PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720912}

Włoska narzeczona

Muchacha italiana viene a casarse
2014 - 2015
8,0 805  ocen
8,0 10 1 805
Włoska narzeczona
powrót do forum serialu Włoska narzeczona
Vanessa100

Kurde czy to jest wątek o " Włoskiej narzeczonej " czy o " kotce " wchodze tutaj z mysla ze poczytam cos o tej pierwszej telce a widze jakies durne rozmowy o "Kotce "

ocenił(a) serial na 8
SlodkaZmijka

Haha szkoda ze w tej telce nikt mu tego nie powiedzial np alejandro albo adolfito Ale bysmy sie usmiali z miny pedrunia :)

ewelina84

Dokładnie. To była moja pierwsza myśl i wciąż nie wiem jak Fiorelli to nie przyszło do głowy. Przecież to było oczywiste.

użytkownik usunięty
ewelina84

Jakby tak dobrze policzyć, to przyjaciel ojca mógł mieć tylko 43-45 lat, a więc wyglądać podobnie do faceta ze zdjęcia. Ojciec Fiorelli mówił, że pomógł mu 25 lat temu, ale nigdzie nie było powiedziane, że to było dokładnie 25 lat temu (mogło być trochę mniej) ani nie było powiedziane, że Victorio jest w jego wieku. Ja sama mam dużo starsze koleżanki. Z pracy co prawda, ale zawsze.

ocenił(a) serial na 9

Owszem, ale wcale bym się nie zdziwiła, gdyby i ojciec Fiorelli w tym serialu miał ze 40 lat :P w telenowelach "staruszki" odgrywają role "młodzikó".

madzik_867

Mnie pierwsze spotkanie protów nie zachwyciło.
Wg mnie takie sztuczne, telenowelowate.
Wpadła na niego, oczywiście scena w zwolnionym tempie, w tle piękna piosenka, od razu zauroczone spojrzenia.

Ogólnie pierwszy odcinek mnie nie zachwycił.
No ale wiadomo, to dopiero pierwszy odcinek, dopiero się rozkręca.
Podobno prot ma być tu mądry, to super, bo to rzadkość w telkach.
Już przesyt jest tymi naiwnymi protami, a po Octavio z DS, to wszyscy chyba mamy uraz psychiczny ;)

ocenił(a) serial na 9
Vanessa100

No ba, jeśli nie bedzie jej wyzywał od ladacznic to już jest dobrze :P

ewelina84

tutaj akurat facet ma większy szacunek to kobiety,bo w DS wcale tego nie było widać,dlatego nie wiem jak można kochać faceta który Cię nie szanuje i wyzywa

Vanessa100

a mnie się właśnie to spotkanie podobało,może typowo telenowelowe,ale fajnie pokazane. Jedno z lepszych jakie widziałam.W innych różnie to bywało.

Vanessa100

zgadzam się, ostatnia scena jak z bajki dla dzieci, sztuczność nad sztucznościami... w dodatku Fiorella od razu sprawia wrażenie słodkiej idiotki... ;(

użytkownik usunięty
Vanessa100

Obejrzałem z ciekawości dzisiejszy odcinek i niczym mnie ta telka nie zachwyciła. Strasznie nudnawa. Oprócz ładnej entrady to niczym mnie nie przekonała. Zobaczę jeszcze z jeden odcinek i zdecyduje czy dalej oglądać. Na razie poziom trochę zbliżony do tego co było DS.

istnieją przynajmniej dwa powody skłaniające do oglądania tej telenoweli:pierwszy to piękne widoki(Włoskie miasteczko jest przepiękne-aż chciałoby się tam pojechać;).a drugi to śliczne aktorki grające Fiorelle i jej siostrę.jest na czym oko zawiesić;)może z biegiem czasu doczekam się kolejnych powodów?.

bishop_filmaniak

rozśmieszył mnie dzisiaj syn tej starej babki,nie pamietam jak się nazywał.normalnie cały Panasewicz z Lady Punk-przynajmniej póki okularów nie zdjął :)

bishop_filmaniak

To pewnie Sergio, ojciec Pedra.

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

A mi jak wcześniej Jose Ron się nie podobał, tak tutaj nawet nawet.
Ojciec Pedra jest the best.Myslałąm ze padnę jak szedł do domu...

ewelina84

Ja mam tak samo. Jose Ron nie jest w moim typie, ale w tej telce nawet mi się podoba i dobrze wygląda.

bishop_filmaniak

Mnie się podoba Pedro i jego obcisłe spodenki, także też mam powód do oglądania :)

SlodkaZmijka

a czy może mi ktoś napisać czy będę jeszcze odcinki kręcone we Włoszech czy tylko te początkowe?bo nie ukrywam,że widoki się piękne.obawiam się,że w Meksyku już takich nie będzie.

bishop_filmaniak

Ale to będzie spoiler.

jagodajulia

oj tam bez przesady.tyle chyba możesz napisać?;)

bishop_filmaniak

ok.wejdę na temat spoilery:)

bishop_filmaniak

Ale to jest duży spoiler.

Lol11

nie ogarniam tych powiązań rodzinnych

girl_with_tattoo

Też miałam z tym problem.

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

No ja dalej nie ogarniam. Tam wszyscy oprócz Sergio są wnukami Eloisy tak? Tylko Sergio to jej syn?

ewelina84

Sergio jest synem Babki (Eloisa). Federica jest córką brata jej męża. Osvaldo i Gael są kuzynami Pedra, mają takie samo nazwisko (Osvaldo i Gael są chyba synami brata Sergia). Roxana niby jest córką jakieś tam kuzynki, czy kogoś tam (nie pamiętam za bardzo). Jak sb przypomnę to dopiszę.

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Może mi się wydaje, ale po tych kilku odcinkach odnoszę wrażenie, jakby Pedro nie był zainteresowany Fiorellą, a wręcz go nawet drażniła. Tzn widać że był pod wrażeniem jej urody, ale te ich spotkania, to albo pyta ją czy go śledzi, albo ze babka ją nasłała, ale taki dziwny ma do niej stosunek.

ewelina84

Wg mnie tu nie ma miłości od pierwszego wejrzenia.

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

No chyba jest, ale tylko ze strony Fiorelli. Czyli dobre myslałam.

jagodajulia

Fiorelle wzięło od razu,a Pedro dopiero zaczęło brać jakieś kilka odcinków później.Przynajmniej ja tak to odebrałam :)

ocenił(a) serial na 10
ewelina84

Nic w tym dziwnego skoro się nie znali, on był w związku z Tanią i miał masę problemów na głowie, a później Fiorella go szantażowała.

jagodajulia

o matko jakie to skomplikowane

jagodajulia

oni mają zamiar jakoś wyjaśnić te powiązania, czy zostawili widzów z domysłami?

girl_with_tattoo

Powiązania rodzinne? Tak, wyjaśnią z czasem ;) We wspomnieniach, w rozmowach.

jagodajulia

tak, tak, rodzinne, dzięki ;)
wciągnęłam się, gdyby tylko Fiorella być ciut, chociaż ciut mądrzejsza to byłoby extra ;)

girl_with_tattoo

Nie ma za co ;)

Lol11

Obejrzałam dwa odcinki i kompletnie mnie nie wciągnęła,dlatego sobie daruję tą telenowelę.

Lol11

A ja na razie jestem pozytywnie zaskoczona, myslalam ze nie zdzierze widoku glownej aktorki a jednak nie przeszkadza mi az tak bardzo. Nawet przyjemnie sie oglada :) Najlepsze sceny sa na razie z domu babci :D ten koles co przyjechal z dziwka jest najlepszy :D i w ogole dobre teksty tam maja... Cala rodzinka taka pazerna i bezwstydna ze az milo sie patrzy ze nie jest tak jak zwykle bywa w telkach ze kazdy sie slodko usmiecha a w glowie zabojcze mysli...

ocenił(a) serial na 9
Carolinex6x

A dlaczego? Nie lubisz Livi? Śliczna jest, czekałam na serial z nią w roli głównej.
Najlepsza jest babka, pasowałaby do Victorio. Udana z nich by para była :P

ewelina84

No wlasnie jakos strasznie dzialala mi na nerwy w "Otchlani namietnosci", ale wychodzi na to ze to tylko kwetsia roli jaka tam odgrywala, teraz jest nawet zabawna i przyjemna chociaz chetnie zobaczylabym ja tez w eleganckiej wersji w ladnych sukienkach i fryzurze typu fale lub w prostych tak zeby wygladala na bogato hehe.. Pewnie na to jeszcze sobie poczekam ;)

ewelina84

Babka jest przeznaczona Dantemu:
https://twitter.com/shantellucha/status/583008683765956610
:D :D :D

Lol11

Dziwny był ten wypadek Tanii. Ten gołąb się zaklinował w tych roślinach czy coś?

ocenił(a) serial na 9
Kassandra86

Jak ona nawalona jak szpak była, to pewnie według niej był zaklinowany. Ja się dziwię co ten Pedro w niej widział, chyba od początku lubiła sobie zatankować, jeszcze Pedro o narkotykach wspominał. A śmieszy mnie trochę ten lament Fiorelli, raptem była raz u niej posprzątać i drugi chyba jak rozmawiały, a rozpacza jakby się znały od lat. Niech jeszcze żałobę po niej nosi.

ewelina84

Tanie nie ratowała czasem tego gołębia przed upadkiem? :D
Na razie spoko, ale Fiorella co odcinek ryczy

Lol11

Telka na razie całkiem całkiem. Fajnie, że główni bohaterzy są do siebie nastawieni niezbyt pozytywnie. Przynajmniej na razie.

Lol11

Fiorella to idiotka. Razi mnie to, bo nie może się z Pedro po prostu dogadać, bo źle rozumie to co on mówi... ;/

girl_with_tattoo

widocznie kiepsko zna hiszpański :)

bishop_filmaniak

rodzinka w telce jest fajnie przedstawiona.takie wrednoty:)i te teksty babki,haha.tylko dlaczego każdy się do każdego klei.nie wyżyci są czy jak?;)

ocenił(a) serial na 9
bishop_filmaniak

Babka na razie rządzi.

bishop_filmaniak

chodzi mi o np. o to:
Pedro: co ty tu robisz?!
Fiorella: szukam toalety!
Pedro: coo?!
Fiorella: no co, wypiłam dużo wody!
no naprawdę...