PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720567}
8,6 19 tys. ocen
8,6 10 1 18672
Life is Strange
powrót do forum gry Life is Strange

W pierwszym temacie przekroczyliśmy 1000 tematów!!! To niezwykły sukces. Zapraszam więc do dalszego komentowania i dzielenia się wrażeniami z LiS!

ocenił(a) grę na 9
Nikelaine

Od szóstej?! W niedzielę?!! OMFG!! Tak się da? Nigdy w życiu!! O____O Ale gdyby ktoś mi powiedział –Jak będziesz wstawał z rańca w łikendy, to będziesz rysował tak jak Nikelaine. Wtedy to bym się nawet zastanowił xD

ocenił(a) grę na 10
Pricefield

Cóż... Ja tak mam, że potrafię obudzić się w środku nocy, żeby dokończyć pracę domową xD Także ja się nie zdziwiłam wcale, jak wstałam i zaczęłam rysować :) Ale normalnie jestem zdecydowanie nocnym markiem... Nie, to źle brzmi.

Trzeba coś z tym zrobić! Uświadomiłam sobie właśnie, że to powiedzenie w ogóle mi się nie podoba xD A angielska "owl", czyli sowa, też jakoś tak... Nie. Jakieś pomysły???

ocenił(a) grę na 9
Nikelaine

Tak, tak wiemy... jesteś dziwna xD

Może coś z języka hiszpańskiego? La Ave Nocturna lub Un Onoctambulo (to samo znaczenie) Pasi? ;)

ocenił(a) grę na 10
Pricefield

Tak, a co! xD Nie wolno! Internety mamy i wolność słowa, o! :D

La Ave Nocturna mi się podoba ^^ Dzięki za pomoc!

ocenił(a) grę na 9
Nikelaine

Nie przesadzał bym z tą wolnością słowa w internetach, nie przesadzał xD

^^ A po "rusku" jak jest? ;P

ocenił(a) grę na 10
Pricefield

Nie wiem... Jeszcze ^^ Uczę się go aż od pięciu tygodni, nie wymagajcie za wiele! xD

ocenił(a) grę na 9
Nikelaine

Ahh... a tak mi zależało... trudno! Życie toczy się dalej! xD

ocenił(a) grę na 10
Pricefield

Jak będę miała rosyjski (w piątek) i nie zapomnę, to specjalnie się spytam! No... Chyba że będę odpowiadać z alfabetu. Wtedy ze stresu zapomnę, mogę Cię o tym zapewnić >.<

ocenił(a) grę na 9
Nikelaine

Do tego czasu to sobie sam znajdę^^ Nie wiem... nocny władek? czyli Ночь Владек. I już nie musisz pytać xD
Ale możesz się jednak upewnić, bo mogę się mylić xD

ocenił(a) grę na 10
Pricefield

A wiesz, że to się czyta "noć wladiek"? :D Ogólnie to chciałam ręcznie napisać imiona z LiS cyrylicą, ale odkryłam, że nie wiem, jak napisać nazwisko Max >.< Przeliterować czy fonetycznie?

Ba, ja nie jestem pewna, jak MOJE imię się pisze >.< Bo nie wiem, czy ma być e abarotnaje czy je... Nevermind.

Никeлauпе (to mój podpis, jakby co xD)

ocenił(a) grę na 9
Nikelaine

Ahh, Google translate to zuo^^ I jak wolisz xD Noo, niech będzie, fonetycznie o!

No ja też nie wiem jak się pisze xD

Mhm... fascynujące xd

ocenił(a) grę na 10
aneciora11

Ta muzyka to pod jakiś horror aż ciary mnie przechodziły kiedy słyszałam te głosy KONIEC ŚWIATA. I czekam razem z wami XD

ocenił(a) grę na 10
aneciora11

LOL... To brzmi jakbyśmy byli przed tornadem i coś z nim mieli zrobić, czy coś... albo po prostu na nie patrzyli...

ocenił(a) grę na 9
aneciora11

Fake audio... góra potwierdziła ;)

https://twitter.com/LifeIsStrange/status/653274713310011392

Pricefield

Kurde szkoda, bo muzyka była genialna :)

ocenił(a) grę na 9
Nikelaine

Rozumiem.

Również się podpisuję!! Uczucie do LiS zebrało grupkę bardzo ciekawych osób w jednym miejscu i cieszę się że je poznałem! Tylko tak troszku dziwnie się czuję... bo w końcu jestem chłopakiem, nie? a tu SAME baby są O.o ale to fajnie xD

Fajne te klimaty^^

ocenił(a) grę na 10
minik555

https://www.youtube. com/watch?v=GpCnbnn50WM serio kolejne 18 sekund kolejne rozczarowanie

ocenił(a) grę na 10
MaxPricefield

Hella!

To dali nam najpierw z 1, 3, i teraz urywek z 4 odcinka. To może teraz 13 października dadzą nam ten już 1:22.
Zawiedli mnie. :<

ocenił(a) grę na 9
MaxPricefield

Uprzedziłaś mnie xD Damn!

No! Ostatni tiser za nami! W końcu! Teraz czas na trailer, Yay!

Ale tym razem będę szybszy!! xD

ocenił(a) grę na 10
Pricefield

Ja bardzo lubię się udzielać, ale skąd pewność że ostatni? A tak poza tym to jesteś jedynym chłopakiem którego poznałam dzięki LiS XDD

ocenił(a) grę na 9
MaxPricefield

Tak sądzę! Są sceny z czwartego epizodu, więc co by miało być w następny tiserku? Trailer teraz;) I O,o to trochę dziwne... jedynym? To fajnie... chyba ;)

ocenił(a) grę na 10
Pricefield

Udzielam się wszędzie ale tylko tutaj poznałam chłopaka lubiącego LiS

ocenił(a) grę na 9
MaxPricefield

To się hella cieszę!! I mam nadzieję że ty również xD

użytkownik usunięty
minik555

a więc... a może ja jednak nic nie będę mówić xd
http://pl.tinypic.com/r/14ttslz/8

Genialne :O sama chciałabym tak rysować jak ty, gratki za super talent XD

ocenił(a) grę na 9

Mhm... taka rada;) Wrzucaj arty na http://imgur.com/ ;)

OŁ SZIT! Jak ty to robisz? O.o Gratuluję talentu ;)

użytkownik usunięty
Pricefield

dzięki, ale bez przesady :D

ocenił(a) grę na 10

Jakie bez przesady?! o.O Toż to piękne jest! Gdybym ja umiała TAK rysować... Ale nie wszystkiego można się samemu nauczyć od zera xD Masz olbrzymi talent! ^^

ocenił(a) grę na 10

Ale, ły,łu,łyy, ały, łyyyyyy?!
Pani... jak ty to robisz, czym ty to rysujesz?! Jaką techniką!?
Idę się zabić ;( Kurna, narysuje smoka i też go pokażę! I też będzie tak świetny! O ile wszyscy w międzyczasie nie pomrzecie ze starości, aż go nie skończę...

użytkownik usunięty
Aurona

Technikę myślę że można podciągnąć pod stippling :p Czasem rysuję też cross hatching. Sprzęt jak widać zwykły długopis, Parker Jotter się zwie, chociaż to nie ma znaczenia, każdy się nadaje. Ten jest jak dla mnie po prostu wygodny :D Wszelkiego rodzaju cienkopisy kreślarskie również sobie poradzą, polecam firmę Rystor.
Czekam na smoka!

użytkownik usunięty

*chodziło mi o firmę Rotring :v edytować niestety nie można, blegh.

ocenił(a) grę na 10

Obawiam się, że niestety do śmierci będziesz czekać, patrząc na mój perfekcjonizm :\

ocenił(a) grę na 10
minik555

odbiegając od tematu rysunków - przeglądałem ostatnio wybory z wszystkich epizodów i w drugim jest wybór "zmieniłaś bieg torów / nie zmieniłaś biegu torów", jak myślicie, będzie to miało jakieś znaczenie w 5 epizodzie? Może jeśli bieg torów został zmieniony, pociąg zatrzyma się niedaleko stodoły (lub będzie jechał z wolną prędkością) i Max ucieknie nim np. przed Jeffersonem? :P
[jeśli było to już poruszane to przepraszam, ale nie chcę mi się przeglądać tych 27 stron]

xRaiZeN

Co by było gdyby Life is Strange istniało w świecie pokemonów?
A to xD
https://36.media.tumblr.com/048b48ace37fdbffe67da6502001b3ee/tumblr_nw4x075Ktd1u dbj92o1_1280.jpg

Słodkie ;)

ocenił(a) grę na 10
aneciora11

może załóżcie oddzielny temat o obrazkach i rysunkach? chcialem podyskutowac o grze a ty mi tu wyjezdzasz z jakimis chinskimi bajkami :l

xRaiZeN

Bez spiny kolego, tutaj dawno jest off top, i nie ma co się wkurzać z powodu takich pierdołek, o grze pogadamy jak wyjdzie 5 epizod, a teraz przygotowujemy się na finał (psychicznie i fizycznie he he), wrzucając jakieś śmieszne zdjęcia czy filmiki.

Wrzuć na luz, nie bądź sztywny xD

I pokemony to nie chińska bajka tylko japońska :( Dawno oglądałam ją jak szalona, ach to były czasy...

Ten temat nie po to tylko jest, aby pisać wrażenia o grze czy swoje teorie, ale też aby się trochę pośmiać ;)

ocenił(a) grę na 10
aneciora11

sorki, tata mnie bije i nie lubie chinskich bajek ;'(

ocenił(a) grę na 10
xRaiZeN

A poza tym napisaliśmy już tyle teorii, że już chyba wszystko zostało steoryzowane, że tak powiem i jakbyśmy pisali same teorie, to temat byłby pusty :(
Ale pisz swoją teorię! Chętnie przeczytam! :)

ocenił(a) grę na 10
Aurona

smoleńsk to był zamach

ocenił(a) grę na 10
xRaiZeN

Troll? -:-
Dawaj, potrolujemy razem! Hanka Mostowiak to też był zamach!

ocenił(a) grę na 10
minik555

https://www.youtube. com/watch?v=6SAf7WH-ku8&app=desktop kolejny teaser wiedziałam!

ocenił(a) grę na 9
MaxPricefield

I znowu byłaś szybsza –_ –

Ale trailer jest mój! ;)

ocenił(a) grę na 10
Pricefield

Ja od razu jak przyszłam ze szkoły weszłam punkt 15.00 i wstawiłam miałam szczęście XDD

ocenił(a) grę na 10
MaxPricefield

Idę się pociąć. Oni są do bani. xD
To w czwartek 5 treaser. I na weekend będzie.

ocenił(a) grę na 10
Tsuyami

https://vid.me/e/mVfg
Twitter LIS
Potwierdził, że to nie jest prawdziwe audio.

ocenił(a) grę na 10
Tsuyami

Szczerze? Bardziej bym się zdziwiła, gdyby to było prawdziwe audio. Za mało LiSowe, wiecie. Aczkolwiek taki mhrrok to byłoby coś nowego i być może fajnego, gdyby było dobrze zrobione.

ocenił(a) grę na 10
MaxPricefield

Kate na bank będzie bardzo ważna w piątym epie! Inaczej nie daliby jej oddzielnego teasera!

ocenił(a) grę na 9
Aurona

Będzie ważna?! Mhm... u mnie nie żyje xD No ale zobaczymy xD

ocenił(a) grę na 10
Pricefield

Co skopałeś? :<

ocenił(a) grę na 9
Tsuyami

Chodzi Ci o dialog na dachu? Jeśli tak, to rozeszło się o cytat z biblii xD No szkoda!