PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720912}

Włoska narzeczona

Muchacha italiana viene a casarse
2014 - 2015
8,0 805  ocen
8,0 10 1 805
Włoska narzeczona
powrót do forum serialu Włoska narzeczona
Paula1008

ja wybaczam, bo szczerze mówiąc - sama się niechcący zaspoilerowałam na yt - nie wiem jak inni ;)

ocenił(a) serial na 8
girl_with_tattoo

ja tam zawsze się spojleruję :D...lubię wiedzieć wcześniej :)

Paula1008

ja jak się wkręcę to wolę nie wiedzieć, jak mnie znudzi to czytam ;)

ocenił(a) serial na 8
girl_with_tattoo

Ale jak na razie to bardzo podoba mi się ten serial :).

Paula1008

mi też. Nie byłam specjalnie pozytywnie nastawiona do Livii ale jestem pozytywnie zaskoczona. Oby utrzymał poziom do końca (trauma po Dzikim Sercu)

ocenił(a) serial na 8
girl_with_tattoo

Mam tak samo...jak sobie przypomnę Octavio, to ma odruch wymiotny :D

Paula1008

ja mam tak samo.i dlatego słabo mi się robi jak go widzę w Kotce.obrzydzenie po Octavio niestety zostało;)

ocenił(a) serial na 8
bishop_filmaniak

Nie oglądam Kotki, ale bym już nie wytrzymała kolejnego serialu z tym pajacem :D.
A jeśli chodzi o Włoską narzeczoną...to Pedro jest przystojny, a jego stanowczość i chłód dodają mu męskości. Bardzo podoba mi się Gael ;).

Lol11

Roxana jest brzydka, nie wiem czym się Benito zachwyca :D

girl_with_tattoo

Też tak uważam. Roxana wygląda jakby dostała czymś dużym i twardym w twarz. i jeszcze takie miny dziwne robi. Gianna jest dużo ładniejsza :)

girl_with_tattoo

Ja też uważam, że ona za ładna nie jest. I jeszcze takie dziwne miny robi. Ale z drugiej strony wg mnie Benito też przystojniakiem nie jest.

jagodajulia

i te jej krzyki, jakby była opętana, coś strasznego. No Benito też, ale nikt się nim nie zachwyca :D a Roxaną interesuje się 2 facetów

ocenił(a) serial na 8
girl_with_tattoo

To prawda, jak ona zacznie się drzeć to jakaś masakra. :/ Zachowuje się jak jakaś wariatka. Mnie też z wyglądu Roxana się nie podoba. Tak, że też nie wiem, czym tak ten Benito się zachwyca.

Lol11

ajajaj i przyjechał stary Vittorio ;/

ocenił(a) serial na 8
girl_with_tattoo

Fiorella wcale nie chce za niego wyjść, tylko teraz nie wie co zrobić i jak mogłaby się z tego wycofać. Była nieźle zaskoczona gdy zobaczyła, jak on teraz naprawdę wygląda. :)

ocenił(a) serial na 9
Ramiro_29

Zaskoczona, ale i tak chce za niego wyjść, ah obietnica- głupota, tyle że on ją okłamał, więc ta głupia obietnica nie powinna być ważna. Ciekawe czy teraz Eloisa zmieni nastawienie do Fiorelli jak się dowiedziała, że między nią a Pedro coś jest.

ewelina84

no jeszcze się nie dowiedziała, jak Pedro zaprzeczy, to uwierzy jemu nie tej złośliwej plotkarze

ocenił(a) serial na 8
girl_with_tattoo

Zobaczymy czy Pedro będzie potrafił zaprzeczyć miłości do Fiorelli, czy będzie chciał to ukrywać.

ocenił(a) serial na 8
ewelina84

Też tak uważam, że ta obietnica powinna być nieważna przez to, że Vittorio ją okłamał. Eloisie z pewnością nie spodoba się to, że Pedro coś czuje do Fiorelli, bo ona chciała, żeby on znowu był z Aitaną, a najlepiej, żeby wzięli ślub.

ocenił(a) serial na 9
Ramiro_29

Ta cała Aitana jakaś taka mało urodziwa...

ocenił(a) serial na 8
ewelina84

Też tak uważam, nie podoba mi się ta Aitana. O wiele ładniejsza jest Fiorella. :)

Ramiro_29

Wg mnie Aitana jest za wysoka dla Pedra.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Szczególnie jak jeszcze ma założone jakieś szpilki. :)

jagodajulia

wiele aktorek jest dla niego za wysokich :D

girl_with_tattoo

Też racja ;) Ale z drugiej strony nie jego wina, że urósł :P Jak tak patrzę to on ma 177, a Livia 172.
A Mike (Osvaldo) też ma niby 177 cm, a wg mnie wygląda na niższego.

jagodajulia

irokez dodaje Pedrowi kilka cm :D

girl_with_tattoo

haha :D Możliwe ;)

girl_with_tattoo

Fryzurka specjalnie wymyślona dla naszego Pedra. Fiorelle nie ubierają za bardzo w obcasy, nawet w późniejszych stylizacjach

Ramiro_29

Eloisa jeszcze bardzo, bardzo długo będzie przeciwna związkowi Fio i Pedra, na siłę będzie wpychała Aitane w ramiona Pedra, wymusi nawet z nią ślub. Aitana zacznie coraz bardziej spiskować , i we firmie i przeciwko Włoszkom. W ostatniej chwili Pedro odkryje jej intrygi. Z kolei Fiorella będzie miotać się czy dotrzymac obietnicy czy jednak nie, w końcu gdy zacznie walczyć o związek wyjdzie na jaw domniemana choroba Vitorria, jednak zaczną się przygotowania do ślubu...

pola_la

Moja droga, to jest spoiler. Oznaczony? nie widzę. W dobrym wątku? nie sądzę.

ocenił(a) serial na 8
pola_la

Eloisa bardzo by chciała, żeby Pedro ożenił się z Aitaną i żeby połączyli te ich firmy. Chodzi jej o interesy. Ciekawe czy Pedro już wcześniej, jak byli z Aitaną w związku to się na niej nie poznał, jaka ona tak naprawdę jest i czego można się po niej spodziewać.

Lol11

Aitana się wiesza po Pedrze jak bombka po choince. Już jej nie lubię.

Lol11

nie wiem po co w tym domu są kamery. Cudem uchwyciły, skąd Fiorella wzięła krople, ale już nie złapały Federici, nie złapały, kto ukradł pierścionek, nie złapały, że Anibal podwala się do Fiorelli, nie złapały, kto ukradł leki Giannie. NIC!

ocenił(a) serial na 8
girl_with_tattoo

Te kamery nie uchwyciły tylko tego wszystkiego co było niewygodne dla Federiki i Dantego, bo to on nimi manipuluje jak chce i uchwycą tylko to co on chce.

ocenił(a) serial na 9
girl_with_tattoo

Nawet w ktoryms odcinku Dante cos takiego mowil ze juz usunął nagrania

ocenił(a) serial na 8
just346

Na pewno wykasował to co było niewygodne dla niego i Federiki, żeby tego nikt nie znalazł i ich nie zdemaskował.

Lol11

Ostatnio w napisach końcowych pojawiła się nowa piosenka, wiecie może jaki jest jej tytuł?

Nessie

To powinna być ta piosenka: Mi Vida Sin Ti - Angels

jagodajulia

Tak, to ta :) Dzięki wielkie :)

Nessie

Nie ma za co ;)

Lol11

nie dam rady z Fiorellą... i ten jej pomysł, że Pedro chciał ją zabić sprawia, że nie mogę jej słuchać. Całą telka całkiem spoko, tylko Fiorella...

girl_with_tattoo

Mnie też Fiorella denerwowała...

ocenił(a) serial na 9
girl_with_tattoo

Jeszcze ani razu nie powiedziała Vittorio, ze nie chce z nim być. Zawsze zagłuszy ją jakąś paplaniną a ona nie potrafi się sprzeciwić.

just346

i te jej krzyki, jakieś histerie, słowotok, ja nie wiem jakim cudem Pedro się w niej zakochał...

ocenił(a) serial na 8
girl_with_tattoo

toteż dzisiaj w końcu powiedziała dość ;D

ocenił(a) serial na 9
ally1

Nie do końca. Pozostawia mu jeszcze nadzieje "zobaczymy", "porozmawiamy", "uspokoimy się". Wszystkim na około opowiada jak to się z nim rozprawiła i cytuje rozmowy które nie miały miejsca a i tak do końca się nie potrafiła mu postawić.

ocenił(a) serial na 8
just346

no wiadomo, gdyby staruszek odpuścił to telecia by się musiała zakończyć ;P

Lol11

Dopiero zaczęłam oglądać telke i nie mogę połapać się w tej duużej rodzinie, kto jest dla siebie kim? :)

Lol11

Mam pytanie
Ostatnio w TV pokazują nowy zwiastun "Włoskiej Narzeczonej" i tym leci taka piosenka coś typu:"kiss me". Zna ktoś może tytuł i wykonawce, bo nawet mi sie spodobała?

ocenił(a) serial na 9
izabela1403

Kiss Me One More Time [feat. Cailtin] - Wizardz Of Oz
Również mi się podoba :)