Swiete słowa seba to jest posłuszna psinka"
I kto tu nie ma własnego zdania? Cody ciota.
"A tak wogole seba ładnie pachniesz jak kiełbaska."
Niewiem jak mam to odebrać. Albo jakiś delikatnie mówiąc bezmyślny żart, albo naprawdę cię to śmieszy Cody C.
Sorry Gobdium i Filipedia, może was zawiodłem, ale to nie moja wina, że jak pierwszy kolo znika, to potem drugi się pojawia i pisze jakieś wypociny.
Podejrzewam,że ta jałowa dyskusja prędzej czy później i tak się skończy, a ten temat nie będzie już nikogo interesował i nikt się nie będzie pod nim podpisywał.W końcu tak stało się z kilkoma innymi tematami na tym forum.Początkowo wzbudzały one duże zainteresowanie wśród użytkowników forum, a potem wszystkim się one znudziły i zostały zapomniane.
"Nie rozumiesz? Nie kumasz o co mi chodziło powyżej? W takim razie, zostawiam to bez komentarza."
Eeeech... co za kretyn z tego saby, nie zrozumiał i nie rozumie dalej, a niech się głowi, to już nie moje zmartwienie...
"Niby do czego? No przypomnij mi!"
Nie będę się powtarzał, powiedz swojej matce żeby ci przeczytała (o ile sama umie czytać ;-)) ) i przy okazji siostrze, żeby ci tak porządnie przypieprzyła patelnią w tą głupią i brzydką mordę, to może chociaż na chwilę się ockniesz ;-).
"HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHA!!! Ale ty koleś jesteś śmieszny! Naprawdę! Pojdź do psychologa, Sidi, naprawdę jak czytam te twoje gatki-szmatki o pieskach, to brzmi to trochę niepokojąco."
Swoje rady możesz kulturalnie mówiąc wsadzić sobie w pupkę, najpierw skończ tą podstawówkę i powysilaj trochę swój malutki móżdżek bo nie wiem czy wiesz, ale mówi się, że nieużywany organ zanika ;-)).
Moje teksty cię bawią, no cóż ja tego o twoich niestety powiedzieć nie mogę, bo są tak denne , że wywołują u mnie torsje.
"Niewiem jak mam to odebrać. Albo jakiś delikatnie mówiąc bezmyślny żart, albo naprawdę cię to śmieszy Cody C."
I tu się nasz umysłowy impotent na maxa pogrążył (w tym wiarygodność innych fanów). Tym tekstem piesek saba pokazał jakim jest matołem. Więc jak to jest? Najpierw piszesz, że teksty z "WM" cię śmieszą, a ten już cię nie bawi? No co się stao? Łazienka jest zamknięta? ;-))
Rzeczywiście pora skończyć tą dyskusję. Szkoda mojego cennego czasu na tego obszczymurka sabę. Niech sobie poujada dalej. Ja na niego leję grubym moczem. A niech sobie odpisuje, przecież zawsze jego zdanie musi być ostatnie, dlatego głupiemu ustępuję.
"Eeeech... co za kretyn z tego saby, nie zrozumiał i nie rozumie dalej, a niech się głowi, to już nie moje zmartwienie..."
Jaki debil z ciebie Sidi!!! O Jezussss!!! Jak ja piszę, że koleś nie zrozumiał to ten pisze, że ja nie zrozumiałem!
"Nie będę się powtarzał, powiedz swojej matce żeby ci przeczytała (o ile sama umie czytać ;-)) ) i przy okazji siostrze, żeby ci tak porządnie przypieprzyła patelnią w tą głupią i brzydką mordę, to może chociaż na chwilę się ockniesz ;-)."
Sidi ty niedorobiony cwelu, kiedy ty wreszcie dorośniesz?
"Swoje rady możesz kulturalnie mówiąc wsadzić sobie w pupkę, najpierw skończ tą podstawówkę i powysilaj trochę swój malutki móżdżek bo nie wiem czy wiesz, ale mówi się, że nieużywany organ zanika ;-)).
Moje teksty cię bawią, no cóż ja tego o twoich niestety powiedzieć nie mogę, bo są tak denne , że wywołują u mnie torsje."
...bawią, no i nadal bawią
stao? Łazienka jest zamknięta? ;-))"
No i tutaj mały Sidi, pokazał swoje prawdziwe, głupie oblicze w ultra czystej postaci czyli
.
.
.
NIC TAKIEGO NIE NAPISAŁEM! HAHAHAHA!!! NIE NAPISAŁEM, ŻE TEKSTY Z WM MNIE ŚMIESZĄ! WEŹ SIDI, NIE WCISKAJ LUDZIOM KITU, JAKIEGO WCISKASZ LUDZIOM CODZIENNIE!!!
Ostatnim zdaniem pokazałeś jaki jesteś nie wart żadnego komentarza.
Gobdium wyraźnie napisał do mnie "po co marnować życia na takich ludzi?...", a jak zwykle mały Sidi, wszystko przekręci na swoją korzyść.
Wszytko po mnie spływa jak "po kaczce", gdy piszesz jakieś historyjki o z ojcami, matkami i siostrami. Po pierwsze to ty cały czas sobie ujadasz, więc kurwa, nie rób forumowiczom wody z mózgu, wystarczy że sobie zrobiłeś delikatnie mówiąc "galaretkę" z mózgu, nie rób z siebie biednego Sidiego. Wystarczy że "zamkniesz swoją kolorową, śmierdzącą japę".
Seba taaaa
"Gobdium masz racje, i tak tego nie zrozumie, może ma jakiś problem, ale pamiętaj poradziłem mu pójść do psychologa."
A tobie moge poradzic abyś się oddał w rece psychiatry to żeby sie zamkneli w pokoju bez klamek było by nieuniknione ale przynajmniej ochroniłbyś społeczeństwo przed samym soba
"HAHHAHHAHAHHAHAHAHAHA!!! Krawężnika?! HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA!!!
Człowieku zerknij na lustro i zobacz, na jakim poziomie widisz człowieka. Powiem krótko: Spierdalaj cioto! "
A ty geju saaczu z wiadomych powodów nie masz luster bo za każdym razem ja siebie zobaczyłeś ciołeś się
"Niewiem jak mam to odebrać. Albo jakiś delikatnie mówiąc bezmyślny żart, albo naprawdę cię to śmieszy Cody C"
To jest eaczej bezmyslny zartw w twoim stylu seba geju sssaczu
"Sorry Gobdium i Filipedia, może was zawiodłem, ale to nie moja wina, że jak pierwszy kolo znika, to potem drugi się pojawia i pisze jakieś wypociny."
Wypociny to kazdy twoj post na tej stronie
Nara geju sssssaczu
Seba taaaa
"Gobdium masz racje, i tak tego nie zrozumie, może ma jakiś problem, ale pamiętaj poradziłem mu pójść do psychologa."
A tobie moge poradzic abyś się oddał w rece psychiatry,to żeby cię zamkneli w pokoju bez klamek było by nie uniknione ale przynajmniej ochroniłbyś społeczeństwo przed samym soba
"HAHHAHHAHAHHAHAHAHAHA!!! Krawężnika?! HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA!!!
Człowieku zerknij na lustro i zobacz, na jakim poziomie widisz człowieka. Powiem krótko: Spierdalaj cioto! "
A ty geju saaczu z wiadomych powodów nie masz luster bo za każdym razem jak siebie zobaczyłeś ciołeś się
"Niewiem jak mam to odebrać. Albo jakiś delikatnie mówiąc bezmyślny żart, albo naprawdę cię to śmieszy Cody C"
To jest reaczej bezmyslny żart w twoim stylu seba geju sssaczu
"Sorry Gobdium i Filipedia, może was zawiodłem, ale to nie moja wina, że jak pierwszy kolo znika, to potem drugi się pojawia i pisze jakieś wypociny."
Wypociny to kazdy twoj post na tej stronie
Nara geju sssssaczu
"A tobie moge poradzic abyś się oddał w rece psychiatry,to żeby cię zamkneli w pokoju bez klamek było by nie uniknione ale przynajmniej ochroniłbyś społeczeństwo przed samym soba"
Chronić społeczeństwo to trzeba przed Sidim i przed tobą Cody Cioto.
Niemasz swoich słów, i "papugujesz" odemnie cioto.
"Wypociny to kazdy twoj post na tej stronie"
Ale orrrrryginalne!!! AHHHHH!!!
Cody C., Cody C., ty głupia pało.
Uspokójcie się do k*rwy nędzy, bo tu się dyskutuje o filmach, a nie o waszych kompleksach niższości powodujących wzajemne obarażanie się. Udowodnijcie, że nie jesteście tacy głupi, na jakich się "lansujecie" i skończcie ten temat.
Pozdrawiam filipedię, który pierwszy wpadł na pomysł zakończenia tego pokazu totalnej głupoty.
Sam jestes regularny debil i dziad!!!!nie znasz się to nie pisz dla ciebie pewnie fajna jest moda na sukces
Do kogo zadedykowałeś tę treść?(Ta treść jest za krótka, muszę ją czymś wypełnić, czyli wiadomością w nawiasie, że treść jest za krótka).
Miałem rację, że ten matoł nie umie czytać, oto dowód :
"NIC TAKIEGO NIE NAPISAŁEM! HAHAHAHA!!! NIE NAPISAŁEM, ŻE TEKSTY Z WM MNIE ŚMIESZĄ! WEŹ SIDI, NIE WCISKAJ LUDZIOM KITU, JAKIEGO WCISKASZ LUDZIOM CODZIENNIE!!!"
Podczas kiedy kilkanaście postów wcześniej...
"Może napisany powyżej dialog Anusiaka, Konieczki i Andżeliki, nie jest świetnym humorem sytuacyjnym? Jest dobrym humorem"
Tak to jest jak mu matka czyta i pisze posty, a potem sam się gubi w zeznaniach.
Ogółem nie zawracajcie sobie nim głowy, bo naprawdę nie ma czym. To taki sfrustrowany krzykacz, myślałem, że do tej pory "ramon cota" był tu największą zakałą filmwebu, a tu niestety dno osiąga jednak nasz kundelek saba alias "Burek". Ani to coś pojechać nie potrafi, ani to śmieszne, za to wszędzie możemy przeczytać jego specyficzne : "HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHA!!!
Tak, to chyba jedyny jego samodzielny tekst, jakiego w jego postach nie pisze mu matka... ;-))
"Chronić społeczeństwo to trzeba przed Sidim i przed tobą Cody Cioto.
Niemasz swoich słów, i "papugujesz" odemnie cioto. "
Co niby takiego po tobie spapugował lamusie?
PS - Umyj cipkę brudasie...
Nara dziewczynko.
"Tak to jest jak mu matka czyta i pisze posty, a potem sam się gubi w zeznaniach."
Jeśli niemasz się czego czepiać, i znów poruszyłeś temat rodziców, to zapewne słynne "Dziadostwo i lura" to aluzja do twoich.
Napisałem że jest dobrym humorem, nie napisałem, że mi się podoba, trzeba czytać ze zrozumieniem, ale mały Sidi tego nie potrafi.
"Ogółem nie zawracajcie sobie nim głowy, bo naprawdę nie ma czym. To taki sfrustrowany krzykacz, myślałem, że do tej pory "ramon cota" był tu największą zakałą filmwebu, a tu niestety dno osiąga jednak nasz kundelek saba alias "Burek". Ani to coś pojechać nie potrafi, ani to śmieszne, za to wszędzie możemy przeczytać jego specyficzne : "HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHA!!!"
Widać że piszesz sam do siebie, Gobdium napisał do mnie żeby nie marnować sobie życia na Sidiego, a później Sidi pisze żebyście niezawracali sobie mną głowy. Ty człowieku nie czytasz powyższych postów?! Ty masz poprzewracane w tym łbie?!
"Tak, to chyba jedyny jego samodzielny tekst, jakiego w jego postach nie pisze mu matka... ;-))"
Pełno tu takich teksów, bezmyślnych i głupich którym autorem jest mały Sidi, który ma za dużą wyobraźnię, jesteś żałosny.
"Co niby takiego po tobie spapugował lamusie?"
Więc ci żulu odpowiadam: Spapugował po mnie to, że jak ja nazwałem go ciotą, to potem on mnie nazwał gejem, na jedno wychodzi.
"PS - Umyj cipkę brudasie...
Nara dziewczynko."
PS - Powiedz mamie, żeby ogoliła tors u fryzjera - taki tekścik-wrzuta w twoim stylu.
kurde, zakończcie już ten j***** temat żałuję, że tu się wypowiedziałem bo to tylko ten temat powiększyło... kłócicie się jak dzieci w piaskownicy o samochodzik:
tzn. żadnych porzadnych argumentow tylko bluzgi na rodzicow, na siebie i Bóg wie na kogo, ludzie opanujcie się bo wychodzicie na zdegenerowanych debilów apeluję o zamknięcie tego bezsensownego tematu!
Seba taaaa
"Chronić społeczeństwo to trzeba przed Sidim i przed tobą Cody Cioto.
Niemasz swoich słów, i "papugujesz" odemnie cioto."
Ty cały czas papugujesz i teraz pierdolisz zeby odwrucić uwage od swojego debilizmu
"Cody C., Cody C., ty głupia pało."
SSSaaaaczu zajeb se włeb bos głupi cwel
"Do kogo zadedykowałeś tę treść?(Ta treść jest za krótka, muszę ją czymś wypełnić, czyli wiadomością w nawiasie, że treść jest za krótka)."
Oczywiscie że do ciebie po co sie głupio pytasz
"Oczywiscie że do ciebie po co sie głupio pytasz"
Nie ciebie się pytałem Cody C., więc morda na kłótkę, ograniczony lizodupie.
Seba taaaa
Lizodup to tak cie nazywali w szkole ty arogancki ograniczony umysłowo pacanie
Lizodup to ty pewnie weźmiesz sobie na 3-cie imię.
Arogancki jest Sidi.
Ograniczony - znowu nie masz własnego zdania zapluty lachociągu?
Seba taaa
Z twoja inteligencja bys pasował jako postać do wlatcy móch,ale jestes skurwysyńsko nudny juz tymi twoimi bezsensownymi postami mnie nudzisz ,a na dodatek tacy fani jak ty mówia to co trzeba o waltcach móch ,inteligentni to widzą ty nie masz szans jestes pizda zwykła co na forach jedzie a w realu sra w gacie umyj się wkońcu brudna suczo
"Seba taaa
Z twoja inteligencja bys pasował jako postać do wlatcy móch,ale jestes skurwysyńsko nudny juz tymi twoimi bezsensownymi postami mnie nudzisz ,a na dodatek tacy fani jak ty mówia to co trzeba o waltcach móch ,inteligentni to widzą ty nie masz szans jestes pizda zwykła co na forach jedzie a w realu sra w gacie umyj się wkońcu brudna suczo"
Aleś pojechał...WOOOOOOOOOOOHOWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!
Ten powyższy tekst, to dowód na to, że nie masz już nic do powiedzenia, i "wymigujesz" się od tego, pisząc takie teksty jak powyżej, poruszając temat o inteligencji itd. Ty jesteś pierwszy, pisząc, że jestem nudny więc nie będę pisać, że ty jesteś nudny, bo tak naprawdę jesteś. Piszesz takie teksty jak u góry na oślep, nie patrząc co się piszę, tylko to co pierwsze przyjdzie do głowy, zarazem ostrego. To jest właśnie bezsensowne, szmiro. Pisałem to co trzeba o WM, ale jak zwykle mały Sidi się przypierdoli. Inteligent się znalazł, idź bo nie zdążysz na M jak Miłość lub na Modę na sukces. Po pierwsze to Sidi pierwszy zaczął "jechać" po wszystkich. Lepiej pilnuj swojej dupy, bo nie zdążysz mrugnąć okiem, a zostaniesz wydymany. Widać że to zdanie "o waltcach móch" to syndrom prześwietlenia mózgu, jakiego doznałeś, oglądając obsesyjnie, bajeczki Walta Disneya lub tych szczyn Czesia czyli High Musical School.
Seba taaa
Ciebie chyba robili przez bluetootha niedorozwoju
Kończe pisanie z toba możesz se prowokować mnie tak jak prowokujesz Sidiego nic to nie da.
Myslałem ze nie ma niczego na nizszym poziomie od wm mylilem sie ty jesteś
Wal sie lachociagu
Lachociąg - ty kolesiu nie masz własnych tekstów? Posurfuj trochę po internecie.
Dobrze robisz - ty wypierdalasz, ja wypierdalam i zapominamy o całej sprawie, ciotowska moczymordo.
No ja pierdolę! I już przez tego skurwola Codyego Ciotę, zaczęła się wojna na lepsze texty. Ten nie kochany przez matkę huj, napisał wcześniej, że kończy pisanie ze mną, i że prowokowanie nic nie da, a ta ciota się nagle rozpisała.
PS - Idź do diabła, huju złamany.
No ja p*******! I już przez tego skurwola Codyego Ciotę, zaczęła się wojna na lepsze texty. Ten nie kochany przez matkę huj, napisał wcześniej, że kończy pisanie ze mną, i że prowokowanie nic nie da, a później ta ciotowska dupodajka, nagle się rozpisała.
PS - Idź do diabła, huju złamany.
Kurwa, wiecie dlaczego powyżej są 2 wypowiedzi? Bo były problemy, i jakoś tak wyszło.
Niech któryś z Was pokaże, że jest mądrzejszy od tego drugiego i się przymknie. Wtedy ten drugi nie będzie miał po co pisać i się uspokoi. Rozumiecie?
Seba taaa
Wiesz czemu pisałem ze masz isc do psychiatry ? B o walenie konia ogladajc WM jest nie normalne, jesteś bardzo zabawna ale zarazem jebnieta psinką.Dupodajny brudasie lodziażu zajechany. a teraz czekam..
Seba taaaa
Wiesz czemu pisałem ze masz isc do psychologa tak czy nie??
Ty dupodajny brudasie zajechany lodziazu a teraz czekamy...psinka cos odpisze na pewno
ale ty jestes smieszny pedale az zal czytac co piszesz walic konia to moze ty walisz przy modzie na sukces i czekasz z nastepnym razem na kolejny odcinek a brudasy to cię cioto robili mnie smieszą władcy bo są zwałowi a takie cioty jak ty to wiadomo ze takie seriale nie mogą smieszyc bo za głupi na nie jestes wez ty lepiej gamoniu się w kupe rzuć!!!
jaki ty jestes szmato głupi to sie w pale nie miesci az mnie dziecko rozbawiłes tą wypowiedzią walic to ty se mozesz przy twoim serialu moda na sukces albo na gwiezdnych wojnach bo podejrzewam ze takie filmy cię krecą no ale cuz brawa dla ciebie napisz cos jeszcze ciekawego to sie posmieje z czubka troche narty
ale ty jestes człowieku pusty jak paczka gwozci no az zal czytac twojej wypowiedzi ale chociaz mnie rozbawiłes brawo ciekwi mnie tylko 3 sam ją wymysliłes dziecko 3 mamuśa ci pomogła wymyslac te texty ale i tak brawo he he
lampard24_puchar taaa
twoja matka jak cie urodziła to zpanikowała i się spytała lekarza jak to możliwe ze urodziłam zwierzę
A ty jesteś tak pusty jak wyimaginowany swiat w którym żyjesz
Idz do seby ubciągniesz braciszkowi.Mamusiu lampard24_puchar mi obciąngnie mówi seba.
Seba taaaa.
Ty pewnie masz kilka ojców każdy sie dołożył ach którego przytulisz i mu obciagniesz pewnie wszystkim
Obszczymurasie
Kurwa, Cody Cioto, nad tym tak długo myślałeś? Nad tymi bezsensownymi myślami, przelanymi na forum, twojej produkcji? Pewnie ta wielka kupa gówna którą nazywasz swoim mózgiem się przepracowała, więc radzę ci, weź ze sobą tą wielką kupę gówna i idź odpocznij, i zarazem bądź tak "miły" dla wszystkich forumowiczów i już nie wracaj,
dupodajko siedmiu krasnoludków.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa redddddddddddddddddddddddddddddddddddd sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Dla mnie serial jest bardzo słaby. Poziom humoru jest bardzo niski i bez polotu(jeżeli w ogóle jakiś humor jest). Pomijam już wulgaryzmy, które głownie zarzuca się tylko SP. Animacja beznadziejna. No i oczywiście błędy ortograficzne i językowe (rozumiem zartować raz na jakiś czas, ale w każdym odcinku? to juz przesada) Jedyny plus jaki wynika z "Włatców móch" to fakt , iż powstali. Może ich "sukces" zwróci czyjąś uwagę, aby zrobić pożądny serial animowany osadzony w polskich realiach. Broń Boże, żeby nikt nie stworzył kopii SP, Futuram, Family Guy czy Simpsonów (to poprostu mija się z celem gdyż i tak nie dorówna oryginałom).
Cóż czekam na "Tysiąc złych uczynków". Może Pan Kędzierski się zrehabilituje.
hahahah twoja wypowiedz jest tak zajebiscie smieszna ze prawie spadlem z krzesla xd,ale masz w pełni rację,serial bawiacy jedynie tym ze czesio powie"hehe kurwa" .Żenada,komercyjne nikomu(oprocz wyzej wymienionej trudnej mlodziezy)nie potrzebne gowno narzucajacr(mimo ze niezauwazalnie)sposob bycia,jakby nie bylo zachowanie tej przezabawnej trojki czy tam czworki,huj to wie,kształtuje charakter mlodziezy.Wiec wielkim fanom "włatców" gratuluje ambicji i jakze wyrafinowanego humoru.