mi też. Nie byłam specjalnie pozytywnie nastawiona do Livii ale jestem pozytywnie zaskoczona. Oby utrzymał poziom do końca (trauma po Dzikim Sercu)
ja mam tak samo.i dlatego słabo mi się robi jak go widzę w Kotce.obrzydzenie po Octavio niestety zostało;)
Nie oglądam Kotki, ale bym już nie wytrzymała kolejnego serialu z tym pajacem :D.
A jeśli chodzi o Włoską narzeczoną...to Pedro jest przystojny, a jego stanowczość i chłód dodają mu męskości. Bardzo podoba mi się Gael ;).
Też tak uważam. Roxana wygląda jakby dostała czymś dużym i twardym w twarz. i jeszcze takie miny dziwne robi. Gianna jest dużo ładniejsza :)
Ja też uważam, że ona za ładna nie jest. I jeszcze takie dziwne miny robi. Ale z drugiej strony wg mnie Benito też przystojniakiem nie jest.
i te jej krzyki, jakby była opętana, coś strasznego. No Benito też, ale nikt się nim nie zachwyca :D a Roxaną interesuje się 2 facetów
To prawda, jak ona zacznie się drzeć to jakaś masakra. :/ Zachowuje się jak jakaś wariatka. Mnie też z wyglądu Roxana się nie podoba. Tak, że też nie wiem, czym tak ten Benito się zachwyca.
Fiorella wcale nie chce za niego wyjść, tylko teraz nie wie co zrobić i jak mogłaby się z tego wycofać. Była nieźle zaskoczona gdy zobaczyła, jak on teraz naprawdę wygląda. :)
Zaskoczona, ale i tak chce za niego wyjść, ah obietnica- głupota, tyle że on ją okłamał, więc ta głupia obietnica nie powinna być ważna. Ciekawe czy teraz Eloisa zmieni nastawienie do Fiorelli jak się dowiedziała, że między nią a Pedro coś jest.
Zobaczymy czy Pedro będzie potrafił zaprzeczyć miłości do Fiorelli, czy będzie chciał to ukrywać.
Też tak uważam, że ta obietnica powinna być nieważna przez to, że Vittorio ją okłamał. Eloisie z pewnością nie spodoba się to, że Pedro coś czuje do Fiorelli, bo ona chciała, żeby on znowu był z Aitaną, a najlepiej, żeby wzięli ślub.
Też tak uważam, nie podoba mi się ta Aitana. O wiele ładniejsza jest Fiorella. :)
Też racja ;) Ale z drugiej strony nie jego wina, że urósł :P Jak tak patrzę to on ma 177, a Livia 172.
A Mike (Osvaldo) też ma niby 177 cm, a wg mnie wygląda na niższego.
Fryzurka specjalnie wymyślona dla naszego Pedra. Fiorelle nie ubierają za bardzo w obcasy, nawet w późniejszych stylizacjach
Eloisa jeszcze bardzo, bardzo długo będzie przeciwna związkowi Fio i Pedra, na siłę będzie wpychała Aitane w ramiona Pedra, wymusi nawet z nią ślub. Aitana zacznie coraz bardziej spiskować , i we firmie i przeciwko Włoszkom. W ostatniej chwili Pedro odkryje jej intrygi. Z kolei Fiorella będzie miotać się czy dotrzymac obietnicy czy jednak nie, w końcu gdy zacznie walczyć o związek wyjdzie na jaw domniemana choroba Vitorria, jednak zaczną się przygotowania do ślubu...
Eloisa bardzo by chciała, żeby Pedro ożenił się z Aitaną i żeby połączyli te ich firmy. Chodzi jej o interesy. Ciekawe czy Pedro już wcześniej, jak byli z Aitaną w związku to się na niej nie poznał, jaka ona tak naprawdę jest i czego można się po niej spodziewać.
nie wiem po co w tym domu są kamery. Cudem uchwyciły, skąd Fiorella wzięła krople, ale już nie złapały Federici, nie złapały, kto ukradł pierścionek, nie złapały, że Anibal podwala się do Fiorelli, nie złapały, kto ukradł leki Giannie. NIC!
Te kamery nie uchwyciły tylko tego wszystkiego co było niewygodne dla Federiki i Dantego, bo to on nimi manipuluje jak chce i uchwycą tylko to co on chce.
Na pewno wykasował to co było niewygodne dla niego i Federiki, żeby tego nikt nie znalazł i ich nie zdemaskował.
nie dam rady z Fiorellą... i ten jej pomysł, że Pedro chciał ją zabić sprawia, że nie mogę jej słuchać. Całą telka całkiem spoko, tylko Fiorella...
Jeszcze ani razu nie powiedziała Vittorio, ze nie chce z nim być. Zawsze zagłuszy ją jakąś paplaniną a ona nie potrafi się sprzeciwić.
Nie do końca. Pozostawia mu jeszcze nadzieje "zobaczymy", "porozmawiamy", "uspokoimy się". Wszystkim na około opowiada jak to się z nim rozprawiła i cytuje rozmowy które nie miały miejsca a i tak do końca się nie potrafiła mu postawić.
Dopiero zaczęłam oglądać telke i nie mogę połapać się w tej duużej rodzinie, kto jest dla siebie kim? :)
Mam pytanie
Ostatnio w TV pokazują nowy zwiastun "Włoskiej Narzeczonej" i tym leci taka piosenka coś typu:"kiss me". Zna ktoś może tytuł i wykonawce, bo nawet mi sie spodobała?