I jak 2 odcinek ? Z dobrych wieści to na pewno że Dutch wróciła to serialu . Chociaż ta jej grupa była skazana na śmierć od 1 momentu jak zobaczyłem ich na ekranie . Serio kije to golfa czy hokeja nie pamiętam na myślące wampiry z długimi jęzorami pełnymi robaków . Genialne ,:) Broń na srebro , Światło albo długi miecz jak katana a nie takie coś , to nie są bezmyślne zombiaki które możesz walić po głowie . to jedna z uwag tego odcinka . Staruszek bardziej przeją się informacją o śmierci Nory niż nasz doktorek na marginesie . , Najlepszy jednak był moment kiedy Doktorek mówi daliście za Lumen 323 mln dolarów a Fet odpowiada trochę nas poniosło . heh to było dobre . Cieszę się że Zack nareszcie został w jakiś sposób ukarany za śmierć nory i dostał krople od Mistrza . Co do napisów to są robione , a jak chcesz oglądać od razu po premierze to uczyć się angielskiego a nie zawalać forum kiedy napisy ? kiedy napisy ? Szczerze to nie wiem dokąd zmierza fabuła , na razie to wszystko takie chaotyczne . Czekam na kolejne odcinki ;)
To, że nie zdradzają wszystkiego od razu nie znaczy, że jest chaotyczne.Powoli ten sezon się wyklaruje.W trzecim odcinku jest ciekawiej i dowiadujemy się o pewnej ciekawej sztuczce mistrza, która zapewnia mu przetrwanie.A ta banda, która była z Dutch, to jakieś pętaki oderwane od komputera.Chyba zauważyłeś, że z nich wszystkich, tylko ona ogarniała sytuację i wiedziała co i czego nie należy robić.Tacy gamonie jak najbardziej mogą wyskoczyć na wampiry z kijami do golfa, więc tu bym się nie dopatrywał błędu.Zack (choć to mnie boli) nie powiedział jeszcze ostatniego słowa i dalej będzie wkur*iał.Podejrzewam, ze jest ważny dla mistrza, bo tu uwaga, spojler!!! nie zabrał go ze sobą, gdy szli dokonać wymiany za Lumen, tylko podstawił przemienionego dzieciaka.W trzecim odcinku mamy trochę z przeszłości Quinlana (wtedy Quintusa) i wyjaśniona jest jego głęboka nienawiść do mistrza.Ogólnie, to powinno być ciekawie.Dziwi mnie zerowa aktywność na tym forum, bo są przecież gorsze seriale, a generują więcej zainteresowania.A i jak ktoś nie wie, to odcinek trzeci był w sieci zaraz po premierze drugiego.Nie wiem skąd, ale obejrzałem go już w zeszłym tygodniu, choć bez napisów i nie wszystko zrozumiałem.