PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720912}

Włoska narzeczona

Muchacha italiana viene a casarse
2014 - 2015
8,0 806  ocen
8,0 10 1 806
Włoska narzeczona
powrót do forum serialu Włoska narzeczona

Spoilery

ocenił(a) serial na 10

Tu można spojlerować!!!!

Aaneczka04

Dokładnie nie pamiętam, ale chyba coś między 122-125....

ocenił(a) serial na 9
bishop_filmaniak

Jeszcze zmartwychwstania i cudowne uzdrowienia ;)

just346

haha no dokładnie tak :)

bishop_filmaniak

No i jeszcze starsznie oklepane i śmieszne- mój brat jest moim bratem, choć ostatecznie się okazuje, że oczywiscie nie :)

pola_la

niczego w życiu nie można być pewnym.skoro w telkach się to tak często zdarza to może i my musimy o tym pomyśleć:a co jeśli nie jestem dzieckiem moich rodziców?!i to wcale nie jest zabawne :)

pola_la

Przepraszam, zagalopowałam się- miało być mój brat jest moim mężem, moja żona jest moją siostrą. Takie przypaki chyba nie są aż tak częstę :) A w telenowelach, także i tej mamy przypadek. Emocje do ostanich odcinków :):)

pola_la

emocje?raczej wkurzanie widzow;)a juz najlepszy jest Cichy z Kotki:nie powie córce,ze jest jej ojcem poki nie oczysci nazwiska,haha.

bishop_filmaniak

Hehe wiadomo- te emocje to było ironiczne określenie:)) Wszyscy wiedzą jak jest, domyślają się ale ale te kilka, -naście lub -dziesiąt trzeba przekulać... :)

pola_la

domyślam się,że była to ironia dlatego moja wypowiedz jest zakończona wesołą bużką;)rozumiem jeszcze jak milczą bo zrobili coś strasznego etc ale ww już Cichy z Kotki milczy bo chce nazwisko oczyścić.a co on takiego zrobił?siedział niewinnie w więzieniu przez lata a Esmeralda przeciez wie o wszystkim.to dopiero głupota.

ocenił(a) serial na 7
bishop_filmaniak

Pytanko w którym dokładnie odcinku Fiorella dowie się, że nie jest siostra Pedra bo wiem ze bd takie podejrzenia co jest juz mega dziewne tym bardziej przy koncowce telki?
To chyba bd jakies 170 któryś

monalisa11

O ile dobrze pamiętam około 169-170 odcinka wyjdzie, gdzieś po 5 odcinkach niepewności wyjdzie na jaw, że nie są rodzeństwem. To akurat jedna z wiekszych ściem i bezsensownych (moim zdaniem) wątków serialu.

ocenił(a) serial na 7
pola_la

Dla mnie tez jeszcze przy samej koncowce totalna beznadzieja jakby to wyszlo gdzies w polowie to jeszcze ale dramat takna koncu

Lol11

Wyjdzie na jaw, że to Federica i Dante knuli przeciwko Fiorelli? (ten pierścionek, krople, sejf)
Co się stanie z Federicą?

Nessie

Jak to w telenwelach bywa- oczywiscie, ze wyjdzie na jaw ale już pod koniec serailu. Najpierw rycersko niewinnośći Fiorelli bęzie bronił Pedro, ale na końcu wyjdą na jaw wszytskie tajemnice Federiki. W międzyczasie będzie próbowała odebrać dom i cały majatek rodzinie Angeles (twierdząc, że prawnie do niej należy), to ona zabije Dantego, a po krótkim czasie sama trafi do więzienia.

ocenił(a) serial na 9
pola_la

A kiedy Fiorella dowie się że Julietta jest jej matką, a Julietta ze Fio córką? To będzie w jednym czasie? i jak zwykle w telach, Julietta ze wstydu będzie to ukrywała? Dlaczego Fio i Pedro będą mysleli ze są rodzeństwem? Czyżby Julietta miała w młodości romans z Sergio?

ocenił(a) serial na 9
ewelina84

O kurde teraz patrzę, a tu szok, uwierzycie że aktorka grająca Juliette ma 55 lat?

ewelina84

Mniej więcej w jednym czasie zarówna Julietta jak i Fiorella dowiedzą się o tym. Julietta w młodosci miała romans z Włochem Santino i urodziła dziecko, które oddała do adpocji. Potem szukaja ze Santino córki różnymi kanałami i w końcu okazuje się że to Fiorella. Ale Sergio przypomina jej, że od razu po roztaniu z tym Włochem była z nim i być może to córka Sergio, a nie Santina, Trochę zagmatwane ale chyba mniej wiecej wyjaśniłam.

ocenił(a) serial na 9
pola_la

Wiem jak będzie, ale dalej nie kumam, Sergio przypomina jej że po rozstaniu z Santino była z nim. Ale przecież Julietta rozstałą się z Santino gdy zaszła w ciązę,a on niechciał tego dziecka, czyli wiedziała że jest w ciąży i dopiero była z Srgio. Trochę pogmatwane...

pola_la

się będzie działo haha :)

ocenił(a) serial na 8
Nessie

Pewnie tak prędzej czy później to wszystko wyjdzie na jaw. Federica trafi do więzienia.

ocenił(a) serial na 7
Nessie

Też jestem tego ciekawa chyab bd wszystko na Federice ale nie jestem Pewna czy to wyjdzie w koncu. :)

ocenił(a) serial na 9
Lol11

Witam , Kim jest Julieta, dlaczego nie lubi tak bardzo wszystkiego co włoskie ?

Czyżby była mama głównej bohaterki ?

Jesli gdzies ktos juz to opisywał to przepraszam nie mogłam znaleźć :)

roxana112

tak masz rację,Julieta jest mamą Fiorelli ale jeszcze o tym nie wie tzn obie nie wiedzą;)a Włoch nie lubi gdyż tam poznała jakiegoś Włocha,miała z nim dziecko ale bała się przyznać o ciąży rodzicom(chyba była tam na studiach czy coś w tym stylu) i po porodzie oddała dziecko do adopcji(póżniej jej córkę adoptowali rodzice, jak się pózniej okazuje -nie biologiczni Fiorelli).dlatego właśnie Julieta nie lubi wszystkiego co włoskie,przypomina się jej wtedy ten bolesny dla niej moment.

bishop_filmaniak

własnie wczoraj pola_la wyjaśniła ten wątek ale mam refleks,haha ;)

bishop_filmaniak

wkurza mnie ostatnio Fiorella.denerwuje mnie ,że nosi tą apaszkę(na szczęście już niedługo ją zdejmie;).poza tym jest taka krzykliwa a w połączeniu z tym włoskim językiem ( który z natury jest taki a nie inny czyt męczacy;) czasami jej piski są nie do zniesienia.do tego straszna z niej świetoszka.wolę Giannę-jest taka naturalna,czasami chetna do grzeszków itp jest normalniejsza wg mnie.

bishop_filmaniak

Oj z tą apaszką to się nie rozstanie jeszcze dosyć długo, też nie rozumiem tej stylizacji: ) Apropo bohaterek ja mam na odwrót- Fiorellę jakos polubiłam od razu mimo jej wad, a Gianna mnie wkurza jakąs swoją dziecinnośćią, niezdecydowaniem. Ale to własnie rzecz gustu, dla każdego coś miłego :)

bishop_filmaniak

Myśle,że Fiorella celowo jest przedstawiona jako głośna i krzykliwa,bo z natury Włoszki takie właśnie są.Do tego zazwyczaj mówią dużo i szybko.Pod tym wzgledem Livia chyba wczuła się w rolę :)

madzik_867

wczuła się,to prawda,co nie zmienia faktu ,że mnie wkurza:)
o to będzie dalej nosiła tą apaszkę?to niedobrze,wygląda w niej jak sierotka Marysia;)ogólnie wkurza mnie ,że pobrzydzają Livie już w kolejnej telce.to samo było w "Otchłani Namiętności" .główna protka miała fajne fryzury,ciuchy etc a ta taka zaniedbana.nie może sb zrobić jakiegoś koka/kucyka itp a nie tylko tę rozpuszczoną "szczechę" nosi albo okropną hustkę na głowie,haha;)wiem,ze to tylko aktorka i ma na to mały wpływ ale takie rzeczy potrafią wkurzać widza(przynajmniej takiego jak ja ;) co innego Gianna-ma piękne włosy.

bishop_filmaniak

W telci de que te quiero te quiero Livia ladnie wyglada :-)

bishop_filmaniak

Muszę Cię zmartwić bishop_filmaniak- co najmniej około setnego odcinka chustka sierotki będzie nieodzowna. Potem jak już wrócą z Pedrem ze swojej ucieczki, jako pani Angeles zacznie nieco inaczej się stylizować, nawet prostować włosy- w takim uczesaniu wygląda najpiękniej, Wymieni też czarny mundurek i infatylne kwieciste kiecki na nieco ładniejsze i lepiej dobrane. W MIVAC zdecydowanie fajniej stylizują Pedra- każdy zestaw świetnie dobrany i dopasowany do Jose Rona. Od eleganckich garniturów i koszul, po zwykłe t-shirty i kurtki.

ocenił(a) serial na 9
bishop_filmaniak

Dziekuję :)

roxana112

ależ proszę ;)

ocenił(a) serial na 9
Lol11

Pedro poszedł do łóżka z Sonią?

just346

Nie.

just346

Sonia wykorzystała okazję, zaciagnęla pijanego w sztok Pedra do swojego pokoju, ale nic z tego nie wyszło. Deloikwent był tak napruty, że jak tylko Sonia wtargała na łóżko zasnął jak niezywy, majacząc imię Fio... Ale Sonia przez kilka dobrych odcinków zręcznie wykorzystuje swój postep, szatanzują Pedra.

ocenił(a) serial na 8
pola_la

Co ona będzie chciała osiągnąć przez ten szantaż Pedra? Czy on się kiedyś dowie, że tak naprawdę wtedy między nimi do niczego nie doszło?

Lol11

Czy sonia będzie w ciąży?

aturi

mam 2 pytania do zorientowanych:w jakiej miejscowości mieszkała Fiorella we Włoszech bo mi wypadło z pamięci?i jaką piosenkę śpiewała kiedyś pijana Sonia na imprezie na ranczu w jednym z początkowych odcinków ?kojarzę tę piosenkę,wydaje mi się,że to była entrada jakiejś telki ale za nic nie mogę sobie przypomnieć jakiej.z góry dzięki ;)

bishop_filmaniak

Wydaje mi się, że Fiorella mieszkała w Maratea (chyba, że pomyliłam seriale haha), a co do piosenki to nie wiem, ale coś mi się kojarzy, jakby to była piosenka z entrady Morza miłości || Fanny Lu- Regalame un beso||. Jeszcze sprawdzę tę piosenkę.

jagodajulia

nazwa miejscowości mi się już przypomniała,tak to była Maratea(swoją drogą piękna miejscowość;)a co do piosenki to jest właśnie ta.wielkie dzięki,za sto lat by mi się to nie przypomniało ;)

bishop_filmaniak

na Ciebie zawsze można liczyć ;)

bishop_filmaniak

To dobrze, że trafiłam z piosenką ;) Nie oglądałam Morza miłości, ale bardzo lubię tę piosenkę. Nie ma za co ;)

Lol11

Czy wie ktoś może, w którym odcinku Gianna i Gael zaczną być razem?
Czy wyjdzie na jaw, że Federika stoi za tymi wszystkimi intrygami ?
I czy Sonia urodzi dziecko ? https://www.youtube.com/watch?v=Fnh6nwvcuu8&index=33&list=WL -zastanawiam się właśnie czyje to dziecko w 3:48.
Z góry dziękuję za odpowiedź. ;-)

ocenił(a) serial na 9
martusia_9610

Dziecko jest Włocha.

martusia_9610

Tego dziecka, które wmawia Pedro nie urodzi.

Nie chcę wprowadzać nikogo w błąd, ale sądzę, że jest to dziecko Osvaldo. Na końcu telki Sonia była w ciąży z Osvaldo, a potem był przeskok czasowy.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Czy Jaquina jest matką Roxany ? A kto jest jej ojcem ?

malga927

Joaqina jest matką Roxany, ojcem był dziAdek Pedrai tym samy mąż Babki. Roxana jest owocem romansu młodej służącej Joaqiny z swoim panem.

malga927

Tak, a ojcem Roxany jest Maximo.

Lol11

Czy Pedra i Fiorellę ktoś zamknął w saunie ?? Jeśli tak to w którym odcinku?

martusia_9610

Tak, sądzę, że to była Aitana, ale nr odcinka nie pamiętam.