PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606779}
7,3 14 tys. ocen
7,3 10 1 14002
Gothic 3
powrót do forum gry Gothic 3

10

ocenił(a) grę na 10

Najlepsza i dla osatnia czesc Gothica. Po niej juz nic dla mnie nie ma. Świetna fabula
rozbudowany system rozwoju "Bezimiengo" kompani z poprzednich czesci:) i niesamowity
klimat Myratny:D w raziu problemow z misjami. Prosze pisac:P

ocenił(a) grę na 4
Gloenik

Zdecydowanie najgorsza część Gothica (Arcania nie zasługuje nawet na to miano). System walki polegał tylko i wyłacznie na bezmyślnym klikania lewego przycisku myszy, bardzo słaby klimat (no, może za wyjątkiem muzyki), słabe zakończenie, nudne, mało klimatyczne miasta/osady oraz nieciekawa fabuła. Nie wiem jak komukolwiek mogła podobać się ta część. Może sama gra ujdzie, ale w porównaniu do 1 i 2 części oraz Nocy Kruka jest to kompletne dno.

wengard

Kompletne dno to to nie jest bo gra ma jakiś tam klimat ale odjął bym parę punktów za niektóre rzeczy które wymieniłeś i minus jeden punkt za skopaną optymalizacje zdecydowanie nie zasługuje na 10 góra 6 no może 7 w porównaniu do G1 i G2NK

Gloenik

Haha gothic 3 i niezła fabuła aleś mnie rozśmieszył.Gothic 3 to gra kompletnie bez fabuły z masą zadań typu ,, przynieś , podaj , pozamiataj '' ze słabym systemem walki i bez jakiegokolwiek klimatu . Jeśli chcesz dobrego klimatu to zagraj w morrowind . Jeśli chcesz dobrej fabuły to zagraj w fallout . Jeśli chcesz dobrego systemu walki zagraj w wiedźmina.