PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720567}
8,6 19 tys. ocen
8,6 10 1 18750
Life is Strange
powrót do forum gry Life is Strange

W pierwszym temacie przekroczyliśmy 1000 tematów!!! To niezwykły sukces. Zapraszam więc do dalszego komentowania i dzielenia się wrażeniami z LiS!

ocenił(a) grę na 9
Nikelaine

Wszystko się da!

Jutro ci prześle... I dawaj! jeśli chcesz to napisz co tam ci leży! Najwyżej popsujesz mi humor ;P

Potwierdzenie, że to ostatni epizod i definitywny koniec historii Max&Chloe. Znalazłem na internetach to wrzuciłem,nie? xD

ocenił(a) grę na 9
Pricefield

https://pp.vk.me/c624720/v624720605/52d0e/ZkEO2qOJ4Po.jpg

http://orig02.deviantart.net/d63b/f/2015/238/9/3/strange_among_us_by_magentapale tte-d9776ox.jpg

http://data.whicdn.com/images/202583951/large.jpg

ocenił(a) grę na 9
Pricefield

Life is Strange Finale Teaser #2

https://www.youtube.com/watch?v=VWjOggQFRL8

ocenił(a) grę na 10
Pricefield

Od poprzedniego teasera różni się tylko tym ze pomiędzy scenkami z poprzedniego wrzucone są randomowe sceny z 3 epizodu.

ocenił(a) grę na 9
MaxPricefield

Strzelam, że następnego teasera już nie będzie, bo zapodadzą trailer.

ocenił(a) grę na 10
Pricefield

Obejrzałabym chętnie :) Ale mój internet (tradycyjnie) działa na ujemnych obrotach. I co z tego, że ujemne obroty są niemożliwe, phi! xD

Nikelaine

Mi się wydaję, że będzie jeszcze teaser, taki krótki 11 października, wszak jest to dzień w grze, w którym ma przyjść tornado (powinni to jakoś uczcić), a ewentualnie gdzieś w przyszłym tygodniu pełnoprawny trailer :)

Nie wiem czy to prawda, ale gdzieś na zagranicznych forach czytałam, że ponoć jakiś serwis??? miał wgląd w teaser??? trailer??? i ponoć SPOJLERY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie ma dokładnie pokazanej osoby w Dark Room oprócz Max i jest jakieś ujęcie naszej bohaterki w samolocie? mniej więcej to by się zgadzało z wyciekami, ale nie wiem czy to dotyczy jakiegoś teasera czy może zwiastuna...

Nie bierzcie tego, aż tak na poważnie, ponieważ czytałam to na randomowych forach xD

ocenił(a) grę na 10
aneciora11

Brzmi ciekawie... Tylko co Max robiłaby w samolocie? *myśli* Dobra, zbyt zmęczona na myślenie xD Do jutra wszystkim! I miłych snów!

ocenił(a) grę na 10
Nikelaine

SPOLIER! SPOILER!
San Francisco Art Gallery. :)

ocenił(a) grę na 10
aneciora11

Dasz linkała?
Albo nie masz, bo nie zapisujesz tych randomów. :<

Czy tylko ja jestem taki szalony i robię sobie powtórzenie po raz dziesiąty wszystkich odcinków od NOWA.

Tsuyami

Raczej randomowych postów nie zapisuje, ale znalazłam to:
http://i.imgur.com/8Y4x94E.png

4 akapit :)

ocenił(a) grę na 10
aneciora11

Jeśli dobrze rozumuję to będzie wyglądał ten zwiastun jak ten z 4 odcinka. Dzięki!

Jeju! Już tylko 10 dni!
A ja muszę wrócić do mojego maratonu!

ocenił(a) grę na 10
Nikelaine

HAHAHAHAHHA!
*ŁUP NA PODŁOGĘ
POZDRO Z PODŁOGI!
To mój sen:
Jesteśmy z Rachel i Chloe na statku, obok są dwa inne statki i one lewitują. Gdzieś daleko są statki Jeffa i piratów i zmierzają w naszą stronę. To my uciekamy w stronę wodospadu i mamy przepłynąć obok. Nasza łajba zamienia się w szalupę i płynie z prądem wodospadu. Spadliśmy, jesteśmy w bambusowym lesie i szalupa zniszczona, a Rachel zniknęła. Płyniemy jakiś czas kajakiem rzeczką, która jest czerwona. Potem do Chloe dzwoni telefon i mówi, że musimy lecieć. I nagle kajak zamienia się w motor z GTA i razem z Chloe jadymy po Los Santos. I tu się obudziłam XD

ocenił(a) grę na 9
Aurona

Dlaczego ja nie mam takich snów!? Ahh... to chyba dlatego że jestem normalny... taaak... na pewno to... chociaż z drugiej strony... nah. xD

ocenił(a) grę na 10
Nikelaine

Pramber!
I pisz tu ten sen! To ja napiszę swój o Lis!

ocenił(a) grę na 10
Pricefield

Nie słucham jej, ale spodobał mi się ten kawałek.
Poza tym jestem dziwna i mimo bycia nastolatką lubię takie klimaty, operę, muzykę klasyczną!

Panie! Bo Ci się Jeff przeniesie na forum i będzie z Tobą pisał!

ocenił(a) grę na 10
Aurona

Jeff na forum? Chyba byśmy go rozszarpali żywcem xD Niech przychodzi, przynajmniej pomścimy Chloe, Max, Kate i innych! :D

Też jestem dziwna, jeśli o gust chodzi xD No, ale tutaj chyba tylko ludzie otagowani jako #weird #strange czy #my_life_is_strange się pokazują xD Tytuł gry zobowiązuje! :D

ocenił(a) grę na 10
Nikelaine

Więc jakby była gra o tytule ,,I'm so normal'' to ja nie powinnam mówić na jej temat? XD

ocenił(a) grę na 10
Aurona

Nie wiem, czy śmiałaś się z mojego snu czy co, więc powiem tylko (dla tych, co nieogarnęli ;)) Że gdzieś tam jest! :D

No... Mniej więcej xD Dżołking ;) Wtedy ja też nie mogłabym mówić na jej temat xD A tego bym NIE ZNIOSŁA, bo pewnie byłaby równie dobra co LiS.

ocenił(a) grę na 9
Nikelaine

Fakt. Nie mogłabyś;)

Ciekawostka!!!

October 10, 2013 - Arcadia Bay the observed phenomenon of the two moons.

ocenił(a) grę na 9
Aurona

Nie.

ocenił(a) grę na 9
Nikelaine

Że jak? Sugerujesz że jam dziwny? Z KTÓREJ STRONY!!?!?! Oneoneone! Phi! Soudze że jestem bardzo normalny, O!
Tylko musi mi się chcieć! xD

ocenił(a) grę na 10
Pricefield

Don't worry! Normalność jest PRZEREKLAMOWANA! :D

No, to teraz coś ode mnie! ;D

www.youtube. com/watch?v=LCDgJiPBxfI

Pierwszy komentarz i odpowiedzi na niego :D

ocenił(a) grę na 10
Pricefield

Nie tylko wy macie dziwne sny ja miałam sen z LiS +18 i takie rzeczy widziałam w internecie dotyczące LiS że moi znajomi mówią że jestem dziwna XD

ocenił(a) grę na 10
MaxPricefield

Witaj w klubie :D Moi znajomi też mówią, że jestem dziwna, odkąd wzięło mnie na LiS ;) Tak już w życiu bywa, że piękne rzeczy zmieniają ludzi. A zwykły plebs (znajomi nazywający nas dziwnymi xD) nie znają/nie rozumieją tego piękna i tyle.

Tia... Dość często podobnie wysławiam się na co dzień xD

ocenił(a) grę na 10
MaxPricefield

Aż boję się spytać... ale brało udział w tym śnie wszystkie postacie z LiS?!

ocenił(a) grę na 10
Aurona

Byłam tam ja, Max i Chloe ale ja byłam obserwatorem tego co się działo XD

ocenił(a) grę na 10
Sobiem

Za dużo naoglądałam się zdjęć Max and Chloe mature content ale miałam też inny bardziej łagodniejszy sen chce ktoś usłyszeć?

Nikelaine

Witam. Ma pani jakiś problem? Proszę rozwinąć swą myśl.

ocenił(a) grę na 10
minik555

Life is Strange odmienilo moje życie bo poznałam kilka osób z którymi można pogadac wśród których jesteście wy wszyscy udzielający się na tym forum bardzo wam za to dziękuję XD

ocenił(a) grę na 10
MaxPricefield

Same here! Piąteczka! :) Trudno o takich zajebistych (przepraszam za określenie, ale nic innego nie przychodzi mi go głowy) ludzi w outernetach! (przynajmniej w tych moich xD) Cieszę się, że LiS nas połączyło! :D (i mam nadzieję, że Wy też się z tego powodu cieszycie ^^)
No, a teraz coś, co wynalazłam teraz... I wchodzę i widzę tego posta, więc na niego odpisuję, o! :D

pre10. deviantart. net/ea4c/th/pre/i/2015/072/9/2/life_is_strange__bad_end_by_mary_o_o-d8li8ic. png

Łezka się w oku zakręciła... A nie jestem płaczka!

ocenił(a) grę na 10
Nikelaine

Nie chciałabym żeby tak się skończyło to byłaby dla mnie tragedia, a poza tym udzielacie się jeszcze gdzieś indziej jeśli chodzi o LiS bo ja najwięcej tutaj, na fb (ale nie wszyscy go mają) i na instagramie: )

ocenił(a) grę na 10
MaxPricefield

Ja tylko tu :D Fb nie posiadam, podobnie jak instagrama. Ale uwielbiam przeglądać tublra (nawet nie jestem pewna, czy aby na pewno tak to się pisze xD). Chyba że liczy się anonimowe publikowanie rysunków na imgurze ;)

ocenił(a) grę na 10
Nikelaine

Kurna! Jestem największą lamą internetową! Weźta mi ten link normalnie podajcie, bo nieważne jak go wpiszę, czy usunę spacje to nie wyświetla mi informacji!!!

ocenił(a) grę na 10
Aurona

To ja mogę być lamą internetową, nie martw się xD Poza tym, teraz sprawdziłam i... Nie działa! >.< Ale jeśli ciekawi cię, jak znalazłam ten obrazek, to chyba po prostu w google grafika wpisałam "Life is Strange tornado" (szukałam tego screena, którego przerysowałam swego czasu) i przeglądałam. Może dziś spróbuję jeszcze raz podać linka :)

ocenił(a) grę na 10
Aurona

Dobra, wiem, gdzie jest błąd! W tym linku są CZTERY spacje >.<
bad_end_by_m ary
W tym fragmencie, między "m" i "a"
Jak usunęłam i tę spację, to działa ;) Przepraszam Cię za zamieszanie!!! Forgive me, please!

ocenił(a) grę na 10
Nikelaine

Wybaczam Ci! I tera widzę to! Tylko od czego Max ma krew w ustach?

MaxPricefield

T_T Wiedziałam, że nie tylko mnie tak wzięło.

Bo life is strange jest wyqwiste i tyle nom > >... A fandom sie rozrasta i jest arcy ciekawy - zrzesza wielu kreatywnych ludzi.. TO świetne uczucie jest wrócic po szkole czy pracy i móc przysiąść poczytać, pograć i potworzyć... Tylem.. LIS jest inspirujące... itd etc.

Sobiem

No i pricefield forever <3

Ogólnie trudno jest znaleźć tytuł dający takie pole do popisu ludziom takim jak ja : D... A lis daje.. zanim nadeszła premiera pierwszego epa.. czekałam od zwiastunu... i prosze! coś co skopało dupe telltale .. coś co zajęło miejsce w moim serduszku...

Sobiem

Ja także cieszę się, że poznałam takich fajnych ludzi jak Wy, LiS w tym bardzo pomogło, ponieważ wiem, że nie jestem sama w tym szale jaki mam punkcie tej gry i mam o czym z Wami dyskutować :D

Aby jeszcze bardziej osłodzić atmosferę przesyłam Wam to <3
http://i.4cdn.org/vg/1444541331289.png

Ha Pricefield forever XD

ocenił(a) grę na 10
aneciora11

Też się cieszę! Normalnie na filmwebie się nie udzielam, bo w większości to lamy mi odpisują, ale wy jesteście najzacniejszym gronem w filmwebie!
Ale ludzie, dlaczego my piszemy tak, jakbyśmy się żegnali!? Przecie końca świata nie ma! Nie płakać! Takie cuś wam podeślę!
https://www.youtube.com/watch?v=PZV_MjqdDOs

https://www.youtube.com/watch?v=Q3wl4HEOVz4

ocenił(a) grę na 10
Aurona

Podpisuję się pod fragmentem "najzacniejsze grono na filmwebie"! :)

No wiesz, Auronko kochana :) Dziś jest dzień Major Storm! A u mnie niedawno dwa księżyce były xD a na wakacjach częściowe zaćmienie, o! A u mnie w domu w ten weekend była impreza (mojej siostry, ale ciiiii xD)... Normalnie The End of The World Party. Także to może być koniec świata! A nawet małe tornadka się widziało na polach... *drży w obawie przed Jeffem*

No, ale ja się nie żegnam. Nie tak na amen. Jestem po stronie Tych Dobrych, więc nic mi nie będzie! I nie będę płakać! I fajne te kawałki ^^ No, to teraz coś ode mnie (nieco inne klimaty, ostrzegam!)
youtube. com/watch?v=5ibFP-Y7i1w
youtube. com/watch?v=K1V-hBsKKx4
youtube. com/watch?v=d5r3s02w2Cg

To ostatnie z jakiegoś powodu strasznie, ale to STRASZNIE kojarzy mi się z LiS...

Nikelaine

O kurde! prawdopodobnie muzyka z finalnego zwiastuna, :OOOOOOOOOO
https://vid.me/e/mVfg
creepy O___O

nawet jakieś głosy słychać, o matko to będzie miazga :((((((((((((((((((

PS: Kurde przypomina mi to muzę z serii Gears of War :O, sama nie wiem czemu ;)

ocenił(a) grę na 10
aneciora11

Ej!
To może dziś będzie. Myślę, że na Comic Conie pokazywali zwiastun i dzis nam go wrzucą (albo beznadziejny treaser.)
Ta muzyka to jakiś MORDOR. :O

ocenił(a) grę na 9
aneciora11

O.o Na początku to jakby przyspieszone bicie zegara... tak jakoś przypomina;) i w ogóle ta muza to jakaś taka demoniczna jest;) So fking creepy.

Z tych głosów to na początku chyba jest "I hope to" (pewnie się mylę) zarazem potem jest "No"!... I jeszcze jedno "No!" ale to z toalety.

ocenił(a) grę na 10
Pricefield

A i nie jesteś sam, też jestem chłopakiem. X'D

To czekamy do 15, bo o 15 albo zwiastun 1:22, albo kolejny 20 sekundowiec. ;')

ocenił(a) grę na 9
Tsuyami

No to fajnie! Czuję się troszkę normalniej;) ale tylko troszkę xD

Raczej to koniec teaserów. Obstawiam trailer 13 lub 15.

ocenił(a) grę na 10
aneciora11

OMFG.

*odtwarza to z cztery razy*

Tak bardzo nie LiSowo... Ale tak bardzo widzę dramatyczny pościg: Jeff goniący zbiegłą Max z Davidem/Nathanem/Samuelem i być może Victorią do kompletu... Awesome. Przypomniało mi się przeżywanie soundtracku do Supernatural...

A to coś, nad czym siedziałam od jakiejś szóstej rano (nie ma to jak obudzić się z potrzebą stworzenia arta xD) i tak zrobiłam szkic, zjadłam śniadanie, obejrzałam parę filmików na YT, znów coś dorysowałam (prawie skończyłam), stwierdziłam, że to beznadzieja, z dziesięć razy zmieniłam koncepcję... I tak oto powstało owe cuś:
imgur. com/6CZb8fi

To Rachel. Rachel jako anioł. Za dzień jej śmierci uznałam dzień zaginięcia. A skrzydła są ciemne celowo (inspiracja SPN).

ocenił(a) grę na 10
Nikelaine

Ładny rysunek i rysuj nadal bo masz talent oby tak dalej;)