Włatcy móch

2006 - 2011
5,9 57 tys. ocen
5,9 10 1 56778
2,9 13 krytyków
Włatcy móch
powrót do forum serialu Włatcy móch

No cóż, jest to kiepski serialik dla kiepskich ludzi. Wyjątkowo denny, choć od czasu do czasu zdaża się usłyszeć jakiś śmieszny tekścik. Postacie i fabuła - przewidywalne do bólu. A no i jeszcze słynny Czesio, którym wszyscy się tak bez powodu zachwycją. No bo czym się tu podniecać? Tym, że powie "Dzień dobry"? Czy to jest aż tak zabawne? Czy jego buracki głos? Wytłumaczy mi ktoś? Bo jeśli to jest śmieszne to wspóczuję... ociężałości umysłowej. Ogółem to prymityw, dno i porosty. Fakt, mówiąc o "Strasznym Filmie" też można stwierdzić, że jest prymitywny, ale przynajmniej ma klasę i trzyma poziom (z wyjątkiem 4 części). Póki co, "Włatca móch" dobry jest raczej dla uczniów nędznych gimnazjów, tzw. "trudnej młodzieży" i szaraków pozbawionych własnych poglądów.

Sidious_

A i po "wszystkich" *wyjątku mojej osoby miało być ;), żebyś nie miał się co czepiać.

użytkownik usunięty
Sidious_

Idź do lekarza człowieku...i kto tu ma ociężałość umysłową?(Zaraz on napisze że ja).

ocenił(a) serial na 6
Sidious_

A co MNIE miało zabolec naucz się czytac to TY masz około 12-13lat,
a wiek nauczyłem się rozpoznawac dzięki CDA i przypominasz Mondrych Antyfanów
PS
Najedziesz na mnie za kreskę nad c bo pisac nie umiem, ale nie bój się wiem o tym:)
A tak w ogóle tak "zamknij..." to najsłynniejszy tekst z filmu SP.

ocenił(a) serial na 8
Sidious_

Kończysz bo nie masz nic na swoją obronę - taka prawda.

ocenił(a) serial na 6
pawel_gitarowy

Co ty tacy ludzie będą się odzywac aż będziesz miał dośc czytania bzdetów i bedą się chwalic że "ten się boi słownej konfrontacji".

użytkownik usunięty
bartolomeoxXx

w przypadku niektórych należy głęboko ubolewać wręcz nad faktem, że się tej konfrontacji jednak nie boją...

ocenił(a) serial na 8

Ojej...

Sidious_

Zważaj na słowa chłopcze, bo tutaj kryje cię internet i ogólna anonimowość, ale zapewniam cię, że jak kiedyś w towarzystwie błyśniesz stwierdzeniami typu: "ociężałość umysłowa", czy "jako jedyny ze swojej rodziny umiesz się podpisać czymś więcej niż tylko pospolitym krzyżykiem" to może być nieciekawie. Szczególnie po tym ostatnim mógłbyś się bardzo szybko przekonać jak twarda jest podłoga i jak kruche jest twoje uzębienie. Tyle na temat kultury.

Po drugie, sporo bym postawił, że byłeś / jesteś kimś pokroju Zajkowskiego. :D Takiego leszcza, któremu w szkole podstawowej, gimnazjum, czy gdzie tam pobierałeś (bezskutecznie) nauki, niejednokrotnie zanurzano łeb w kiblu albo robiono sobie z niego jaja w szatni od WF'u. I co? Pozostała trauma z dzieciństwa i zamiast śmieszyć - szkolne wygłupy czwórki głównych bohaterów ci się po prostu źle kojarzą. Życie. ;)

W ogóle to pozujesz na takiego erudytę myśliciele, tyle tylko, że wszystko, co tu napisałeś jest - jak na razie - bardziej płytkie niż i tak sięgające co najwyżej po kostki "przemyślenia" Coelho, na które dają się złapać co najwyżej dojrzewające 16-latki czy niespełnione życiowo cnotki niewydymki. Starasz się błysnąć, pokazać jaki to ty jesteś obeznany, a jakoś nie zauważyłem twych przemyślanych wypowiedzi w tematach o filmach Kurosawy, Felliniego, Antonioniego, Bergmana... Zresztą nawet tutaj jedyne, co ci się udało napisać, to - w największym skrócie - Włatcy są nędzni, nieśmieszni i dla tępaków. A ja ci powiem, że Włatcy są bardzo śmieszni, w ogóle miażdżący obiekty i dla intelektualistów, ludzi obeznanych, oczytanych i pracujących na poważnych stanowiskach w bardzo poważnych firmach. I kto ma rację? Ty? Bo tak powiedziałeś?

Wlazłeś do tematu o nad wyraz przerysowanej i wyhiperbolizowanej kreskówce, w której właściwie wszystko jest podane jak na dłoni, i narzekasz, że brak jej wyrafinowania. Takie małe porównanie. Rozumiem, że jak idziesz do pobliskiej pizzerii czy kebabu to wymagasz, aby obsłużył cię znający trzy języki kelner we fraku od Versace, następnie podał kawior i Dom Perignona, a po skończonej kolacji boy parkingowy odstawił twoją gablotę? Bo tak to mniej więcej wygląda. Widzisz, ja od Włatców wymagam tego, by można było przy nich bezstresowo obalić sześciopak, zeżreć ową pizzę, później głośno sobie beknąć, a w międzyczasie głupawo rechotać z tego, że akcje Maślany i reszty są jakoś dziwnie znajome. I już się tak nie zasłaniaj tym wieświechtanym już do granic możliwości Monty Pythonem - nie każdego śmieszą 15-minutowe piosenki o spermie, wybacz.

Profesjonalista

Nieczytałem wszystkiego, bo mi się nie chciało, ale Sidious ma rację. Oglądałem ze trzy odcinki WM, i muszę przyznać, że ten głupi i beznadziejny serial, ma na celu tylko ogłupić nasz naród. Porąbana grafika, teksty i fabuła.
Nie wiem czemu ma taką wysoką ocenę. Może dla tego, że większość ludzi stacza się z dobrego humoru, i nie potrafi odróżnić czegoś co śmieszne, od czegoś co debilne. Wiem że czasem głupota jest śmieszna, ale WM to już porąbany szajs. Pomyślcie że od tego, tylko ludzie DEBILNIEJĄ!!!
Jest różnica między DOBRYM humorem, a idiotycznym. Ja np. śmieję się z 13 posterunku, Kilera, Chłopaki nie płaczą lub Kiepskich. Tam teksty są bardzo śmieszne i widać że człowiek pomyślał, zanim wpuścił je do telewizji, a nie wyprodukował szajs tylko dla ludzi z lekką blokadą umysłową.
Jeżeli kogoś obraziłem, to niech nie bierze tego do siebie, krytykowałem tylko debilną kreskówkę.

darthbergi

Dokończe.
A czy jak powiecie: "WM tylko dla kumatych, nie dla sztywniaków", to już myślicie że WM jest najlepsze?? To teksty na poziomie 7,8 lat (tyle co główni bohaterowie WM) więc już się nie dziwię...
Profesjonalista-a ja popieram Sidiousa, że to serial dla uczniów gimnazjum. Znam może ze trzy osoby powyżej 18 lat, lubiących WM (to nie żart!). A z tego co widzę, to fani serialu bardziej obrażają Sidiousa, niż on was. Jak powiedział, wystawcie ciekawe argumenty, a nie pospolite "...tylko dla kumatych", "bardzo śmieszne są WM".
PS. nie mogę zrozumieć, czemu wokół serialu "dla ludzi powyżej 150 IQ " toczy się teka kłótnia i debata. Pewnie wy (fani serialu) nie możecie znaleźć prostych argumentów broniących kreskówkę waszego kultu i religii. Zamiast tego wolicie zasypywać wszystko tekstami typu "obrażasz wszystkich do o koła".

ocenił(a) serial na 8
darthbergi

Styl wypowiedzi i treść wskazują, że w ogóle mało się czytało, nie tylko w tym temacie ;). Może kiedyś skończysz szkołę, pójdziesz na studia, poznasz trochę więcej "osób powyżej 18 lat"- gwarantuję, że liczba znanych Ci fanów drastycznie wzrośnie. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 6
Loszo

Tak naprawde to WM ma najwięcej fanów w wieku 13-14 lat (okolo 50%)a ci powyżej 18 to niestety mniejszość. Chociaż może temu chłopakowi sie nie podoba bo nie ma TV4 i nie może oglądać:)
Wokół tego serilau rzeczywiście toczy się "teka" debata bo inaczej się z sidioususem nie dało.I możesz mnie wykląć a zaraz pewnie do forum wróci Pan Chwalebny sidiousus bo zauważy że ma kolegę.
Szczerze mówiąc sam mam tego dość. Lepiej przeczytaj poprzednie wiedomości boś trochę cofnięty.

ocenił(a) serial na 8
bartolomeoxXx

A skąd te dane jeśli można wiedzieć? Zawsze mnie zastanawiają takie statystyki, bo mnie nikt nigdy nie pytał o zdanie :). Sam mogę stwierdzić tylko, że w środowisku studenckim "Włatcy" są bardzo popularni.

ocenił(a) serial na 6
darthbergi

Heh następny spec od kreskówek :) to co myślisz gówno(obraziłem cie!!!) mnie obchodzi (przypominasz panią Frau).
PS
Pewnie kochasz się w M jak miłość i obraziłeś się bo twój serial wyśmiali (i słusznie).

ocenił(a) serial na 2
Sidious_

No cóż. Rzeczywiście na początku to bawiło (śmieszny głos Czesia). Jednak ile czasu to może bawić. Sam dokładnie nie wiem po czyjej stronie stanąć. WM ani mi się za bardzo nie podoba ani tego nie lubię. Właściwie to nie można tej kreskówki porównywać z South Park'iem na którego jest podstawie podobno stworzona, ponieważ jest przy nim dziadowska.
Z jednej strony ludzie robią tą kreskówkę, żeby zarobić, a z drugiej strony dziwie się, że przez tak długi czas może ona kogoś bawić. Nie pocieszajmy się tekstami Czesia, bo już w pierwszych 3 odcinkach palną ich za dużo i robiło się to nudne. Jak długo można się śmiać z "Dzień Dobry" albo "Para buch!". To już jest bez sensu i nudne. Zrozumcie, że oni to ciągną, żeby zarobić.
Nie wiem czemu większośc ludzi woli to od "Śwaita według Kiepskich" czy "13 Posterunku" przecież te seriale biją "Włatców Móch" na głowę. Normalnie określiłbym to słowem "idiotyzm", ale nie chcę nikogo obrażać.

alpaktu

bartolomeoxXx, w końcu stoisz po stronie WM czy mojej?? A co do tego że nie mam TV4 to mylisz się. Po zatem WM można oglądać też na necie. Nie podam stronek, bo jeszcze byś dostał padaczki ze szczęścia. Popieram cię alpaktu. Ty najsensowniej się tu wypowiedziałeś.
A ja nie będę się chyba już wypowiadał w tym temacie. Uważam go za zamknięty.
Nara.

darthbergi

przepraszam zamiast "WM czy mojej?" miało być "WM czy przeciwnej?"
Nara

ocenił(a) serial na 8
alpaktu

Lubicie "Kiepskich" i "13 posterunek" to to oglądajcie, nikt Was nie zmusza do oglądania "WM". Wejdźcie na fora wspomnianych seriali, to zauważycie identyczne tematy jak tutaj, cytuję: "Głupi serial, sama nuda"; "Żałosna imitacja Świata wg Bundych"; "Dziadostwo jak cholera"; "Gorzej być nie może"... Wniosek? "O gustach się nie dyskutuje"- wyświechtane powiedzonko, ale coś w nim jest.

"To już jest bez sensu i nudne."

Lubię "13 posterunek" i "Kiepskich", ale ile razy można oglądać serial, który wszedł na antenę 10 lat temu? To nie jest nudne? :) Poza tym skoro "WM" to wg niektórych debilny humor (po części oczywiście tak), to na ww. seriale zwyczajnie nie mam określenia ;).

Ale co Wam chłopaki zapisuję na plus- przynajmniej nie zasłaniacie się Monty Pythonem :).

ocenił(a) serial na 2
Loszo

Prawdę mówiąc to w tym momencie masz rację Łoszo. Ataki na różne filmy są częste, a obrona zazwyczaj jeszcze większa. To tak jak walka ze średniowiecznymi zamkami :)

Jeśli chodzi o "13 posterunek" To zgodzę się, ale "Kiepscy" są wciąż wypuszczani. Podałem również trochę zły przykład. Właściwie to wolę "Rodzinę Zastępczą".

"Ale co Wam chłopaki zapisuję na plus- przynajmniej nie zasłaniacie się Monty Pythonem :)."
Nie przesadzajmy. To już by było nie na miejscu.

ocenił(a) serial na 8
alpaktu

"Rodzina zastępcza" też jest fajna, chociaż jak dzieciaki były małe była lepsza :).

ocenił(a) serial na 6
alpaktu

Jestem za WM, ale ciebie alpaktu rozumiem bo co do niektórych filmów i seriali mam tak samo np.do Rambo:) A z polskich seriali wypisanych wyżej
1."13 posterunek"
2."Rodzina zastępcza"
3."Świat według kiepskich"

Zara się na mnie fani kiepskich rzucą pewnie :).

ocenił(a) serial na 2
bartolomeoxXx

Właściwie to sam nie wiem z jakiego powodu ludzie tak szaleją na punkcie WM. Rozumiem, ze moga to lubić, ale gdy moi koledzy chcieli założyć jakiś klub WM na osiedlu to przesadzili. w ich wieku tak świrować? Stwierdzam więc, ze niektórze przesadzają na punkcie tej kreskówki, ale nie mam nic do tych, którzy oglądają, ale nie lubie tych którzy obrażają inne komedie i mówią, że WM jest lepsze i tak ma być. To są gusta. Na ich temat nei dyskutujmy. Mnie raczej nikt nie pzekona, żebym lubił WM, ale nie chce tu nikogo obrażać. Na tym zdaniu kończę.

ocenił(a) serial na 7
alpaktu

no i alpakt ma racje kiedy lecialy pierwsze IIsezony to pamietam ze prawie wszyscy u mnie w klasie to ogladali to bylo śmieszniejsze niż South Park ale potem okazało się że twórcy mieli pomysł tylko na pewien czas i kolejne odcinki są coraz nudniejsze. oglądam to jeszcze ale już bardziej z przyzwyczajenia niż z jakiejs wielkiej sympatii do tego serialu. daje mu 7/10 ale tylko ze wzgledu na 1 i 2 sezon
Świat wg Kiepskich a także "13 posterunek" to naprawdę dobre polskie seriale które mimo, że są już stare ciągle bawią. Znaczy "13 posterunek" mniej bo lecą same powtórki ale inne polskie seriale(szczególnie poslatowskie) dalej bawią widza
co do Monthy Pyton'a był żenujący ale o gustach się nie dyskutuje...i tyle mialem do powiedzenia

Loszo

Haha, "gorzej być nie moze" to mój temat, hyhy... :)

Sidious_

Ty sam jesteś kiepski sidious. Po prostu ty byś chodził na te amerykański8e filmy, oglądał te serialne. Ale polskiego nie tkniesz.Założę sie że z Włatców oglądałeś tylko 1 min końcówki 1odc. i nic nie rozumiesz. W budzie musiałeś być lizusem jeśli nie śmieszy cię satyra o piekle dziecka.

użytkownik usunięty
Pif_Paf

Świetny serial, fajna reżyseria, dialogi. A radzę Sidiousowi żeby zaparzył sobie zieloną herbatkę i się uspokoił, bo jego wypowiedzi są żałosne i całkowicie się znim niezgadzam. Myślę że Sidious patrzy na serial chyba bardziej ze strony wizualnej(która jest originalna) lub przełącza na serial w nieodpowiednim czasie i nic nierozumie. Sidious pewnie się zatraca w filmach Pixara które przedstawiają jakieś głupie historyjki o pszczołach, o robotach itd. przy animacji która staje się już nudna. Niezgadzam się z recenzją WM jak i Sidiousem. Włatcy Móch żądzą a wkrótce może i zabłyśnie Tysiąc złych uczynków.

ocenił(a) serial na 8

Rządzą jak już.

Loszo

Skoro "włatcy móch", to chyba jednak "żądzą". ;-)

ocenił(a) serial na 8
Klee

Nie popadajmy w skrajności, serial ma śmieszyć, a nie uczyć :).

użytkownik usunięty
Loszo

Ciekawe jak by zrobili coś w stylu Alien vs Predator albo Freddy vs Jason czyli spotkali by się, Anusiak, Maślana, Konieczko i Czesio razem z tymi z South Parku, i ciekawe jak by to wyglądało.

użytkownik usunięty

Niektórzy nielubią Właców Móch bo niechcą, bo przyzwyczaili się do South Parku i będą go oglądać.

ocenił(a) serial na 8

Konieczko zbudowałby wehikuł czasu, cofnął się do czasów drugiej wojny światowej, zakablował przodków Kyle'a na gestapo i przynajmniej jeden byłby z głowy :).

użytkownik usunięty
Loszo

No i jak, podoba wam się 5 seria Włatców? Moim zdaniem fajna.

Sidious_

Nie dziwie ci się. dziadowskie zdjęcie, przy większym wpatrzeniu wygląda odpychająco, a ty tak piszesz. włatcy są SUPER.Ja na przykład nie jestem jak ty to uwzględniłeś ,,trudna młodzieżą'' ale takie bajki nie robią ci papki z mózgu!

Sidious_

Koleś, rozumiem. Nie musisz kochać WM, ale nie obrażaj ludzi oglądających. Każdy ma prawo do swojego zdania, o ile ono nie obraża innych. A JA UZNAJĘ ZA OBRAŹLIWE PORÓWNYWANIE INNYCH DO KIEPSKICH LUDZI, UCZNIÓW NĘDZNYCH GIMNAZJÓW ,OCIĘŻAŁYCH UMYSŁOWO, TRUDNEJ MŁODZIEŻY I SZARAKÓW BEZ WŁASNYCH POGLĄDÓW, BO MAJĄ W TEJ SPRAWIE INNE ZDANIE. Poza tym skoro jesteś taki "intelektualista" że WM jest za proste, to chyba cię mądrusiu stać na większe wysłowienie się? Tu te pozornie proste dowcipy trzeba przemyśleć. W serialu ogólnie bohaterowie pokazują typową mentalność dziecka 21 wieku. Nie liczy się Eucharystia , tylko prezenty. Dzieci mają czasem głupie pomysły, jak np. egzekucja w odc.52. " Postacie i fabuła - przewidywalne do bólu." To nie sensacyjny gdzie fabuła musi być pełna zwrotów, a postacie enigmatyczne. "Bo jeśli to jest śmieszne to wspóczuję... ociężałości umysłowej."- i znowu obrażasz ludzi o innych poglądach. A może ci chodzi, by prowokować fanów, a potem mówić "miałem rację, to chamy" ?
Ty chyba mówisz stereotypami, które słyszałeś kiedyś od innych bo Włatcy Móch nie równa się prostak. Na koniec:
Masz prawo do swoich poglądów, lecz nie obrażaj innych!

maksioj2

maksioi2 ->

I tu się z tobą zgodzę! Nawet jako antyfan serialu nie godzę w fanów mających sprawnie działający mózg. Co nie zmienia faktu, że o wiele inteligentniejsze pokazy "typowej mentalności" ukryte między wierszami znajduję np. w takim "South Parku".

ocenił(a) serial na 1
Sidious_

Dla mnie te wlatcy móch to najgorsza kreskówka jaką oglądałem nie dorasta do pięt South Parkowi czy chćby Przerysowanym ,najgorsze są te teksty głównych bohaterów i ich zachwanie ,fabuła odcinków delikatnie mówiąc sssie pałe ,nie warto nawet wspominać o tym żałosnym humorze ,który zamiast śmieszyć doprowadza mnie do łez i współczucia

użytkownik usunięty
Sidious_

no cóż drogi Sidiousie, po przeczytaniu dokładnie forum nie zauważyłem nic innego niż to, że jesteś człowiekiem który :

- obraża i poniża innych ludzi
-nie dopuszcza ich do innego zdania
-wywyższa się i mówi, że wszyscy którzy oglądają WM to gnidy (może tak dokł. nie powiedziałeś ale tak to wszystko zabrzmiało)
-kłóci się jak stara baba na kleparzu i chce wmówić innym na siłę własne poglądy

to tyle - wyglądasz mi na osobę, która jest czymś smutna, rozgoryczona i chce wyżyć się na innych i to w necie. Radzę byś się uspokoił i trochę zastopował.

Ja oglądam czasami WM bo mogą rozśmieszyc i to jest tak jak w Kiepskich (o wiele lepszych oczywiście od WM) "śmieszna głupota". SP to całkiem inna bajka to absurdalny, ostry humor bez granic gdzie obśmiewają się ze wszystkiego (to tak w wieeeeelkiiim skrócie). Chociaż wole SP to oglądam WM bo jest poprrostu śmieszne i też czasami zdarza się im pośmiać się z jakiejś POLSKIEJ głupoty... :)

Pzdr. i radzę Ci kolo żebyś wrzucił na luz!

użytkownik usunięty

codyweed jeśli tak uważasz to zachowaj to dla siebie, a nie, wchodzisz na forum i pierdolisz coś że SP jest lepszy. Pewnie nigdy nieoglądałeś South Parku. Jeśli kurwa nieogląda się odcinka od początku do końca, to potem się pisze tak jak codyweed, że scenariusz ssie pałę. Piszesz tak bo pewnie, jesteś z pokolenia, które oglądało seriale do 2006, potem pojawił się nowy serial Włatcy Móch, i ty pewnie płaczesz że usuneli Kryminalnych, i wyżywasz się na WM. Powiem w skrócie. Spierdalaj.

ocenił(a) serial na 1
Sidious_

z gory mowie ze nie czytalam poprzednich wypowiedzi powiem krotko mnie ten serial nie zachwycil, dla mnie to dziadostwo , ani to smieszne ani "ladne" ( chodzi o animacje)a jak stoje na poczcie i komus dzwoni telefon i slysze czesia to mnie mdli:D zwlaszcza gdy sie ogladam a tam jakies stare babsko sie podnieca ze ma taki dzwoniek....smutne:D, oczywiscie jestem za by pojawialy sie peodukcje na luzie nie same "ambitios" jak to sie mowi ale tego nie da sie ogladac ale.... zawsze jest jakies ale:d jak ktos lubie niech oglada wolny kraj !

użytkownik usunięty
Carolle

A mnie mdli gdy niezaczyna się zdania wielką literą...!Jak powyżej, niepisze się polskich liter itd.! Człowieku używaj polskiej klawiatury, TO NIE TAKIE TRUDNE.

ocenił(a) serial na 8

Z kolei mnie mdli jak widzę "nie" z czasownikami pisane razem. Poza tym w poście wyżej sam zacząłeś zdanie od małej litery, więc z czym do ludzi?

Loszo

Andżelika - Hay koledzy
Maślana - Nie zadajemy się z dziewczynami (Jka kolega orlowski)
Andżelika - Chciałam was zaprosić na pącz
Anusiak - spiepszaj dziadu
Maslana - Anusiak!,to jest dizewczyna
ANusiak - Spiepszaj dziadówo
Andżelika - Ty,yy chamie
Anusiak - A chcesz wryj???!!!
Konieczko - właśnie,nie wyzywaj się ty gupiaaa cipooo
Andżelika - hee a ty wogóle wiesz co to jest cipa ??karyplu!
Konieczko - Lepiej od Ciebie tyy downko
Anusiak - choćcie chłopaki sprawdzimy ten nabój
Andźelika - Pedały!!
Anusiak - Pedałka (coś do orłosia)

Oto jakże błyskotliwy dialog... żeby to chociaż jeszcze było śmieszne, żal...

Jak chcecie to sobie oglądajcie te popłuczyny dalej. A wasze tekściki spływają po mnie jak po kaczce. Widać, że w większości miałem rację, skoro tak wielu to zabolało.

użytkownik usunięty
Sidious_

Łoszo, wiedziałem że ktoś zwróci na to uwagę, hahahahaha...A ty Sidious, coś tak nagle "spadł z nieba", co? Co, jak chcesz żeby rozśmieszyły cie teksty we WM, to mają coś walnąć w stylu Monty Pythona? To nie ten serial i nie ten kraj. Zapisałeś? Ten dialog powyżej jest bardziej oryginalniejszy niż dialogi, z tych przepierdziałych, zflaczałych i śmierdzących oper mydlanych(wystarczy wejść na TVP).

użytkownik usunięty

...A, Sidious, nie piszę się hay tylko hi, po ucz się troszkę angielskiego...i jeszcze ten wryj...

Sidious_

Wiesz co to jest jeden dialog z całego jeden go odcinka,więc lepiej sie nie odzywaj sidious.wolisz teletubiesie gdzie tylko mruczą czy Włatców gdzie gadają???????

ocenił(a) serial na 1
Sidious_

Ha hahaha seba357 rozśmieszyłeś mnie do łez ja nie oglądałem South Parka pomyliłeś się oglądałem wszystkie odcinki , przypomniał mi się pewnien odcinek w m ten w którym higienistka była nie szczesliwa ,potem miała siano bo głupolki jej wymodlili , straciła wszystko,poszła hahaha siedzieć do wiezienia za przestępstwo którego nie popełniła i była w celi z facetem hahahahaha żal.ru

codyweed

"...A, Sidious, nie piszę się hay tylko hi, po ucz się troszkę angielskiego...i jeszcze ten wryj..."

Dialog pozwoliłem sobie skopiować od jednego z oglądaczy tego serialu w oryginalnej nie zmienionej wersji ;). Cały ten serialik stoi na tym samym poziomie co owe opery mydlane, jak nie niżej...
A "po uczyć" to ty możesz swoją babcię w nocnik robić, wiesz?

użytkownik usunięty
Sidious_

Kurwa, człowieku bez takich niewyrafinowanych tekstów jak powyżej. A, jeśli chcesz uniknąć krytyki, to wcześniej pisz źródło tekstu lub napisz że to nie twoje dziełko. Gdyby był na niskim poziomie to niebył on by w Cannes, i zarazem nie kupiły by go 3 kraje.

Widzisz bo nie istotne jest w tym przypadku źródło tekstu (myślisz, że chciałoby mi się te pierdoły przepisywać?) skoro wytykając błędy samemu się ma problem z ortografią.

Wracając do meritum, to co w Cannes? Złotej Palmy na festiwalu przecież nie dostał? A no fakt! ;) Przecież on był tylko na targach telewizyjnych przedstawiany. No i widzisz, czepiasz się mnie, że nie byłem dokładny,a tymczasem sam tylko podajesz, że był Cannes nie precyzując co tam robił. Ja też swojego czasu A.D 2006 byłem w Cannes...
Kupiły go 3 kraje, no i co z tego??? To ma oznaczać, że jest super? Dla porównania podam ci, że MTV PL emituje szajskie programy made in USA, czy to znaczy, że są dobre? To co podałeś to nie są żadne wyznaczniki "świetnego poziomu" tego serialiku. TVP z kolei sprzedała prawa "M jak Miłość" do Rosji.
Powyżej zamieszczony dialog świetnie ukazuje poziom całości serialu - zero śmieszności, natomiast nadmiar bezmyślnych wulgaryzmów i chamstwa.